![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok here we go. Noha a hatalom stb számítógépem nem indul el, amikor nyomja meg a gombot, és általa már kihúzható a DVD-tápegység hátulján a DVD és dugja vissza, mielőtt elkezdi a csomagtartó. Van cserélték erő vezet, és megpróbáltam különböző kombinációk de mindig ugyanaz. Kockás a CMOS sorozat kezdete ez rendben van. DVD teljesen kikapcsolt, de még mindig nem indul el, szakítva 2. DVD meghajtó is, de még mindig nem indul el. Mindig újabb ugyanazt a DVD-hálózati csatlakozó lenni az elején, majd megszakad, és újracsatlakoztattam után nyomja a gombot, annak érdekében, hogy start boot sorrendet. Tudom, hogy talán nem kéne, mert a tüskék, stb, de nem rakéta tudomány Önnek szakértők ott, hogy adjon nekem egy nyom - Én csak egy egyszerű félig nyugdíjas mérnök, aki meglehetősen logikus megközelítés, de az ő sajnos nem, aki foglalkozik a számítógépes hardver. Az előre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... hogy a föld nem dolgozik, hogy a szóban forgó szekvencia segítene?!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek azzal, úgy hangzik, mint a PSU. Hány éves is?
|
| |||
| |||
| Idézet:
Bármilyen logika, hogy miért gondolod, hogy a PSU - van 2 különálló 4 tűs kimenet biztosító jogosult apró havirov, amelyek mindegyike több párhuzamos csatlakozót 4 tűs, és megpróbáltam mindet, de minden egyes alkalommal ugyanaz. Van is egy multi-pin csatlakozó, hogy bemegy az MB. A kérdés az, hogy miért is működik, mikor már kihúzta azt a készüléket, majd csatlakozik ismét, van erő, hogy az MB, amint bekapcsoljuk az első helyen, mint a munka és a szurkolók néhány LED-gyerünk hogy hogyan lehet ez a tápegység? Nem jelenti azt, hogy unalmas, hogy csak a mérnök bennem próbál találni logikus ok-vagy egy felet legalább. |
|
| |||
| |||
| A tünetek akkor írja le és nem indul el, maga nélkül kihúzni / replugging a Molex-csatlakozó, a legvalószínűbb oka a tápegység. Szerintem az lenne, hogy a tápegység haldoklik, és viselkedik erraticly, és valahogy úgy tűnik, hogy a tevékenységét, ébredj fel / kick start be keresetet. Létezhet természetesen más okból, mint egy hibás alaplap vagy a CPU, de a PSU viszonylag olcsó és könnyen pótolható, és mint a legtöbb dolog, amikor egy folyamat megszüntetésére, meg kell próbálni a legolcsóbb a maga idejében. vagyis ha nem változtatna a generátor, mielőtt ellenőrizte a dugók ![]() Több lehetőség is van a vizsgálat a feszültség kimenetei PSU's, de azt kell tesztelni, hogy terhelés alatt, és a gép úgy, hogy egy digitális multiméterrel. Ez az oldal ad sok részleteket, ha úgy érzi, úgy döntve, de ha nekem, én csak swap ki. Ha mást nem, akkor megszünteti a listából: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil - valamilyen tanácsot adni, hogy hol lehet vásárolni jó és a minimális teljesítmény kéne menni. |
|
| |||
| |||
| Ismerete nélkül a rendszer szemüveg, ez egy kicsit nehéz megmondani, de ha távolítsa el a régit, akkor fel kell tüntetni a teljesítmény ebben az ügyben. Hozzátenném, hogy bármilyen 100w van ott most, és nem lesz gond. Ne menj a legolcsóbb, plumb a közepes árfekvésű egységet. Egyes gyártók viszont alkalmazkodniuk nem standard PSUs a nem szabványos alaplap dugók, így nem hajlott velük az esetleges cseréje előtt ezt elválás a saját készpénzt, győződjön meg róla, tiéd az a szabványosított egység. Ha kétségei vannak, lehet, hogy jó ötlet, hogy találjanak egy helyi szállító, összehasonlítani, és aki, cserélje ki, ha ez nem jó. |
|
| |||
| |||
| Szeretnék keresni valami kb 450W. Ez talán kissé túlzásnak, de annyira olcsó most akkor is a munka egy erősebb eggyel kevesebb, mint egy kisebb max egyet. Csak az én véleményem.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Köszönet fickók jelenlegi PSU 400 Watt. Thinking of felvásárlás Trust 570W Pro PSU Dual Fan az Amazon for £ 26 + P & P. Gondolatait kérem. |
|
| |||
| |||
| PSU, hogy lenne baj. Ez nem a legjobb a piacon, de úgy tűnik OK érték. Ne várjon csendes kiváló minőségű tápegység, de biztos vagyok benne, hogy jobb lesz, mint a régi.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| IE6 vezetői nekem bolond! | lukeshep | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6. május 2009 09:41 |
| Mi van mindenki vezetői | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | 13. március 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop-up vezetői nekem mad | christine154 | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 23. február 2008 16:33 |
| ITunes hajtja meg bolond! Kérem, segítsen | harriet40 | Multimédia és kodekek | 2 | 28. november 2007 04:18 |
| Segítség! Pop ups vezet engem krakkolóüzem! | curlysmith | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 23. október 2007 11:22 |
| Téma eszközök | |
| |