פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

אנא עזור לי זה נסיעה כועס

Reply

שרשרת כלים
Old 20 נובמבר 2007, 10:23
קבוצת חברות חדשות

אוקי הנה זה בא. למרות שיש וכו כוח המחשב שלי לא תתחיל כאשר אני לוחץ על הכפתור של עצמו ואני צריך לנתק את אספקת החשמל בחלק האחורי של ה-DVD ו-DVD ולחבר בחזרה לפני זה מתחיל האתחול. יש לי החליפו כוח מוביל וניסה שילובים שונים אבל זה תמיד אותו דבר. בדקו את ה-CMOS להתחיל רצף זה בסדר. DVD מנותקים לחלוטין, זה עדיין לא יתחיל, 2 מנותק כונן ה-DVD מדי, זה עדיין לא יתחיל. זה תמיד צריך את תקע ה-DVD אותו כוח להיות בתחילת ולאחר מכן מנותקים מחדש לאחר דוחף על הלחצן כדי להתחיל רצף האתחול.

אני יודע שאני כנראה לא צריכה לעשות את זה בגלל הקוצים וכו 'אבל זה לא יכול להיות מדע טילים בשבילך מומחים שם לתת לי מושג - אני רק פשוטים למחצה מהנדס בגמלאות היא הגיונית למדי בגישה שלו אבל לצערי לא אחת עסקאות עם מי חומרת המחשב.

בציפייה.
Old 20 נובמבר 2007, 10:43
קבוצת תורמים

LOL .... איך לעזאזל אתה עובד כי רצף זה יעזור??

זה נשמע לי כאילו יש לך PSU לקוי ... בן כמה המחשב?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20 נובמבר 2007, 12:23
מנהל קבוצת

אני מסכים שזה נשמע כמו PSU.

בן כמה הוא?

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 20 נובמבר 2007, 16:25
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי philthomas View Post
LOL .... איך לעזאזל אתה עובד כי רצף זה יעזור??

זה נשמע לי כאילו יש לך PSU לקוי ... בן כמה המחשב?
מזל תודה על התגובה את התשובה לשאלה שלך היא באמת הצרופה, חיפשתי חיבור רע לנסות לפתור את הבעיה ומשך והחלפת המצתים ואת ארובות עם העוצמה ב ו מעשה קסמים צפצוף מהיר עד שהיא המגפיים (לא הרצאות בבקשה). בכל אופן המחשב הוא על 13 חודשים (הם לא כל כשהדברים משתבשים!)

שום היגיון למה אתה חושב שזה PSU - יש 2 יציאות נפרדות 4 פינים לספק כוח כי לרסיסים bobs שלכל אחד מהם מספר 4 פינים מחברים במקביל ניסיתי את כולם אבל כל פעם זה אותו הדבר. יש גם רב פינים מחבר שהולך לתוך MB. השאלה היא למה זה יכול לעבוד אחרי שאני ניתקתי אותו בכוח ולאחר מכן על פקוק אותו שוב, יש כוח של מגה ברגע שאני מדליקה מלכתחילה לעבוד כמו האוהדים וכן כמה LED של קדימה אז איך זה יכול להיות PSU? לא מתכוון להיות טרחן זה פשוט המהנדס בי מנסה למצוא סיבה הגיונית או מחצית אחת לפחות.
Old 20 נובמבר 2007, 17:06
קבוצת תורמים

מן הסימפטומים שאתה מתאר הלא מתחיל, בלי שאתה ניתוק / replugging ב מחבר Molex, הסיבה הסבירה ביותר היא PSU. הניחוש שלי יהיה כי PSU גוססת, היא מתנהגת erraticly ואיכשהו הפעולות שלך נראה להעיר אותו / להתחיל לבעוט אותו לפעולה.

שם יכול כמובן להיות סיבות אחרות, כמו לוח האם פגום או מאוורר, אבל PSU יחסית זול וקל להחליף ו כמו רוב הדברים, כאשר זה תהליך של אלימינציה, אתה צריך לנסות את הדברים הראשונים הזול ביותר. כלומר, אתה לא תשנה את אלטרנטור לפני בדק את המצתים

יש דרכים לבחון את התפוקות של PSU של מתח, אבל אתה צריך לבדוק את זה תחת העומס במכונה, באמצעות רב מודד דיגיטלי. אתר זה נותן המון פרטים, אם אתה מרגיש כל כך נוטה, אבל אם היו לי, הייתי פשוט להחליף אותו. אם שום דבר אחר, זה יבטל את זה מתוך הרשימה:

http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12
Old 21 נובמבר 2007, 05:48
קבוצת חברות חדשות

תודה פיל - על כל עצה היכן לרכוש אחד טוב Wattage המינימום שאני צריך ללכת בשביל.
Old 21 נובמבר 2007, 06:27
קבוצת תורמים

בלי לדעת את מפרט המערכת, זה קצת קשה לומר, אך כאשר אתה מסיר את הישן, זה צריך להציג את Wattage על המקרה. הייתי מוסיף 100W לכל מה נמצא שם עכשיו אתה אמור להיות בסדר.
Dont ללכת על הזול ביותר, אנך עבור מדיום במחיר ליחידה.

יצרנים מסוימים, עם זאת, שאינם מתאימים PSUs סטנדרטי עם אטמי האם הלא סטנדרטי, כך שאתה מכור להם עבור כל המחליפים, אז לפני הפרידה עם המזומנים שלך, לוודא שלך הוא יחידה סטנדרטית. במקרה של ספק, זה יכול להיות רעיון טוב למצוא הספק המקומי, כדי להשוות מי יחליפו אותו, אם זה לא בסדר.
Old 21 נובמבר 2007, 11:03
מנהל קבוצת

הייתי מחפש משהו של כ 450W. זה יכול להיות קצת מוגזם אבל הם כל כך זולים עכשיו אתה יכול גם עבודה אחת יותר חזקה פחות מקסימום אחד פחות החוצה. רק הדעה שלי.

Old 22 נובמבר 2007, 11:58
קבוצת חברות חדשות

חבר 'ה תודה PSU הנוכחי הוא 400 וואט. חושב על קניית אמון Pro 570W PSU מניפה כפולה דרך אמזון תמורת 26 + P & P המחשבות שלכם בבקשה.
Old 22 נובמבר 2007, 12:15
מנהל קבוצת

PSU זה יהיה מצוין.

זה לא הכי טוב בשוק אבל הערך נראה בסדר.

אל תצפה איכות שקט PSU גבוה, אבל אני בטוח שזה יהיה טוב יותר מאשר הישן שלך.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.