mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

HELP - Nuotraukos ieškoti messed up, o kartais pakimba

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 1, 2008, 20:32
Naujas Narys

Default HELP - Nuotraukos ieškoti messed up, o kartais pakimba

Theres kažkas negerai su mano PC, dalis ekrane atrodys visas messed up, kaip vaizdas bus messed up visų skirtingų pixalated spalvas spalvas.
ir tada ji taip pat bus įšaldyti kartais ir visą moniter ekranas neatpažįstamai vaizdą visa krūva spalvų.

Aš atvyko į vartai paramą, bet jie ne padėjo man ne visi, ir jie nuolat man sako, kad pabandyti kita ko, kol gausiu remontas ..
Jo naujas vartai.

Paprastai tai atsitinka, kai aš naršyti internete daugiausia, iškreiptas vaizdas paprastai bus aplink naršyklėje kur adresas ir kita yra.

Ir 2-oji situacija man ši problema yra tada, kai jis apima visą ekraną, ir tada ji užšąla ir aš negaliu daryti nieko, aš tada galų gale, turintys įjungti įjungti išjungti.

Has anyone ever experienced this? Ką mano problema.
I'm still not sure, jei jos iš moniter aparatūros.
Bet problema atsiranda, kai dėmės naršyklės visi laiko ir pakimba, kai jis įvyksta per visą ekraną Manau, jos įranga.
Old Spalis 1, 2008, 22:13
Naujas Narys

Heres jo nuotrauką, pažvelkite į viršų.

Jei manote, thats bloga darosi dar blogiau, visą ekraną atrodys, kad kartais ir tada ji tiesiog kinda pakimba
Old Spalis 2, 2008, 00:51
Moderatorius Grupė

Internet Explorer 7?

1. Iš Tools meniu, pasirinkite Internet Options ... .

2. Pasirinkite skirtuką Bendra.

3. Naršymo retrospektyva, spustelėkite Naikinti ... .

4. Šalia "Laikini interneto failai" spustelėkite Ištrinti failus ... .

5. Spustelėkite Uždaryti, tada spustelėkite Gerai, kad uždarytumėte langą.

Paleiskite Internet Explorer.

----------

Atsisiųsti CCleaner Slim ir išsaugokite jį darbalaukyje.
Jei failas buvo išsaugotas, eikite į savo darbastalio ir dukart paspauskite ccsetupxxx_slim.exe
Vykdykite nurodymus, kad įdiegti šią programą.
Užbaigti diegimo tada:
  • Dukart spustelėkite CCleaner nuorodą darbalaukyje pradėti programą.
  • Spauskite Funkcijos blokas kairėje, tada pasirinkite Slapukų.
    • Po Naikinti slapukus, Pabrėžti visus slapukus norite palikti visam laikui
    • Spauskite rodyklę į dešinę > perkelti juos į Cookie palaikyti langas.
  • Pereiti į Funkcijos > Detaliai JTtikrinti Tik ištrinti failus Windows Temp katalogus vyresni nei 48 valandų
  • Spauskite Cleaner kairėje tada Pradėti Cleaner dėl teisės paleisti programą.
  • Svarbu: Įsitikinkite VISI naršyklės langus, yra uždarytos prieš pasirinkdami Pradėti Cleaner
  • Atsargiai! Tai nėra rekomenduojama, kad jūs naudojate "Fusions" funkcija, nebent esate labai gerai susipažinęs su registre.
  • Atsijungti CCleaner po to, kai ji baigė savo procesas.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nuotraukos iš 1GB USB raktas Go Missing melanie3456 General Hardware Chat 1 Lapkritis 17, 2009 21:22
Naujos statybos 70% Complete (nuotraukos) pete21 Cases & Power Supplies 3 Rugpjūtis 18, 2009 02:12
Kaip pridėti ventiliatorius čia? (nuotraukos included) batman0877 Cases & Power Supplies 5 Gegužė 30, 2009 04:09
Pašalinti šias nuotraukas kartojasi! KanoakaVirus Multimedia & Codecs 0 17 sausis 2009 16:16
Messed up nuotraukas External Hard Drive Min BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 28 gruodis 2008 09:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.