kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Segíts kérlek, hogy engem vezetői mad

Reply

Téma eszközök
Old November 20, 2007, 10:23
Új tag Csoport

Default Segíts kérlek, hogy engem vezetői mad

Ok here we go. Noha a hatalom stb számítógépem nem indul el, amikor nyomja meg a gombot, és általa már kihúzható a DVD-tápegység hátulján a DVD és dugja vissza, mielőtt elkezdi a csomagtartó. Van cserélték erő vezet, és megpróbáltam különböző kombinációk de mindig ugyanaz. Kockás a CMOS sorozat kezdete ez rendben van. DVD teljesen kikapcsolt, de még mindig nem indul el, szakítva 2. DVD meghajtó is, de még mindig nem indul el. Mindig újabb ugyanazt a DVD-hálózati csatlakozó lenni az elején, majd megszakad, és újracsatlakoztattam után nyomja a gombot, annak érdekében, hogy start boot sorrendet.

Tudom, hogy talán nem kéne, mert a tüskék, stb, de nem rakéta tudomány Önnek szakértők ott, hogy adjon nekem egy nyom - Én csak egy egyszerű félig nyugdíjas mérnök, aki meglehetősen logikus megközelítés, de az ő sajnos nem, aki foglalkozik a számítógépes hardver.

Az előre.
Old November 20, 2007, 10:43
Donor Group

LOL .... hogy a föld nem dolgozik, hogy a szóban forgó szekvencia segítene?!

Úgy hangzik, mint nekem, hogy van egy hibás PSU ... Hány éves a PC?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old November 20, 2007, 12:23
Moderátor Csoport

Egyetértek azzal, úgy hangzik, mint a PSU.

Hány éves is?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old November 20, 2007, 16:25
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by philthomas View Post
LOL .... hogy a föld nem dolgozik, hogy a szóban forgó szekvencia segítene?!

Úgy hangzik, mint nekem, hogy van egy hibás PSU ... Hány éves a PC?
Köszönjük válaszát a kérdésére a választ a puszta szerencse tényleg, kerestem egy rossz kapcsolatban, hogy megpróbálja megoldani a problémát, és húzza, és ezzel felváltják dugaszok és a hatalom és a hé gyors gyors sípolást és akár lány csizma (no előadások please). Különben is a számítógép körülbelül 13 hónapos (nem mindannyian, amikor a dolgok rosszra!)

Bármilyen logika, hogy miért gondolod, hogy a PSU - van 2 különálló 4 tűs kimenet biztosító jogosult apró havirov, amelyek mindegyike több párhuzamos csatlakozót 4 tűs, és megpróbáltam mindet, de minden egyes alkalommal ugyanaz. Van is egy multi-pin csatlakozó, hogy bemegy az MB. A kérdés az, hogy miért is működik, mikor már kihúzta azt a készüléket, majd csatlakozik ismét, van erő, hogy az MB, amint bekapcsoljuk az első helyen, mint a munka és a szurkolók néhány LED-gyerünk hogy hogyan lehet ez a tápegység? Nem jelenti azt, hogy unalmas, hogy csak a mérnök bennem próbál találni logikus ok-vagy egy felet legalább.
Old November 20, 2007, 17:06
Donor Group

A tünetek akkor írja le és nem indul el, maga nélkül kihúzni / replugging a Molex-csatlakozó, a legvalószínűbb oka a tápegység. Szerintem az lenne, hogy a tápegység haldoklik, és viselkedik erraticly, és valahogy úgy tűnik, hogy a tevékenységét, ébredj fel / kick start be keresetet.

Létezhet természetesen más okból, mint egy hibás alaplap vagy a CPU, de a PSU viszonylag olcsó és könnyen pótolható, és mint a legtöbb dolog, amikor egy folyamat megszüntetésére, meg kell próbálni a legolcsóbb a maga idejében. vagyis ha nem változtatna a generátor, mielőtt ellenőrizte a dugók

Több lehetőség is van a vizsgálat a feszültség kimenetei PSU's, de azt kell tesztelni, hogy terhelés alatt, és a gép úgy, hogy egy digitális multiméterrel. Ez az oldal ad sok részleteket, ha úgy érzi, úgy döntve, de ha nekem, én csak swap ki. Ha mást nem, akkor megszünteti a listából:

http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12
Old November 21, 2007, 05:48
Új tag Csoport

Thanks Phil - valamilyen tanácsot adni, hogy hol lehet vásárolni jó és a minimális teljesítmény kéne menni.
Old November 21, 2007, 06:27
Donor Group

Ismerete nélkül a rendszer szemüveg, ez egy kicsit nehéz megmondani, de ha távolítsa el a régit, akkor fel kell tüntetni a teljesítmény ebben az ügyben. Hozzátenném, hogy bármilyen 100w van ott most, és nem lesz gond.
Ne menj a legolcsóbb, plumb a közepes árfekvésű egységet.

Egyes gyártók viszont alkalmazkodniuk nem standard PSUs a nem szabványos alaplap dugók, így nem hajlott velük az esetleges cseréje előtt ezt elválás a saját készpénzt, győződjön meg róla, tiéd az a szabványosított egység. Ha kétségei vannak, lehet, hogy jó ötlet, hogy találjanak egy helyi szállító, összehasonlítani, és aki, cserélje ki, ha ez nem jó.
Old November 21, 2007, 11:03
Moderátor Csoport

Szeretnék keresni valami kb 450W. Ez talán kissé túlzásnak, de annyira olcsó most akkor is a munka egy erősebb eggyel kevesebb, mint egy kisebb max egyet. Csak az én véleményem.

Old November 22, 2007, 11:58
Új tag Csoport

Köszönet fickók jelenlegi PSU 400 Watt. Thinking of felvásárlás Trust 570W Pro PSU Dual Fan az Amazon for £ 26 + P & P. Gondolatait kérem.
Old November 22, 2007, 12:15
Moderátor Csoport

PSU, hogy lenne baj.

Ez nem a legjobb a piacon, de úgy tűnik OK érték.

Ne várjon csendes kiváló minőségű tápegység, de biztos vagyok benne, hogy jobb lesz, mint a régi.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
IE6 vezetői nekem bolond! lukeshep Web Design, Hosting & SEO 3 6. május 2009 09:41
Mi van mindenki vezetői CallumUK Off Topic Discussion 6 13. március 2008 12:01
Contextadvisor - pop-up vezetői nekem mad christine154 Vírus, kémprogram és biztonság 22 23. február 2008 16:33
ITunes hajtja meg bolond! Kérem, segítsen harriet40 Multimédia és kodekek 2 28. november 2007 04:18
Segítség! Pop ups vezet engem krakkolóüzem! curlysmith Vírus, kémprogram és biztonság 1 23. október 2007 11:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.