![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ott valami baj van az én-m pc, részben a képernyő fog kinézni minden hírnök, mint a kép lesz hírnök megjelöl minden a színek különböző pixalated színeket. és akkor is, fagyasztva is, és az egész moniter képernyőn felismerhetetlen kép van egy csomó színeket. Már elment az átjárók támogatása, de már nem segített nekem mindig, és folyamatosan mondta, hogy megpróbálja azt, amíg nem kap egy javítást .. Az új átjáró. Általában ez történik, ha böngészni az interneten leginkább a torz kép általában mintegy tetején a böngésző, ha a címet és a cuccok is. És a 2. helyzet kapok e probléma, ha a teljes képernyőn és akkor lefagy, és nem tudok semmit, én majd a végén, hogy kapcsolja ki a dugót. azt bárki valaha tapasztalt ez? Mit gondol a problémát. Én még mindig nem biztos abban, hogy a hardver a moniter. De a probléma bizonyos helyeken a böngésző minden alkalommal, és lefagy, ha bekövetkezik a teljes képernyő tehát én hiszek a hardvert. |
|
| |||
| |||
| Heres a képet, akkor nézd meg a tetején. ![]() Ha úgy gondolja, amit a rossz dolog rosszabb, az egész képernyőn fog kinézni, hogy néha majd csak kinda fagyása |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 1. Az Eszközök menüből válassza az Internetbeállítások parancsot ... . 2. Válassza ki az Általános fület. 3. A Böngészés történelem, kattintson a Törlés ... . 4. Tovább a "Temporary Internet Files", kattintson a Fájlok törlése ... . 5. Kattintson a Bezárás, majd az OK gombra a kilépéshez. Indítsa újra az Internet Explorer. ---------- Letöltés CCleaner Slim és menthetjük az asztalra. Amikor a fájl mentésre került, akkor az asztalra, és kattintson duplán a ccsetupxxx_slim.exe Kövesse az instrukciókat, hogy telepítse a programot. A telepítés akkor:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Képek az 1 GB-os USB kulcs Go Missing | melanie3456 | Általános fémáru Chat | 1 | November 17, 2009 21:22 |
| Új építésű 70% Complete (képek) | pete21 | Cases & Power Supplies | 3 | 18. augusztus 2009 02:12 |
| Hogyan vehetek fel egy rajongó itt? (kép mellékelve) | batman0877 | Cases & Power Supplies | 5 | 30. május 2009 04:09 |
| Megszüntetése érdekében Megkettõzés Képek! | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 0 | 17. január 2009 16:16 |
| Hírnök megjelöl képeket External Hard Drive | Min | General Chat szoftver | 3 | 28. december 2008 09:46 |
| Téma eszközök | |
| |