![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Theres щось не так з моїм комп'ютером, частина екрана буде виглядати All Messed Up, як картина буде безлад з усіма квітами в різних pixalated кольору. а потім він буде також заморозити іноді і на весь екран MONITER є невпізнанний картина цілий букет квітів. Я пішов до шлюзів підтримки, але вони не допомагали мені на всіх, і вони продовжують твердить мені спробувати інші речі, поки я отримую ремонту .. Її новий шлюз. Зазвичай це відбувається, коли я бродити по інтернету в основному, спотворене зображення, як правило, навколо верхній частині браузера, де адреси та інше є. І 2-я ситуації я отримаю від цієї проблеми, коли вона охоплює весь екран, а потім вона замерзає і не можу нічого робити, я тоді в кінцевому підсумку того, щоб перетворити Plug Off. Хіба хто-небудь відчув це? Як ви вважає, що проблема. Я ще не впевнений, якщо її апаратних MONITER. Але проблема виникає в певних точках браузер всі час, і замерзає, коли це відбувається повного екрану, я вважаю, що її обладнання. |
|
| |||
| |||
| Херес картина, вид зверху. ![]() Якщо ви думаєте, Thats погано йдуть ще гірше, весь екран буде виглядати так, що іноді і потім просто цікавим замерзає |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 1. У меню Сервіс виберіть Властивості оглядача ... . 2. Виберіть вкладку Загальні. 3. Історія перегляду натисніть кнопку Видалити ... . 4. Поруч з "Тимчасові файли Інтернету" натисніть кнопку Видалити файли ... . 5. Натисніть кнопку Закрити, а потім натисніть кнопку OK, щоб вийти. Перезапустіть Internet Explorer. ---------- Завантаження CCleaner Slim і збережіть його на робочому столі. Якщо файл був збережений, перейдіть на вашому робочому столі і двічі клацніть на ccsetupxxx_slim.exe Дотримуйтесь інструкцій по встановленню програми. Завершити установку, то:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Картинки з 1GB USB ключа шукати зниклих без вісті | melanie3456 | Генеральний обладнання чат | 1 | 17 листопада 2009 21:22 |
| New Build 70% Complete (фото) | pete21 | Справа & блоки живлення | 3 | 18 серпня 2009 02:12 |
| Як мені додати вентилятор тут? (картинки включені) | batman0877 | Справа & блоки живлення | 5 | 30 травня 2009 04:09 |
| Усунення цих повторюваних фотографій! | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 0 | 17 січня 2009 16:16 |
| Messed Up фотографій Зовнішній жорсткий диск | Мін | General Software чат | 3 | 28 грудня 2008 09:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |