menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

HELP - Obrazy hľadať neusporiadaný a niekedy zamrzne

Reply

Thread Tools
Old 1 októbra 2008, 20:32
Nový člen skupiny

Default HELP - Obrazy hľadať neusporiadaný a niekedy zamrzne

There niečo v neporiadku s mojím pc, časť obrazovky bude vyzerať všetko pokazil ako obrázok sa pokazil so všetkými farbami pixalated v rôznych farbách.
a potom to bude aj zmraziť niekedy aj celej Moniter obrazovke je na nepoznanie obrázok veľa farieb.

Ja som šiel do brány pomoc, ale neboli vôbec mi pomohol, a oni stále hovorím, aby som sa pokúsila iné veci ako ja brať opravu ..
Jeho novú bránu.

Zvyčajne sa to stáva aj pri prehliadaní internetu väčšinou, bude skreslený obraz zvyčajne okolo hornej časti prehliadača, kde je adresa a tak.

2. situácia a ja si tohto problému je, keď sa vzťahuje na celú obrazovku a potom to zamrzne a nemôžem nič robiť, aj tak nakoniec museli obrátiť odpojenie.

má niekto skúsenosti to? čo si myslia, že problém.
Som stále nie je istý, či jeho hardware Moniter.
Ale problém sa vyskytuje v niektorých miestach v prehliadači po celú dobu a mrazí, keď dôjde na celej obrazovke, takže verím, jeho hardware.
Old 1 októbra 2008, 22:13
Nový člen skupiny

Heres obraz toho, pozrite sa na vrchole.

Ak si myslíte, že to je zlá situácia sa stále zhoršuje, bude celú obrazovku vyzerá, že niekedy a potom to len trochu mrazí
Old 2 októbra 2008, 00:51
Moderátor skupiny

Internet Explorer 7

1. Z menu Nástroje, vyberte Možnosti internetu ... .

2. Vyberte kartu Všeobecné.

3. Podľa História prehľadávania, kliknite na tlačidlo Odstrániť ... .

4. Ďalšie "Dočasné internetové súbory", kliknite na tlačidlo Odstrániť súbory ... .

5. Kliknite na tlačidlo Zavrieť a potom na tlačidlo OK zatvorte okno.

Reštartujte program Internet Explorer.

----------

Stiahnuť CCleaner Slim a uložte ho na plochu.
Kedy bol súbor uložený, choďte do svojho počítača a dvojito kliknite na -- ccsetupxxx_slim.exe
Podľa pokynov nainštalujte program.
Kompletná inštalácia potom:
  • Double-kliknite na CCleaner zástupcu na ploche pre spustenie programu.
  • Kliknite na Voľby bloku na ľavej strane, potom vyberte Cookies.
    • Pod Vymazať cookiesZdôrazní akýkoľvek cookies si chcete ponechať natrvalo
    • Kliknite na šípku vpravo > presunúť ich do Cookies udržať okná.
  • Choďte do Voľby > Rozšírené unkontrola Iba odstrániť súbory vo Windows Temp zložky staršie ako 48 hodín
  • Kliknite Cleaner na ľavej strane potom Spustiť Cleaner o práve na spustenie programu.
  • Dôležité upozornenie: Uistite sa, že ALL okna prehliadača sú uzavreté pred voľbou Spustiť Cleaner
  • Upozornenie: Nie je odporúčané používať 'Registry' funkcie, ak nie ste veľmi dobre oboznámení s registrom.
  • Odísť CCleaner potom, čo dokončil svoju procesu.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.