mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

HELP - Bildes meklēt messed up un dažreiz iesaldēšana

Reply

Thread Tools
Old 1 oktobris 2008, 20:32
New Member Group

Theres kaut kas nav kārtībā ar manu pc, daļu no ekrāna meklēt visu messed kā attēls tiks messed up ar visām krāsām dažādās pixalated krāsās.
un tad tā arī iesaldēt dažreiz un visu moniter ekrāns ir slikti priekšstatu par visu ķekars krāsas.

Esmu ieradies, lai vārti līdzekļus, bet tie nav palīdzējuši man vispār, un tie veic stāstīja man izmēģināt citas lietas, kamēr man remonts ..
Tās jauna vārteja.

Parasti tas notiek, kad es pārlūkotu internetu parasti, izkropļots attēls parasti tiks ap augšpusē pārlūka kur adresi un barību.

Un 2. situācija man šī problēma ir tad, kad tas attiecas uz visu ekrānu un tad tas sasalst un es nevaru darīt neko, i tad galu galā, kam pievērst plug off.

Vai kāds jebkad ir piedzīvojusi šo? ko tu domā problēmu.
Es vēl nezinu, ja tās aparatūras moniter.
Bet problēma rodas dažās vietās no pārlūka visu laiku un sasalst, kad tas notiek pilnā ekrānā, tāpēc es uzskatu, tās aparatūras.
Old 1 oktobris 2008, 22:13
New Member Group

Heres priekšstatu par to, paskaties uz augšu.

Ja Jūs domājat, ka Tas ir slikti tas pasliktinās, viss ekrāns izskatās, ka dažreiz un tad tikai kinda sasalst
Old Oktobris 2, 2008, 00:51
Moderator Group

Internet Explorer 7

1. No izvēlnes Tools, izvēlieties Internet Options ... .

2. Izvēlieties General tab.

3. Sadaļā Pārlūkošanas vēsture noklikšķiniet uz Dzēst ... .

4. Pie "Temporary Internet Files" noklikšķiniet uz Dzēst failus ... .

5. Noklikšķiniet uz Aizvērt un pēc tam noklikšķiniet uz Labi, lai izietu.

Restart Internet Explorer.

----------

Lejupielādēt CCleaner Slim un saglabājiet to savā datorā.
Kad fails ir saglabāts, dodieties uz Desktop un veiciet dubultklikšķi uz ccsetupxxx_slim.exe
Sekojiet norādēm, lai instalētu programmu.
Pabeigtu uzstādīšanu, tad:
  • Veiciet dubultklikšķi uz CCleaner saīsni darbvirsmā, lai sāktu programmu.
  • Noklikšķiniet uz Options bloķēt pa kreisi, tad izvēlieties Cookies.
    • Zem Sīkdatnes Dzēst, Iezīmējiet visus sīkfailus vēlaties saglabāt pastāvīgi
    • Noklikšķiniet uz bultiņas pa labi > lai pārvietotu tos uz Cookies ievērots logu.
  • Doties Options > Advanced unpārbaudīt Izdzēst tikai failus Windows Temp mapes, kas vecāki par 48 stundām
  • Click Tīrītājs par kreisi, tad Run Cleaner par tiesībām vadīt programmu.
  • Svarīgi: Pārliecinieties, ka ALL pārlūkprogrammas logi ir slēgti pirms atlases Run Cleaner
  • Uzmanību: Nav ieteicams lietot "Reģistrs" īpašība, ja Jums ir ļoti labi pārzina reģistru.
  • Iziet CCleaner pēc tam, kad ir pabeidzis savu procesu.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.