kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

HELP - Képek nézd hírnök és néha lefagy

Reply

Téma eszközök
Old Október 1 2008, 20:32
Új tag Csoport

Default HELP - Képek nézd hírnök és néha lefagy

Ott valami baj van az én-m pc, részben a képernyő fog kinézni minden hírnök, mint a kép lesz hírnök megjelöl minden a színek különböző pixalated színeket.
és akkor is, fagyasztva is, és az egész moniter képernyőn felismerhetetlen kép van egy csomó színeket.

Már elment az átjárók támogatása, de már nem segített nekem mindig, és folyamatosan mondta, hogy megpróbálja azt, amíg nem kap egy javítást ..
Az új átjáró.

Általában ez történik, ha böngészni az interneten leginkább a torz kép általában mintegy tetején a böngésző, ha a címet és a cuccok is.

És a 2. helyzet kapok e probléma, ha a teljes képernyőn és akkor lefagy, és nem tudok semmit, én majd a végén, hogy kapcsolja ki a dugót.

azt bárki valaha tapasztalt ez? Mit gondol a problémát.
Én még mindig nem biztos abban, hogy a hardver a moniter.
De a probléma bizonyos helyeken a böngésző minden alkalommal, és lefagy, ha bekövetkezik a teljes képernyő tehát én hiszek a hardvert.
Old Október 1 2008, 22:13
Új tag Csoport

Heres a képet, akkor nézd meg a tetején.

Ha úgy gondolja, amit a rossz dolog rosszabb, az egész képernyőn fog kinézni, hogy néha majd csak kinda fagyása
Old Október 2 2008, 00:51
Moderátor Csoport

Internet Explorer 7

1. Az Eszközök menüből válassza az Internetbeállítások parancsot ... .

2. Válassza ki az Általános fület.

3. A Böngészés történelem, kattintson a Törlés ... .

4. Tovább a "Temporary Internet Files", kattintson a Fájlok törlése ... .

5. Kattintson a Bezárás, majd az OK gombra a kilépéshez.

Indítsa újra az Internet Explorer.

----------

Letöltés CCleaner Slim és menthetjük az asztalra.
Amikor a fájl mentésre került, akkor az asztalra, és kattintson duplán a ccsetupxxx_slim.exe
Kövesse az instrukciókat, hogy telepítse a programot.
A telepítés akkor:
  • Kattintson duplán a CCleaner parancsikonra az asztalon, hogy elindítsa a programot.
  • Kattintson a Opciók blokk a bal oldalon, majd válassza Cookies.
    • Alatt A sütik a TörlésKi minden cookie-t kíván végleg megtartják
    • Kattintson a jobb nyíl > hogy azok a Sütik hogy tartsa ablakban.
  • Bemegy Opciók > Részletes unellenőriz Csak törölni fájlokat a Windows Temp mappa idősebb, mint 48 órát
  • Kattints Tisztitószerek a bal oldalon, majd Run Tisztitószerek A jobb futtatni a programot.
  • Fontos: Győződjön meg arról, hogy MINDEN böngészőablakukat zárva kiválasztása előtt Run Tisztitószerek
  • Vigyázat: Nem javasolt, hogy használja a "Registry" funkciót, ha nem nagyon ismerik a cégbíróságon.
  • Kilépés CCleaner miután befejezte a folyamatot.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Képek az 1 GB-os USB kulcs Go Missing melanie3456 Általános fémáru Chat 1 November 17, 2009 21:22
Új építésű 70% Complete (képek) pete21 Cases & Power Supplies 3 18. augusztus 2009 02:12
Hogyan vehetek fel egy rajongó itt? (kép mellékelve) batman0877 Cases & Power Supplies 5 30. május 2009 04:09
Megszüntetése érdekében Megkettõzés Képek! KanoakaVirus Multimédia és kodekek 0 17. január 2009 16:16
Hírnök megjelöl képeket External Hard Drive Min General Chat szoftver 3 28. december 2008 09:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.