![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Theres something wrong with my pc, części ekranu będą wyglądać wszystkie messed up jak obraz będzie messed up wszystkie kolory w różnych pixalated kolorów. a następnie będzie on również zamrożenie czasem i całego ekranu moniter jest nierozpoznawalne obraz całości kilka kolorów. Ive 'poszedł do bram wsparcie, ale nie pomógł mi w ogóle, a oni na bieżąco informując mnie, aby spróbować innych rzeczy do naprawy i dostać .. Jej nową bramę. Zwykle to się dzieje, gdy przeglądać internet większości, w zniekształcony obraz będzie zazwyczaj wokół górnej części okna przeglądarki, w którym jest adres i rzeczy. I 2 sytuację i uzyskać na ten problem jest wtedy, gdy obejmuje on całego ekranu, a następnie zawiesza i nie mogę nic zrobić, i potem kończy się koniecznością włączyć wtyczkę off. ma ktoś kiedykolwiek doświadczył tego? Co masz na myśli ten problem. I nadal nie jestem pewien, czy jego sprzęt w moniter. Jednak problem pojawia się w niektórych miejscach w przeglądarce cały czas i zamarza, gdy występuje w trybie pełnoekranowym, tak wierzę jego sprzętu. |
|
| |||
| |||
| Heres zdjęcie to, spójrz na górze. ![]() Jeśli uważasz, thats bad on gorzej, cały ekran będzie wyglądał, że czasami, a następnie po prostu kinda zamarza |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 1. Z menu Narzędzia wybierz Opcje internetowe ... . 2. Wybierz kartę Ogólne. 3. W obszarze Historia przeglądania kliknij przycisk Usuń ... . 4. Obok "Temporary Internet Files", kliknij przycisk Usuń pliki ... . 5. Kliknij przycisk Zamknij, a następnie kliknij przycisk OK, aby zamknąć okno. Uruchom ponownie program Internet Explorer. ---------- Pobrać CCleaner Slim i zapisz go na pulpicie. Jeżeli plik został zapisany, przejdź na pulpit, a następnie kliknij dwukrotnie ccsetupxxx_slim.exe Postępuj zgodnie z instrukcjami, aby zainstalować program. Zakończenie instalacji następnie:
|
![]() |
|
| Zakładki |