![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok here we go. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει κλπ εξουσία ο υπολογιστής μου δεν θα ξεκινήσει όταν πατάω το κουμπί από την ίδια και έχω να αποσυνδέσετε το DVD παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο πίσω μέρος του DVD και συνδέστε ξανά το πριν να ξεκινήσει την εκκίνηση. Έχω αντάλλαξαν οδηγεί δύναμη και προσπάθησε διάφορους συνδυασμούς, αλλά είναι πάντα η ίδια. Ελέγχεται η CMOS έναρξη ακολουθία είναι εντάξει. DVD αποσυνδεθεί πλήρως, ακόμα δεν θα ξεκινήσει, αποσυνδέεται 2ο DVD drive επίσης, ότι ακόμα δεν θα ξεκινήσει. Χρειάζεται πάντα η ίδια πρίζα DVD να είναι στην αρχή και στη συνέχεια να αποσυνδεθεί και να επανασυνδεθεί μετά πιέζοντας το πλήκτρο για να ξεκινήσει ακολουθία εκκίνησης. Ξέρω ότι ίσως δεν θα έπρεπε να το κάνει λόγω της καρφιά κλπ, αλλά δεν μπορεί να είναι επιστήμη πυραύλων για σας εμπειρογνώμονες έξω εκεί για να μου δώσει μια ιδέα - Είμαι μόνο ένα απλό ημι-συνταξιούχος μηχανικός ο οποίος είναι αρκετά λογική στην προσέγγισή του, αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτός που ασχολείται με το υλικό του υπολογιστή. Σε αναμονή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... πώς στο καλό έκανε εργάζεστε ότι η ακολουθία θα βοηθήσει;;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ ότι ακούγεται σαν το PSU. Πόσων χρονών είναι;
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Κάθε λογική να γιατί πιστεύετε ότι είναι το PSU - υπάρχουν 2 ξεχωριστές 4 εξόδους pin που παρέχουν εξουσία σε bits και βαρίδια καθένα από τα οποία έχει αρκετές 4 ακίδων παράλληλες συνδέσεις και έχω δοκιμάσει όλα αυτά, αλλά κάθε φορά είναι το ίδιο. Υπάρχει επίσης ένα πολυ-pin connector που μπαίνει το ΔΣ. Το ερώτημα είναι γιατί θα μπορούσε να λειτουργήσει, όταν το έχω συνδεδεμένο με την εξουσία και στη συνέχεια στην πρίζα πάλι, υπάρχει δυνατότητα να το ΔΣ το συντομότερο για να κάνω εναλλαγή στην πρώτη θέση με το έργο τους οπαδούς και μερικά LED έρχονται σε έτσι πώς μπορεί να το PSU; Δεν σημαίνει να είναι οπής είναι ακριβώς ο μηχανικός μου στην προσπάθεια να βρεθεί μια λογική αιτία-ή το ήμισυ του ενός τουλάχιστον. |
|
| |||
| |||
| Από τα συμπτώματα που περιγράφει και το μη εκκίνησης, δεν μπορείτε να αποσυνδέσετε / replugging στο Molex σύνδεση, η πιο πιθανή αιτία είναι το PSU. Εικασία μου είναι ότι το PSU πεθαίνει και συμπεριφέρεται erraticly και με κάποιο τρόπο τις ενέργειές σας φαίνεται να ξυπνήσει το πάνω / λάκτισμα θα ξεκινήσει σε δράση. Θα μπορούσαν να υπάρχουν βέβαια και άλλοι λόγοι, όπως ένα ελαττωματικό motherboard ή CPU, αλλά το PSU είναι σχετικά φθηνή και εύκολη αντικατάσταση και όπως τα περισσότερα πράγματα, όταν πρόκειται για μια διαδικασία της αποβολής, θα πρέπει να δοκιμάσετε το φθηνότερο πράγματα πρώτα. δηλαδή δεν θα άλλαζε τον εναλλάκτη, πριν να ελέγχονται τα βύσματα ![]() Υπάρχουν τρόποι ελέγχου της τάσης των αποτελεσμάτων PSU, αλλά θα πρέπει να την δοκιμή υπό φορτίο και στο μηχάνημα, χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό πολύμετρο. Αυτή η ιστοσελίδα δίνει πολλές λεπτομέρειες, εάν αισθάνεστε έτσι την τάση, αλλά αν ήταν εγώ, θα ήθελα swap ακριβώς έξω. Αν μη τι άλλο, θα τον απομακρύνουν από την λίστα: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil - οποιαδήποτε συμβουλή για το πού να αγοράσει μια καλή και ελάχιστη ισχύ που πρέπει να πάω για. |
|
| |||
| |||
| Μην γνωρίζοντας τις προδιαγραφές του συστήματος, είναι λίγο δύσκολο να πω, αλλά όταν αφαιρέσετε το παλιό, θα πρέπει να δείξει την ισχύ για την υπόθεση. Θα ήθελα να προσθέσω 100W με ό, τι είναι εκεί τώρα και θα πρέπει να είναι ωραία. Dont πάμε για τη φθηνότερη, Plumb για ένα μέσο τιμές μονάδας. Ορισμένοι κατασκευαστές, ωστόσο, που δεν ταιριάζει με το πρότυπο PSU που δεν πρότυπο βύσματα μητρική πλακέτα, έτσι ώστε να είναι γαντζώθηκε σε αυτές για την αντικατάστασή τους, τόσο πριν χωρισμός με μετρητά σας, βεβαιωθείτε ότι η δική σας είναι μια τυπική μονάδα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να βρείτε έναν τοπικό προμηθευτή, να συγκρίνουν και ποιος θα την αντικαταστήσει, αν δεν είναι σωστό. |
|
| |||
| |||
| Θα αναζητήσουμε κάτι περίπου 450W. Αυτό θα μπορούσε να είναι λίγο υπερβολή αλλά είναι τόσο φθηνή τώρα μπορεί να λειτουργήσει καλά ως ένα πιο ισχυρό ένα λιγότερο από το μέγιστο, σε μικρότερο μία. Απλά τη γνώμη μου.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ παιδιά τρέχουσα PSU είναι 400 Watt. Σκέφτεστε να αγοράζουν Trust 570W Pro PSU Dual Fan μέσω του Amazon για £ 26 + P & P. Οι σκέψεις σας παρακαλώ. |
|
| |||
| |||
| PSU ότι θα ήταν μια χαρά. Δεν είναι το καλύτερο στην αγορά, αλλά φαίνεται ΟΚ τιμή. Μην περιμένετε μια σιωπηλή υψηλής ποιότητας PSU, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είναι καλύτερο από το παλιό σας.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IE6 με την οδήγηση των τρελών! | lukeshep | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6η Μαΐου 2009 09:41 |
| Τι είναι ο καθένας οδήγησης | CallumUK | Off Topic Συζήτηση | 6 | 13 Μαρ 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop μέχρι την οδήγηση μου τρελών | christine154 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 22 | 23 Φεβ 2008 16:33 |
| ITunes οδήγηση μου είναι τρελός! Παρακαλώ βοήθεια | harriet40 | Multimedia & Codecs | 2 | 28 Νοε 2007 04:18 |
| Βοήθεια! Pop ups είναι κράκερς οδήγησης μου! | curlysmith | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 23 Οκτ 2007 11:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |