manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Pomozite molim vas da je vozeći mene pobijesniti

Reply

Thread Tools
Old 20. studenog 2007, 10:23
Novi član grupe

Default Pomozite molim vas da je vozeći mene pobijesniti

Ok idemo. Iako je snaga itd moj računalo neće započeti kada pritisnete na dugme po sebi i sam da odspojite DVD napajanje na stražnjoj strani DVD-i čep Internet leđa in prije nego što počne to čizma. Imam zamijeniti moć vodi i pokušavao razne kombinacije, ali to je uvijek isti. Provjereno CMOS početak niza it's ok. Disconnected DVD potpuno, to još uvijek nije moguće pokrenuti, rastavljen 2. DVD voziti previše, ona još uvijek neće pokrenuti. To uvijek treba iste snage DVD-utikač biti na početku, a zatim nakon što je isključen i ponovo spojiti na guranje gumb kako bi se početak dizanja.

Znam da vjerojatno ne bi trebao to učiniti zbog šiljaka i sl., ali to ne može biti raketna znanost za vas stručnjaci tamo da će mi dati trag - Ja sam samo jednostavan polu-umirovljeni inženjer koji je prilično logično u svom pristupu, ali na žalost, nije onaj koji se bavi hardverom računala.

U očekivanju.
Old 20. studenog 2007, 10:43
Donatorska Grupa

LOL .... kako na zemlji si posao da taj slijed bi pomoći?

To mi zvuči kao da imate neispravan PSU ... koliko je star PC?

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 20. studenog 2007, 12:23
Moderator / ica grupe

Slažem se da zvuči kao PSU.

Koliko je to?

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 20. studenog 2007, 16:25
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
LOL .... kako na zemlji si posao da taj slijed bi pomoći?

To mi zvuči kao da imate neispravan PSU ... koliko je star PC?
Hvala za tvoj odgovor odgovor na Vaše pitanje je obična sreća zapravo, bio sam u potrazi za loše veze pokušati riješiti problem i povlačenjem i zamjena utikači i utičnice sa snagom i na hej presto brzo i bip se ona čizme (ne predavanja molim). U svakom slučaju računalo je oko 13 mjeseci starosti (nisu oni svi kad stvari krenu krivo!)

Bilo koja logika zašto mislite da je PSU - postoje 2 odvojene 4 pin izlaza koji daju snage da komadići i bobs od kojih svaki ima nekoliko paralelnih 4 pin konektora i pokušao sam ih sve, ali svaki put je isto. Tu je i multi-pinski konektor koji ide u MB. Pitanje je zašto bi mogao raditi kad sam ga sa unplugged na snagu, a zatim ga opet priključeni, tu je moć MB čim sam prebaciti na na prvom mjestu kao navijača rad i nekoliko LED's come on Pa kako se može PSU? Ne znači da bi rodila to je samo inženjer u meni pokušava naći logičan razlog, ili pola jednog najmanje.
Old 20. studenog 2007, 17:06
Donatorska Grupa

Od vas opisuju i simptomi nisu početak, bez vas isključivanjem / replugging u Molex konektor, najvjerojatniji uzrok je PSU. My guess bi biti da je PSU umiranja i ponaša erraticly i nekako svoje radnje čini da probudite ga up / kick start to u akciju.

Tu bi mogao biti, naravno, iz drugih razloga, kao što je neispravan ili procesor matične ploče, no PSU je relativno jeftin i lako zamijeniti i kao i većina stvari, kad je proces eliminacije, morate probati najjeftinije stvari prvo. tj. ne bi promijeniti alternator prije nego što ste označili utikači

Postoje načini testiranja napona izlaza o PSU-a, ali ti bi trebao to test pod opterećenjem i stroja, koristeći digitalni multimetar. Ova web stranica pruža obilje detalja, ako ste skloni osjećaju tako, ali ako je meni bilo, ja bi samo to swap out. Ako ništa drugo, to će ga ukloniti s liste:

http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12
Old 21. studenog 2007, 05:48
Novi član grupe

Hvala Phil - bilo koji savjet o tome gdje kupiti dobra i minimalna potrošnja u vatima ja trebao ići na.
Old 21. studenog 2007, 06:27
Donatorska Grupa

Bez znajući sustav naočale, to je malo teško reći, ali kada uklonite stari, to bi trebalo pokazati snagom o slučaju. Ja bih dodati 100w za sve što je tamo sada i te bi trebao biti u redu.
Ne idite za najjeftinije, visak za srednje cijeni jedinice.

Neki proizvođači, međutim, ne odgovara standardu PSUs sa non standard matična ploča utikači, tako da ste kukast da ih za bilo kakve zamjene, tako da prije nego rastanak s gotovinom, provjerite je li vaše je standardna jedinica. Ako ste u nedoumici, bi mogla biti dobra ideja da se pronaći lokalnog dobavljača, usporediti i tko će ga razmjene, ako to nije u redu.
Old 21. studenog 2007, 11:03
Moderator / ica grupe

Ja bih tražiti nešto od oko 450W. Ovo bi moglo biti malo overkill, ali oni su tako jeftini sada ste kao svibanj kvalitetno raditi snažnije jedan manje od max manje neki vanjska strana. Samo moje mišljenje.

Old 22. studenog 2007, 11:58
Novi član grupe

Hvala momački struja PSU je 400 Watts. Razmišljate o kupnji Trust 570W Pro PSU Dual Fan kroz Amazon za £ 26 + P & P. Vaše mišljenje molim.
Old 22. studenog 2007, 12:15
Moderator / ica grupe

PSU To bi bilo u redu.

To nije najbolji na tržištu, ali čini se OK vrijednost.

Ne očekujte silent visoke kvalitete PSU, ali sam siguran da će biti bolji od svog starog jedan.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
IE6 vožnji mi ludi! lukeshep Web Dizajn, Hosting & SEO 3 6. svibanj 2009 09:41
Što je svima vožnje CallumUK Off Topic Discussion 6 13. ožujak 2008 12:01
Contextadvisor - pop up driving me dovesti do ludila christine154 Virus, Spyware i sigurnost 22 23. veljača 2008 16:33
ITunes je vozeći mene ludi! Ugoditi pomoć harriet40 Multimedija i kodeci 2 28. studeni 2007 04:18
Help! Pop-up prozore su krekeri vozeći mene! curlysmith Virus, Spyware i sigurnost 1 23. listopad 2007 11:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.