μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

HELP - Εικόνες εξετάσουμε θάλασσα παγώνει και ενίοτε

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1ης Οκτωβρίου 2008, 20:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Theres κάτι λάθος με τον υπολογιστή μου, μέρος της οθόνης, θα εξετάσει όλες θάλασσα όπως και η εικόνα θα είναι θάλασσα με όλα τα χρώματα σε διαφορετικές pixalated χρώματα.
και τότε θα παγώσει επίσης μερικές φορές και ολόκληρη η οθόνη είναι ένα moniter αγνώριστος εικόνα μιας ολόκληρης μάτσο χρώματα.

Έχω πάει σε πύλες υποστήριξη, αλλά δεν με βοήθησε καθόλου, και ότι οι επιχειρήσεις τηρούν λέγοντάς μου να προσπαθήσω άλλων μέχρι να πάρω την επισκευή ..
Η νέα πύλη.

Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν θ περιήγηση στο διαδίκτυο κυρίως, η στρεβλή εικόνα είναι συνήθως γύρω από το πάνω μέρος του browser όταν η διεύθυνση και τέτοια είναι.

Και το 2ο κατάσταση έχω αυτό το πρόβλημα είναι όταν θα καλύπτει ολόκληρη την οθόνη και τότε παγώνει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, και στη συνέχεια καταλήγουν να πρέπει να ενεργοποιήσετε το βύσμα off.

έχει κανείς ποτέ αυτό; τι σκέφτεται το πρόβλημα.
Είμαι βέβαιος ότι ακόμη και αν δεν τις το υλικό του moniter.
Όμως, το πρόβλημα παρουσιάζεται σε ορισμένα σημεία του προγράμματος περιήγησης όλη την ώρα και παγώνει όταν συμβαίνει πλήρη οθόνη έτσι πιστεύω ότι το υλικό.
Old 1ης Οκτωβρίου 2008, 22:13
Νέο Μέλος Ομάδα

Heres μια εικόνα της, θα εξετάσει την κορυφή.

Εάν νομίζετε ότι thats κακό γίνεται χειρότερο, το σύνολο της οθόνης, θα μοιάζουν με ότι μερικές φορές και τότε μόνο κάπως παγώνει
Old 2ης Οκτωβρίου 2008, 00:51
Συντονιστής Ομάδας

Internet Explorer 7

1. Από το μενού Εργαλεία, επιλέξτε Επιλογές Internet ... .

2. Επιλέξτε την καρτέλα Γενικά.

3. Σύμφωνα με το ιστορικό περιήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή ... .

4. Δίπλα στο "Temporary Internet Files", κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή αρχείων ... .

5. Κάντε κλικ στο κουμπί Close και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK για έξοδο.

Κάντε επανεκκίνηση του Internet Explorer.

----------

Λήψη CCleaner Slim και να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας.
Όταν το αρχείο έχει σωθεί, πηγαίνετε στην επιφάνεια εργασίας σας και κάντε διπλό κλικ για ccsetupxxx_slim.exe
Ακολουθήστε τις υποδείξεις για την εγκατάσταση του προγράμματος.
Ολοκλήρωση της εγκατάστασης, στη συνέχεια:
  • Κάντε διπλό κλικ στο CCleaner συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας για να ξεκινήσει το πρόγραμμα.
  • Κάντε κλικ στο Επιλογές μπλοκ στα αριστερά, επιλέξτε " Cookies.
    • Κάτω Διαγραφή των cookies για να, Αναδεικνύουν κάθε cookies που θέλετε να διατηρούν μονίμως
    • Κάντε κλικ στο δεξί βέλος > για να τα μετακινήσετε στην Τα cookies να κρατήσει παράθυρο.
  • Μετάβαση σε Επιλογές > Advanced unέλεγχος Μόνο η διαγραφή αρχείων στα Windows Temp φακέλους μεγαλύτερα από 48 ώρες
  • Κάντε κλικ Καθαρότερα στα αριστερά, στη συνέχεια Run Cleaner σχετικά με το δικαίωμα για την εκτέλεση του προγράμματος.
  • Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι ALL browser είναι κλειστά τα παράθυρα πριν από την επιλογή Run Cleaner
  • Προσοχή: Δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε το "μητρώο" χαρακτηριστικό εάν δεν είστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με το μητρώο.
  • Έξοδος CCleaner αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.