![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Theres kažkas negerai su mano PC, dalis ekrane atrodys visas messed up, kaip vaizdas bus messed up visų skirtingų pixalated spalvas spalvas. ir tada ji taip pat bus įšaldyti kartais ir visą moniter ekranas neatpažįstamai vaizdą visa krūva spalvų. Aš atvyko į vartai paramą, bet jie ne padėjo man ne visi, ir jie nuolat man sako, kad pabandyti kita ko, kol gausiu remontas .. Jo naujas vartai. Paprastai tai atsitinka, kai aš naršyti internete daugiausia, iškreiptas vaizdas paprastai bus aplink naršyklėje kur adresas ir kita yra. Ir 2-oji situacija man ši problema yra tada, kai jis apima visą ekraną, ir tada ji užšąla ir aš negaliu daryti nieko, aš tada galų gale, turintys įjungti įjungti išjungti. Has anyone ever experienced this? Ką mano problema. I'm still not sure, jei jos iš moniter aparatūros. Bet problema atsiranda, kai dėmės naršyklės visi laiko ir pakimba, kai jis įvyksta per visą ekraną Manau, jos įranga. |
|
| |||
| |||
| Heres jo nuotrauką, pažvelkite į viršų. ![]() Jei manote, thats bloga darosi dar blogiau, visą ekraną atrodys, kad kartais ir tada ji tiesiog kinda pakimba |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7? 1. Iš Tools meniu, pasirinkite Internet Options ... . 2. Pasirinkite skirtuką Bendra. 3. Naršymo retrospektyva, spustelėkite Naikinti ... . 4. Šalia "Laikini interneto failai" spustelėkite Ištrinti failus ... . 5. Spustelėkite Uždaryti, tada spustelėkite Gerai, kad uždarytumėte langą. Paleiskite Internet Explorer. ---------- Atsisiųsti CCleaner Slim ir išsaugokite jį darbalaukyje. Jei failas buvo išsaugotas, eikite į savo darbastalio ir dukart paspauskite ccsetupxxx_slim.exe Vykdykite nurodymus, kad įdiegti šią programą. Užbaigti diegimo tada:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nuotraukos iš 1GB USB raktas Go Missing | melanie3456 | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 17, 2009 21:22 |
| Naujos statybos 70% Complete (nuotraukos) | pete21 | Cases & Power Supplies | 3 | Rugpjūtis 18, 2009 02:12 |
| Kaip pridėti ventiliatorius čia? (nuotraukos included) | batman0877 | Cases & Power Supplies | 5 | Gegužė 30, 2009 04:09 |
| Pašalinti šias nuotraukas kartojasi! | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 0 | 17 sausis 2009 16:16 |
| Messed up nuotraukas External Hard Drive | Min | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 28 gruodis 2008 09:46 |
| Temos įrankiai | |
| |