manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

POMOĆ - Slike izgledaju messed up a ponekad freezes

Reply

Thread Tools
Old 1. listopad 2008, 20:32
Novi član grupe

Default POMOĆ - Slike izgledaju messed up a ponekad freezes

Theres nešto u redu s moj pc, dijelu zaslona će izgledati sve messed up poput slike će biti messed up sa svim bojama pixalated u različitim bojama.
i onda će se i zamrznuti ponekad i cijelog zaslona moniter je neprepoznatljiv slika cijela hrpa boja.

Ive 'pp od GO na Gateways podršku, ali nisu mi pomogle u svemu, i oni držati reći mene to probati druge stvari dok ne dobije popravak ..
Njegov novi gateway.

Obično se to dogodi kad sam pregledavanje Interneta uglavnom je iskrivljena slika obično će biti oko vrhu preglednika i adresa gdje se stvari jest.

2. situacija i ja dobiti ove Problem je kad se pokriva cijeli ekran i onda freezes i ja ne mogu učiniti ništa, i onda zavrssiti vlasništvo okrenuti utikač off.

ima itko ikada doživjeli ovo? Što da li vi misliti taj problem.
Im 'ne siguran još ako je njegov hardver u moniter.
Ali je problem u nekim mjestima na preglednik svih vremena i kada se javlja freezes puni zaslon pa vjerujem svojim hardver.
Old 1. listopad 2008, 22:13
Novi član grupe

Heresu sliku o tome, pogledajte na vrhu.

Ako mislite da je taj loš dobiva gore, cijeli ekran će izgledati kao da je ponekad i tada Internet pravedan kinda freezes
Old 2. listopad 2008, 00:51
Moderator / ica grupe

Internet Explorer 7

1. Iz izbornika Tools odaberite Internet Options ... .

2. Izaberite karticu General.

3. Pod povijest pregledavanja kliknite Izbriši ... .

4. Uz "Privremene internetske datoteke", kliknite Izbriši datoteke ... .

5. Kliknite Zatvori, a zatim kliknite U redu za izlaz.

Ponovno pokrenite Internet Explorer.

----------

Preuzimanje CCleaner Slim i spremite je na svoj Desktop.
Kada je datoteka spremljena, odite na svoj Desktop i dvostrukim klikom na ccsetupxxx_slim.exe
Slijedite upute za instaliranje programa.
Kompletna instalacija onda:
  • Dvaput kliknite na CCleaner prečac na radnoj površini da biste pokrenuli program.
  • Kliknite na Opcije blok na lijevom, a zatim odaberite Cookies.
    • Pod Brisanje kolačića, Označite bilo koji cookies želite zadržati trajno
    • Kliknite strelicu desno > da ih premjestite na Cookieji zadržati prozor.
  • Idite u Opcije > Advanced Unprovjera Samo izbrišite datoteke i mape u sustavu Windows Temp stariji od 48 sata
  • Kliknite Čistija zatim na lijevoj strani Trčanje za čistiju na desnoj strani za pokretanje programa.
  • Važno: Uvjerite se da ALL prozore preglednika prije nego što su zatvorene odabirom Trčanje za čistiju
  • Oprez: To se ne preporučuje da koristite "Registry" značajka osim ako ste upoznati s vrlo registar.
  • Izlaz CCleaner nakon što je završila proces.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Slike sa 1GB USB Key Go Missing melanie3456 General Hardware Chat 1 17 studeni 2009 21:22
New Build 70% Complete (slike) pete21 Cases & Power Supplies 3 18. kolovoz 2009 02:12
Kako mogu dodati fan ovdje? (slike uključen) batman0877 Cases & Power Supplies 5 30. svibanj 2009 04:09
Brišite Oni Duplicirati Slike! KanoakaVirus Multimedija i kodeci 0 17 siječanj 2009 16:16
Messed up pictures in External Hard Drive Min Općenito Software Chat 3 28. prosinac 2008 09:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.