мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

ПОМОЋ - Слике изгледају мессед уп а понекад фреезес

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. октобар 2008, 20:32
Нови члан групе

Default ПОМОЋ - Слике изгледају мессед уп а понекад фреезес

Тхереса нешто у реду са мој пц, делу екрана ће изгледати све мессед уп попут слике ће бити мессед уп са свим бојама пиксалатед у различитим бојама.
и онда ће се и замрзнути понекад и целог екрана монитер је Није препознато слика цела хрпа боја.

Иве 'пп од ГО на Гатеуаыс подршку, али нису ми помогле у свему, и они држати рећи мене за пробати друге ствари док не добије поправку ..
Његов нови гатеуаы.

Обично се то деси кад сам прегледање Интернета углавном је искривљен слика обично ће бити око врху прегледача и адреса где се ствари јесте.

2. ситуација и ја добити ове Проблем је кад се покрива цео екран и онда фреезес и ја не могу учинити ништа, и онда заврссити власништво окренути утикач офф.

има ико икада доживели ово? Шта да ли ви мислити тај проблем.
Им 'не сигуран још ако је његов хардвер у монитер.
Али је проблем у неким местима на прегледач свих времена и када се јавља фреезес пуни екран па верујем својим хардвер.
Old 1. октобар 2008, 22:13
Нови члан групе

Хересу слику о томе, погледајте на врху.

Ако мислите да је тај лош добија горе, цео екран ће изгледати као да је понекад и тада то праведан кинд фреезес
Old 2. октобар 2008, 00:51
Модератор / ица групе

Интернет Експлорер 7

1. Из менија Тоолс изаберите Интернет Оптионс ... .

2. Одаберите картицу Генерал.

3. Под историју прегледања кликните Избришите ... .

4. Уз "Привремене Интернет датотеке", кликните Избриши датотеке ... .

5. Кликните затворен, а затим кликните на У реду за излаз.

Поново покрените Интернет Експлорер.

----------

Скидати ЦЦлеанер Слим и сачувајте је на свој Десктоп.
Када је датотека сачувана, идите на свој Десктоп и двоструким кликом на ццсетупкскскс_слим.ексе
Следите упутства за инсталирање програма.
Комплетна инсталација онда:
  • Двапут кликните на ЦЦлеанер пречицу на радној површини да бисте покренули програм.
  • Кликните на Опције блок на левом, а затим изаберите Цоокиес.
    • Под Брисање колачића, Обележите било који цоокиеје желите задржати трајно
    • Кликните стрелицу десно > да их преместите на Цоокиеји задржати прозор.
  • Идите у Опције > Адванцед Унпровера Само избришите датотеке и фасцикле у оперативном систему Уиндоус Темп старији од 48 сата
  • Кликните Чистији затим на левој страни Трчање за чисти на десној страни за покретање програма.
  • Важно: Уверите се да АЛЛ прозоре прегледача пре него што су затворене одабиром Трчање за чисти
  • Опрез: То се не препоручује да користите "Регистры" функција осим ако сте упознати са врло регистар.
  • Излаз ЦЦлеанер након што је завршила процес.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Слике од 1ГБ УСБ-кључ Иди нестала мелание3456 Генерал Хардуаре Цхат 1 17. новембар 2009 21:22
Неу Буилд 70% Цомплете (слике) пете21 Цасес & Поуер Супплиес 3 18 аугуст 2009 02:12
Како да додам фан овде? (слике укључен) батман0877 Цасес & Поуер Супплиес 5 30 мај 2009 04:09
Бришите Они дуплирати Слике! КаноакаВирус Мултимедија и кодеци 0 17 јануар 2009 16:16
Мессед уп пицтурес ин Екстернал Хард Дриве Мин Уопштено Софтуаре Цхат 3 28 децембар 2008 09:46
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц