![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ok here we go. Nors galia ir tt Mano kompiuteris nebus pradėtas, kai aš spaudžiu mygtuką pati ir turiu atjungti DVD maitinimo galinėje DVD ir prijunkite jį dar prieš pradedant jį paleisti. Turiu pavertė elektros laidai ir bando įvairius derinius, bet visada tą patį. Patikrintas CMOS pradėti seka It's OK. Atjungtas DVD visiškai, ji vis dar nėra pradėti, atjungtas 2. DVD-ROM taip pat, ji vis dar nėra pradėti. Jis visada turi tą patį DVD maitinimo kištuką, kad jie pradžioje ir tada atjungti ir reconnected po spausdami mygtuką, kad pradėti įkrovos seka. Žinau, kad turbūt nereikėtų daryti, nes šuoliai ir tt, bet ji negali būti raketų mokslas jums ekspertų ten duoti man Clue - Aš tik paprasta pusiau pensininkas inžinierius, kuris yra gana logiška savo požiūrį, tačiau deja, ne tas, kuris susijęs su kompiuterinės įrangos. Anksto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... Kokiu būdu jūs dirbote, kad ši tvarka galėtų padėti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sutinku, kad skamba PSU. Kaip seniai tai?
|
| |||
| |||
| Citata:
Bet logika, kodėl manote, kad tai PSU - yra 2 atskiri išėjimai 4 pin, kurios suteikia teisę bitai ir Bobs kurių kiekvienas turi keletą lygiagrečiai 4 pin jungtys ir aš stengiausi jas visas, bet kiekvieną kartą ta pati. Yra taip pat multi-pin connector, kad eina į MB. Kyla klausimas, kodėl ji galėjo dirbti, kai I've unplugged jį įjungti ir tada prijungti jį vėl yra galia MB kuo greičiau pereiti į pirmoje vietoje kaip ir gerbėjai darbo ir keletą LED's come on tai kaip jis gali būti PSU? Ar ne tai, kad pagimdė ji tiesiog mane inžinierius bando rasti logišką priežastį arba pusė bent vieną. |
|
| |||
| |||
| Nuo simptomų jums aprašyti ir ne pradžia, be jūsų išjungiant / replugging į Molex, labiausiai tikėtina priežastis yra PSU. Mano spėjimas būtų, kad PSU yra miršta ir elgiasi erraticly ir kažkaip savo veiksmus atrodo, kad jis Wake up / kick paleisti jį į ieškinį. Yra žinoma, galėtų būti ir kitų priežasčių, pavyzdžiui, neteisingai plokštės arba procesoriaus, bet PSU yra gana pigi ir lengvai pakeisti, kaip ir daugelis dalykų, kai jis pašalinimo procesą, jums reikia pamėginti pigiausių dalykus. ty Jūs nepakeis generatoriumi prieš jus patikrinti žvakės ![]() Yra būdų bandymo įtampos galia PSU's, bet jums reikės išbandyti jį esant apkrovai ir mašina, naudojant Skaitmeninis Multimetras. Ši svetainė suteikia daug informacijos, jei jaučiate, kad pasviręs, bet jei ji buvo, aš tiesiog apsikeitimo it out. Jei nieko, tai bus pašalinti iš sąrašo: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil - bet kur nusipirkti gera ir minimalaus galingumo man reikia kreiptis patarimo. |
|
| |||
| |||
| Nežinant svaidytuvo, tai truputį sunku pasakyti, bet kada galite ištrinti senąjį, jis turi įrodyti, dėl teismų galia. Norėčiau pridurti, 100W kokia yra dabar, ir ten jums turėtų būti gerai. Dont go pigiausias, Plumb ir vidutinės vieneto kainos. Kai kurie gamintojai, tačiau, tinka nestandartinių PSUs su nestandartinius plokštės kištukus, kad esate susižavėjęs jiems už pakeitimus, todėl iki atsisveikinimo su savo pinigais, įsitikinkite, kad jūsų tai standartinis vienetas. Jei abejojate, tai gali būti gera idėja ieškoti vietinio tiekėjo, palyginti ir kas keisis tai, jei ji nėra teisinga. |
|
| |||
| |||
| Man atrodo kažką apie 450W. Tai gali būti šiek tiek Overkill, bet jie taip pigiai, dabar tu gali taip pat dirbti galingesnį viena mažiau nei MAX mažesniu vienas iš. Tiesiog mano nuomonė.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thanks guys dabartinis PSU 400 Watts. Ketinate pirkti Trust Pro PSU 570W Dual Fan per Amazon už £ 26 + P & P. Jūsų mintys prašom. |
|
| |||
| |||
| Kad PSU būtų gerai. Tai nėra geriausias rinkoje, bet atrodo Gerai vertė. Nesitikėkite Silent aukštos kokybės PSU, bet aš tikiu, kad jis bus geresnis už senąjį.
__________________ serverguy |