![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре да го направим. Въпреки че има и др мощност на компютъра ми няма да започне, когато натиснете върху бутона по себе си и аз трябва да извадите DVD захранване в задната част на DVD и го поставете обратно в преди тя да започне да се зарежда. Имам замениха власт води и се опитах различни комбинации, но тя винаги е една и съща. Проверени Общите организации на пазарите на проекта последователност е добре. Несвързан DVD напълно, тя все още няма да започне, несвързан 2-ри DVD карам прекалено, тя все още няма да започне. Тя винаги се нуждае от една и съща мощност DVD включете се в в началото и след това повторно свързване изключен и след натискане на бутона, за да започнете последователност обувка. Знам, че най-вероятно няма да го правя, защото на шпайкове и т.н., но тя не може да бъде наука ракета за вас експерти, за да има да ми дадете представа - Аз съм само един прост полу-пенсиониран инженер, който е доста логично в неговия подход, но за съжаление не е един, който се занимава с хардуера на компютъра. В очакване. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... как на земята ли работа, че тази последователност ще помогне?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм, че звучи като PSU. На колко години е?
|
| |||
| |||
| Цитат:
Всяка логика, защо мислите, че това е захранване - има 2 отделни 4-пинов изхода, които осигуряват мощност за бита и Bobs всяка от които има няколко паралелно 4-пинов конектори и аз се опитах да ги всички, но всеки път е едно и също. Има и мулти-пинов конектор, че влиза в УС. Въпросът е защо тя може да действа, когато съм го изключен със силата, а после да го включен отново, има право да УС веднага след като се включите в първото място на феновете работа и няколко LED's хайде така, как може да бъде PSU? Не исках да се роди едно това е само на инженер в мен Опитвам се да намеря логична причина или половината от един по-малко. |
|
| |||
| |||
| От симптомите, които описват и без да започнете, без да изключите / replugging в конектора Molex, най-вероятната причина е PSU. Моето предположение е, че за захранване умира и се държи erraticly и някак си действия изглежда да се събуди го / я стартирате ритник в действие. Би могло да има разбира се и други причини, като дефектни дънната платка или процесора, но PSU е относително евтин и лесен за смяна и като повечето неща, когато това е процес на елиминиране, трябва да се опитат най-евтините неща първи. т.е. не би се променило, алтернатора, преди да проверяват свещите ![]() Има начини за изпитване на напрежение на изхода на захранване, но вие ще трябва да го тестваме под товар и в машината, с помощта на Digital Multimeter. Този сайт дава много информация, ако се чувствате толкова наклонена, но ако ме бяха, аз просто го сменя. Ако не друго, той ще го премахне от списъка: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
| |||
| |||
| Благодаря Фил - всякакви съвети за това, къде да купя добра и минимална мощност трябва да отида за. |
|
| |||
| |||
| Без да знае спецификациите на системата, това е малко трудно да се каже, но когато деинсталирате старата, тя трябва да покаже на мощност по случая. Бих добавил, 100W до каквото е там сега и вие трябва да се оправи. Dont отиде за най-евтиния, отвес за средна цена единица. Някои производители обаче, годни нестандартно захранване с нестандартни контакти дънната платка, така че сте пристрастен към тях за заместители, така че преди да се разделите с пари в брой, се уверете, че вашето е стандартна единица. Ако имате съмнения, че може да е добра идея да се намери местен доставчик, да се сравни и кой ще ги обменят, ако то не е правилно. |
|
| |||
| |||
| Аз ще гледам за нещо от около 450W. Това може да бъде Overkill малко, но те са толкова евтини сега може да работи, както и по-мощен един по-малко, отколкото в по-малка не повече от един аут. Просто моето мнение.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Благодаря момчета текущата PSU е 400 вата. Мисля си за закупуване на Trust Pro 570W PSU Dual Fan чрез Amazon за £ 26 + P & стр. Моля ви мисли. |
|
| |||
| |||
| Това захранване ще се оправи. Това не е най-добрият на пазара, но изглежда ОК стойност. Не очаквайте безшумен високо качество на захранване, но аз съм сигурен, че ще бъде по-добър от стария си един.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IE6 кормуване ме луд! | lukeshep | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 6 май 2009 г. 09:41 |
| Какво е всеки, на шофиране | CallumUK | Изключено Тема Дискусия | 6 | 13 Март 2008 12:01 |
| Contextadvisor - изниквам кормуване ми ядосан | christine154 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 22 | 23rd Feb 2008 16:33 |
| Itunes е движеща ме луд! Харесвам помагам | harriet40 | Мултимедия & Codecs | 2 | 28 ноември 2007 04:18 |
| Помощ! Поп UPS карат ме бисквити! | curlysmith | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 23rd Oct 2007 11:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |