![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Theres ekranın benim pc, parçası bir sorun tüm resmi gibi berbat farklı pixalated renk tüm renkleri ile berbat olacak görünür. ve sonra da bazen ve donma olan tüm moniter ekran renklerin bir sürü bir tanınmaz resmi vardır. Ben kapı desteklemek için gittim ama hiç yardımcı değil ve bu kadar i .. onarım almak başka şeyler denemek için bana tutmak Bu yeni bir ağ geçidi. Genellikle olur ne zaman i çoğunlukla, bozuk görüntü genellikle tarayıcınızın üst civarında olacak internet göz nerede adresini ve şeyler. Ve 2. durum bu sorunu almak zaman ve daha sonra donuyor ve hiçbirşey yapamaz tüm ekranı kapsayan, I o kadar fiş kapatmak zorunda kalmadan bitirmek. herkes bu yaşadı? Ne sorunu düşünüyor yapmak. Ben hala emin değilim eğer moniter kendi donanım. Ama sorun tarayıcı her zaman belirli noktalar oluşur ve ne zaman bu yüzden donanım inanıyoruz tam ekran oluşur donuyor. |
|
| |||
| |||
| Bu Heres resim, üst bak. ![]() Eğer düşünmek kötü kötü olur şu, tüm ekran olduğu gibi bazen ve sonra görünür sadece çok donuyor |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 1. Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri ... Gönderen . 2. Genel sekmesini seçin. 3. Altında tarih Tarama Sil'i tıklayın ... . 4. Sonraki için "Temporary Internet Files" tıklayın Dosyaları Sil ... . 5. Kapat'ı tıklatın ve sonra Çıkış'ı tıklatın Tamam. Internet Explorer'ı yeniden başlatın. ---------- Indirmek CCleaner Slim ve masaüstünüze kaydedin. Ne zaman dosya kaydedildi, Masaüstü ve gitmek çift tıklayın ccsetupxxx_slim.exe Bu programı yüklemek için talimatları uygulayın. Tam yükleme sonra:
|