![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok idemo. Iako je snaga itd moj računalo neće započeti kada pritisnete na dugme po sebi i sam da odspojite DVD napajanje na stražnjoj strani DVD-i čep Internet leđa in prije nego što počne to čizma. Imam zamijeniti moć vodi i pokušavao razne kombinacije, ali to je uvijek isti. Provjereno CMOS početak niza it's ok. Disconnected DVD potpuno, to još uvijek nije moguće pokrenuti, rastavljen 2. DVD voziti previše, ona još uvijek neće pokrenuti. To uvijek treba iste snage DVD-utikač biti na početku, a zatim nakon što je isključen i ponovo spojiti na guranje gumb kako bi se početak dizanja. Znam da vjerojatno ne bi trebao to učiniti zbog šiljaka i sl., ali to ne može biti raketna znanost za vas stručnjaci tamo da će mi dati trag - Ja sam samo jednostavan polu-umirovljeni inženjer koji je prilično logično u svom pristupu, ali na žalost, nije onaj koji se bavi hardverom računala. U očekivanju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... kako na zemlji si posao da taj slijed bi pomoći?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem se da zvuči kao PSU. Koliko je to?
|
| |||
| |||
| Quote:
Bilo koja logika zašto mislite da je PSU - postoje 2 odvojene 4 pin izlaza koji daju snage da komadići i bobs od kojih svaki ima nekoliko paralelnih 4 pin konektora i pokušao sam ih sve, ali svaki put je isto. Tu je i multi-pinski konektor koji ide u MB. Pitanje je zašto bi mogao raditi kad sam ga sa unplugged na snagu, a zatim ga opet priključeni, tu je moć MB čim sam prebaciti na na prvom mjestu kao navijača rad i nekoliko LED's come on Pa kako se može PSU? Ne znači da bi rodila to je samo inženjer u meni pokušava naći logičan razlog, ili pola jednog najmanje. |
|
| |||
| |||
| Od vas opisuju i simptomi nisu početak, bez vas isključivanjem / replugging u Molex konektor, najvjerojatniji uzrok je PSU. My guess bi biti da je PSU umiranja i ponaša erraticly i nekako svoje radnje čini da probudite ga up / kick start to u akciju. Tu bi mogao biti, naravno, iz drugih razloga, kao što je neispravan ili procesor matične ploče, no PSU je relativno jeftin i lako zamijeniti i kao i većina stvari, kad je proces eliminacije, morate probati najjeftinije stvari prvo. tj. ne bi promijeniti alternator prije nego što ste označili utikači ![]() Postoje načini testiranja napona izlaza o PSU-a, ali ti bi trebao to test pod opterećenjem i stroja, koristeći digitalni multimetar. Ova web stranica pruža obilje detalja, ako ste skloni osjećaju tako, ali ako je meni bilo, ja bi samo to swap out. Ako ništa drugo, to će ga ukloniti s liste: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
| |||
| |||
| Hvala Phil - bilo koji savjet o tome gdje kupiti dobra i minimalna potrošnja u vatima ja trebao ići na. |
|
| |||
| |||
| Bez znajući sustav naočale, to je malo teško reći, ali kada uklonite stari, to bi trebalo pokazati snagom o slučaju. Ja bih dodati 100w za sve što je tamo sada i te bi trebao biti u redu. Ne idite za najjeftinije, visak za srednje cijeni jedinice. Neki proizvođači, međutim, ne odgovara standardu PSUs sa non standard matična ploča utikači, tako da ste kukast da ih za bilo kakve zamjene, tako da prije nego rastanak s gotovinom, provjerite je li vaše je standardna jedinica. Ako ste u nedoumici, bi mogla biti dobra ideja da se pronaći lokalnog dobavljača, usporediti i tko će ga razmjene, ako to nije u redu. |
|
| |||
| |||
| Ja bih tražiti nešto od oko 450W. Ovo bi moglo biti malo overkill, ali oni su tako jeftini sada ste kao svibanj kvalitetno raditi snažnije jedan manje od max manje neki vanjska strana. Samo moje mišljenje.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hvala momački struja PSU je 400 Watts. Razmišljate o kupnji Trust 570W Pro PSU Dual Fan kroz Amazon za £ 26 + P & P. Vaše mišljenje molim. |
|
| |||
| |||
| PSU To bi bilo u redu. To nije najbolji na tržištu, ali čini se OK vrijednost. Ne očekujte silent visoke kvalitete PSU, ali sam siguran da će biti bolji od svog starog jedan.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE6 vožnji mi ludi! | lukeshep | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 6. svibanj 2009 09:41 |
| Što je svima vožnje | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | 13. ožujak 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop up driving me dovesti do ludila | christine154 | Virus, Spyware i sigurnost | 22 | 23. veljača 2008 16:33 |
| ITunes je vozeći mene ludi! Ugoditi pomoć | harriet40 | Multimedija i kodeci | 2 | 28. studeni 2007 04:18 |
| Help! Pop-up prozore su krekeri vozeći mene! | curlysmith | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 23. listopad 2007 11:22 |
| Thread Tools | |
| |