менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

HELP - зображення виглядає безлад і іноді зависає

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 жовтня 2008, 20:32
Нові члени групи

Default HELP - зображення виглядає безлад і іноді зависає

Theres щось не так з моїм комп'ютером, частина екрана буде виглядати All Messed Up, як картина буде безлад з усіма квітами в різних pixalated кольору.
а потім він буде також заморозити іноді і на весь екран MONITER є невпізнанний картина цілий букет квітів.

Я пішов до шлюзів підтримки, але вони не допомагали мені на всіх, і вони продовжують твердить мені спробувати інші речі, поки я отримую ремонту ..
Її новий шлюз.

Зазвичай це відбувається, коли я бродити по інтернету в основному, спотворене зображення, як правило, навколо верхній частині браузера, де адреси та інше є.

І 2-я ситуації я отримаю від цієї проблеми, коли вона охоплює весь екран, а потім вона замерзає і не можу нічого робити, я тоді в кінцевому підсумку того, щоб перетворити Plug Off.

Хіба хто-небудь відчув це? Як ви вважає, що проблема.
Я ще не впевнений, якщо її апаратних MONITER.
Але проблема виникає в певних точках браузер всі час, і замерзає, коли це відбувається повного екрану, я вважаю, що її обладнання.
Old 1 жовтня 2008, 22:13
Нові члени групи

Херес картина, вид зверху.

Якщо ви думаєте, Thats погано йдуть ще гірше, весь екран буде виглядати так, що іноді і потім просто цікавим замерзає
Old 2 жовтня 2008, 00:51
Модератор групи

Internet Explorer 7

1. У меню Сервіс виберіть Властивості оглядача ... .

2. Виберіть вкладку Загальні.

3. Історія перегляду натисніть кнопку Видалити ... .

4. Поруч з "Тимчасові файли Інтернету" натисніть кнопку Видалити файли ... .

5. Натисніть кнопку Закрити, а потім натисніть кнопку OK, щоб вийти.

Перезапустіть Internet Explorer.

----------

Завантаження CCleaner Slim і збережіть його на робочому столі.
Якщо файл був збережений, перейдіть на вашому робочому столі і двічі клацніть на ccsetupxxx_slim.exe
Дотримуйтесь інструкцій по встановленню програми.
Завершити установку, то:
  • Двічі клацніть CCleaner на робочому столі ярлик для запуску програми.
  • Натисніть на Опції блоку ліворуч, потім виберіть Печиво.
    • Під Печиво Видалити, Перейдіть до будь-якої куки ви хотіли б зберегти постійне
    • Натисніть кнопку зі стрілкою вправо > щоб перемістити їх в Печиво тримати вікна.
  • Ідіть в Опції > Розширений ООНперевіряти Тільки видаляти файли в папки Windows Temp старше 48 години
  • Натисніть Cleaner зліва потім Запустити Cleaner про право на запуск програми.
  • Важливо: Переконайтеся, що УСІ вікна браузера закриті перед вибором Запустити Cleaner
  • Увага: Не рекомендується використовувати функцію "Реєстр", якщо Ви добре знайомі з реєстром.
  • Вийти CCleaner Після завершення свого процесу.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Картинки з 1GB USB ключа шукати зниклих без вісті melanie3456 Генеральний обладнання чат 1 17 листопада 2009 21:22
New Build 70% Complete (фото) pete21 Справа & блоки живлення 3 18 серпня 2009 02:12
Як мені додати вентилятор тут? (картинки включені) batman0877 Справа & блоки живлення 5 30 травня 2009 04:09
Усунення цих повторюваних фотографій! KanoakaVirus Мультимедіа & кодеки 0 17 січня 2009 16:16
Messed Up фотографій Зовнішній жорсткий диск Мін General Software чат 3 28 грудня 2008 09:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.