פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

עזרה - תמונות messed להסתכל למעלה ולפעמים הקפאות

Reply

שרשרת כלים
Old 1 אוקטובר 2008, 20:32
קבוצת חברות חדשות

Theres משהו לא בסדר עם המחשב שלי, חלק של המסך ייראה כמו כל messed התמונה תהיה messed עם כל הצבעים pixalated בצבעים שונים.
ואז זה יהיה גם להקפיא לפעמים וכל moniter המסך הוא בלתי מזוהה תמונה של כל חבורה של צבעים.

אני כבר הלכה השערים תמיכה אבל הם לא עזרו לי בכלל, והם אומרים לי להמשיך לנסות דברים אחרים עד שאני מקבל לתקן ..
Its a השער החדש.

לרוב זה קורה כאשר אני גולש באינטרנט לרוב, מעוותים את התמונה תהיה בדרך כלל להיות בערך העליון של הדפדפן את הכתובת שבה הוא וכאלה.

כמו כן אני מקבל 2 מצב זה הבעיה היא כאשר זה מכסה את כל המסך ואז זה הקפאות ואני לא יכול לעשות כלום, אז בסופו של דבר, תצטרך להפעיל את תקע הנחה.

מישהו אי פעם חווה את זה? מה אתה חושב על הבעיה.
אני עדיין לא בטוח אם את החומרה של moniter.
אבל הבעיה מתרחשת מסוימים כתמים של הדפדפן כל זמן ההקפאה כאשר היא מתרחשת מסך מלא, כך אני סבור, את החומרה.
Old 1 אוקטובר 2008, 22:13
קבוצת חברות חדשות

Heres תמונה של זה, תראה את הדף.

אם אתה חושב שהיא תקבל thats רע יותר גרוע, את כל המסך ייראה ככה לפעמים ואז זה די פשוט הקפאות
Old 2 אוקטובר 2008, 00:51
מנהל קבוצת

Internet Explorer 7

1. מתוך תפריט כלים, בחר אפשרויות אינטרנט ... .

2. בחר את הכרטיסייה כללי.

3. תחת היסטוריית גלישה, לחץ על מחק ... .

4. ליד "קבצי אינטרנט זמניים", לחץ על מחק קבצים ... .

5. לחץ על סגור ולאחר מכן לחץ על אישור כדי לצאת.

הפעל מחדש את Internet Explorer.

----------

להוריד CCleaner סלים ושמור אותו לשולחן העבודה שלך.
כאשר הקובץ נשמר, עבור אל שולחן העבודה שלך, לחץ לחיצה כפולה על ccsetupxxx_slim.exe
פעל לפי ההנחיות כדי להתקין את התוכנית.
אחר כך להשלים את ההתקנה:
  • לחץ פעמיים על CCleaner קיצור דרך על שולחן העבודה, כדי להפעיל את התוכנית.
  • לחץ על אפשרויות גוש בצד שמאל, ולאחר מכן בחר עוגיות.
    • מתחת כדי למחוק קבצי Cookie, הדגש כל עוגיות תרצה לשמור לצמיתות
    • לחץ על החץ ימינה > כדי להעביר אותן אל כדי לשמור קבצי Cookie חלון.
  • עובר למצב אפשרויות > מתקדם האו"םלבדוק רק למחוק את הקבצים ב-Windows טמפ תיקיות ישן יותר מ 48 שעות
  • לחץ מנקה בצד שמאל אז הפעלה מנקה על הזכות להפעיל את התוכנית.
  • חשוב: ודא כי כולם חלונות הדפדפן סגורים לפני בחירת הפעלה מנקה
  • זהירות: זה לא מומלץ להשתמש בכלי 'רישום' תכונה מאוד אלא אם אתה מכיר את הרישום.
  • יציאה CCleaner לאחר שהוא השלים את התהליך.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.