![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Theres nešto u redu s moj pc, dijelu zaslona će izgledati sve messed up poput slike će biti messed up sa svim bojama pixalated u različitim bojama. i onda će se i zamrznuti ponekad i cijelog zaslona moniter je neprepoznatljiv slika cijela hrpa boja. Ive 'pp od GO na Gateways podršku, ali nisu mi pomogle u svemu, i oni držati reći mene to probati druge stvari dok ne dobije popravak .. Njegov novi gateway. Obično se to dogodi kad sam pregledavanje Interneta uglavnom je iskrivljena slika obično će biti oko vrhu preglednika i adresa gdje se stvari jest. 2. situacija i ja dobiti ove Problem je kad se pokriva cijeli ekran i onda freezes i ja ne mogu učiniti ništa, i onda zavrssiti vlasništvo okrenuti utikač off. ima itko ikada doživjeli ovo? Što da li vi misliti taj problem. Im 'ne siguran još ako je njegov hardver u moniter. Ali je problem u nekim mjestima na preglednik svih vremena i kada se javlja freezes puni zaslon pa vjerujem svojim hardver. |
|
| |||
| |||
| Heresu sliku o tome, pogledajte na vrhu. ![]() Ako mislite da je taj loš dobiva gore, cijeli ekran će izgledati kao da je ponekad i tada Internet pravedan kinda freezes |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 1. Iz izbornika Tools odaberite Internet Options ... . 2. Izaberite karticu General. 3. Pod povijest pregledavanja kliknite Izbriši ... . 4. Uz "Privremene internetske datoteke", kliknite Izbriši datoteke ... . 5. Kliknite Zatvori, a zatim kliknite U redu za izlaz. Ponovno pokrenite Internet Explorer. ---------- Preuzimanje CCleaner Slim i spremite je na svoj Desktop. Kada je datoteka spremljena, odite na svoj Desktop i dvostrukim klikom na ccsetupxxx_slim.exe Slijedite upute za instaliranje programa. Kompletna instalacija onda:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slike sa 1GB USB Key Go Missing | melanie3456 | General Hardware Chat | 1 | 17 studeni 2009 21:22 |
| New Build 70% Complete (slike) | pete21 | Cases & Power Supplies | 3 | 18. kolovoz 2009 02:12 |
| Kako mogu dodati fan ovdje? (slike uključen) | batman0877 | Cases & Power Supplies | 5 | 30. svibanj 2009 04:09 |
| Brišite Oni Duplicirati Slike! | KanoakaVirus | Multimedija i kodeci | 0 | 17 siječanj 2009 16:16 |
| Messed up pictures in External Hard Drive | Min | Općenito Software Chat | 3 | 28. prosinac 2008 09:46 |
| Thread Tools | |
| |