![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok here we go. Ačkoli tam je moc apod. počítač nespustí, když stisknete tlačítko na sám a musím se odpojit DVD napájení na zadní straně DVD a připojte jej zpět před tím, než začne startovat. Jsem vyměnil napájecích kabelů a zkusil různé kombinace, ale je to pořád stejné. Zkontrolovat CMOS začátek sekvence je to ok. Odpojeno DVD úplně, stále se nespustí, odpojen 2. DVD mechaniku taky, ale stále se nespustí. Je třeba vždy stejné DVD elektrická zástrčka je v na začátku a pak se odpojit a znovu připojit po stisknutí na tlačítko pro spuštění zaváděcí sekvence. Vím, že jsem asi neměl dělat, protože hrotů atd., ale to nemůže být žádná věda pro vás odborníky tam dát mi klíč - jsem jen jednoduchý polo-důchodce inženýr, který je docela logické, ale v jeho přístupu bohužel ne ten, kdo se zabývá počítačovým hardwarem. V očekávání. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... jak proboha jste pracoval, že tato sekvence by pomohlo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Souhlasím s tím, že to zní jako PSU. Kolik je hodin?
|
| |||
| |||
| Citace:
Jakákoli logika, proč si myslíte, že je to PSU - jsou 2 samostatné 4 pin výstupy, které poskytují výkon na kousky a bobs z nichž každá má několik 4 pin parallel konektory a snažila jsem se je všechny, ale pokaždé je to stejné. K dispozici je také multi-pinový konektor, který jde do MB. Otázkou je, proč by to fungovat, když jsem ho odpojil zapnutí a pak ho zase zapojit, je moc MB, jakmile jsem zapnout v první řadě jako fanoušci práce a pár LED diod pojď tak, jak to může být PSU? Nechci být nudný je to jen inženýr ve mně se snaží najít logický důvod-nebo polovinu alespoň jeden. |
|
| |||
| |||
| Od příznaků bys popsat i jiné než výchozí, aniž byste odpojením / replugging v konektoru Molex, nejpravděpodobnější příčinou je PSU. Podle mého odhadu by bylo, že PSU umírá a chová erraticly a nějak vaše akce Zdá se, že se probudit / nastartování do akce. Tam by samozřejmě mohla být z jiných důvodů, jako vadné desce či procesoru, ale PSU je relativně levné a snadno vyměnit, a jako většina věcí, když je proces eliminace, musíte vyzkoušet nejlevnějších věcí. tj. byste nezmění alternátor, než jste se ve svíčky ![]() Existují způsoby, jak testování napětí výstupy PSU, ale budete muset vyzkoušet pod zatížením a stroj, pomocí digitální multimetr. Tato webová stránka poskytuje dostatek informací, pokud cítíte, tak nakloněn, ale kdyby to bylo na mně, tak bych prostě swap to. Když nic jiného, bude odstranění ze seznamu: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil - nějakou radu, kde koupit dobré a minimální příkon bych měla jít. |
|
| |||
| |||
| Bez znalosti systémové specifikace, je to trochu těžké říci, ale když se odstranit starý, měl by ukázat příkonu na případu. Dodal bych, 100w, co je tam teď, a měli byste být v pořádku. Dont go za nejlevnější, kolmo na střední ceny jednotky. Někteří výrobci však vhodné nestandardní PSUs s nestandardní deska zásuvky, takže je zahnutý, aby jim žádné náhrady, takže ještě než loučení s hotovostí, ujistěte se váš standardní jednotky. V případě pochybností, může to být dobrý nápad najít místní dodavatele, porovnávat a kdo jej vyměnit, pokud to není v pořádku. |
|
| |||
| |||
| To bych se něco okolo 450W. Toto by mohlo být trochu zbytečná, ale oni jsou tak levné nyní můžete pracovat i silnější jeden méně než maximálně jeden menší ven. Jen můj názor.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Díky hoši aktuální PSU je 400 Wattů. Uvažujete o koupi Trust 570W Dual Fan Pro psů přes Amazon za £ 26 + P & P. Vaše myšlenky prosím. |
|
| |||
| |||
| PSU, že bude v pořádku. Není to nejlepší na trhu, ale zdá se OK hodnotu. Neočekávám, že tichý kvalitní PSU, ale jsem si jist, že bude lepší, než váš starý.
__________________ serverguy |