az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

YARDIM - Resimler ve berbat görünüyor bazen donuyor

Reply

Konu Araçları
Old 1 Ekim 2008, 20:32
Yeni Üye Grubu

Default YARDIM - Resimler ve berbat görünüyor bazen donuyor

Theres ekranın benim pc, parçası bir sorun tüm resmi gibi berbat farklı pixalated renk tüm renkleri ile berbat olacak görünür.
ve sonra da bazen ve donma olan tüm moniter ekran renklerin bir sürü bir tanınmaz resmi vardır.

Ben kapı desteklemek için gittim ama hiç yardımcı değil ve bu kadar i .. onarım almak başka şeyler denemek için bana tutmak
Bu yeni bir ağ geçidi.

Genellikle olur ne zaman i çoğunlukla, bozuk görüntü genellikle tarayıcınızın üst civarında olacak internet göz nerede adresini ve şeyler.

Ve 2. durum bu sorunu almak zaman ve daha sonra donuyor ve hiçbirşey yapamaz tüm ekranı kapsayan, I o kadar fiş kapatmak zorunda kalmadan bitirmek.

herkes bu yaşadı? Ne sorunu düşünüyor yapmak.
Ben hala emin değilim eğer moniter kendi donanım.
Ama sorun tarayıcı her zaman belirli noktalar oluşur ve ne zaman bu yüzden donanım inanıyoruz tam ekran oluşur donuyor.
Old 1 Ekim 2008, 22:13
Yeni Üye Grubu

Bu Heres resim, üst bak.

Eğer düşünmek kötü kötü olur şu, tüm ekran olduğu gibi bazen ve sonra görünür sadece çok donuyor
Old 2 Ekim 2008, 00:51
Moderatör Grubu

Internet Explorer 7

1. Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri ... Gönderen .

2. Genel sekmesini seçin.

3. Altında tarih Tarama Sil'i tıklayın ... .

4. Sonraki için "Temporary Internet Files" tıklayın Dosyaları Sil ... .

5. Kapat'ı tıklatın ve sonra Çıkış'ı tıklatın Tamam.

Internet Explorer'ı yeniden başlatın.

----------

Indirmek CCleaner Slim ve masaüstünüze kaydedin.
Ne zaman dosya kaydedildi, Masaüstü ve gitmek çift tıklayın ccsetupxxx_slim.exe
Bu programı yüklemek için talimatları uygulayın.
Tam yükleme sonra:
  • Çift tıklayın CCleaner Masaüstünde Kısayol programı başlatın.
  • Tıklayın üzerinde Seçenekler soldaki blok, sonra seçim Çerezler.
    • Altında Çerezlerinizi silmek için, Kalıcı korumak istiyorsunuz herhangi bir çerezleri vurgulamak
    • Tıklayın sağ ok > ve taşımak için Çerezler İçin penceresi.
  • Git Seçenekler > Gelişmiş BMkontrol etmek Sadece 48 saat daha eski Windows Temp klasörlerdeki dosyaları silmek
  • Tıklayın Temizleyici üzerinde sonra sol Çalıştır'ı Temizleyici Doğru programı çalıştırmak için.
  • Önemli: Emin olun TÜM tarayıcı pencerelerini seçmeden önce kapalı Çalıştır'ı Temizleyici
  • Dikkat: Bu sürece çok kayıt sahibi olduğunuz size 'Kayıt' özelliği kullanmak tavsiye edilmez.
  • Çıkış CCleaner sonra da işlemi tamamladı.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından