mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Palīdzību lūdzu tā vadītāja me mad

Reply

Thread Tools
Old Novembris 20, 2007, 10:23
New Member Group

Default Palīdzību lūdzu tā vadītāja me mad

Ok here we go. Kaut arī ir spēks utt mans dators nevar uzsākt, kad es nospiediet pogu pati un man ir atvienojiet DVD barošanas aizmugurē DVD un pieslēdziet to atpakaļ pirms tas sāk boot. Man ir aizstāja varas rezultātā, un mēģināju dažādas kombinācijas, bet vienmēr tas pats. Checked CMOS sākt kārtas tas ir ok. Atvienot DVD pilnībā, tas tomēr nevar uzsākt, atvieno 2. DVD diska arī tas vēl nevar palaist. Tās jātiecas vienmēr no paša DVD jauda kontaktdakšu būt pie sākumā un pēc tam atvieno un atpakaļsavienojuma pēc tam spiežot pogu, lai sāktu boot secību.

Es zinu, es, iespējams, nevajadzētu to darīt tāpēc, tapas u.tml, bet tas nevar būt raķešu zinātne jums ekspertiem, kas tur ir man atrisinājums - Es esmu tikai vienkāršs daļēji pensijā inženieris, kas ir diezgan loģiski, viņa pieeja, bet diemžēl ne tas, kurš nodarbojas ar datortehniku.

Sagaidot.
Old Novembris 20, 2007, 10:43
Donors Group

LOL .... kā uz zemes tu darbu, ka šī secība varētu palīdzēt?

Tas skan, man tāpat kā jums ir kļūdains PSU ... cik vecs ir dators?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Novembris 20, 2007, 12:23
Moderator Group

Es piekrītu, tas skan kā PSU.

Cik vecs ir?

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Novembris 20, 2007, 16:25
New Member Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
LOL .... kā uz zemes tu darbu, ka šī secība varētu palīdzēt?

Tas skan, man tāpat kā jums ir kļūdains PSU ... cik vecs ir dators?
Paldies par Jūsu atbilde atbilde uz jūsu jautājumu ir sīva luck tiešām, es meklēju slikts savienojums, lai mēģinātu atrisināt problēmu un vilkšanas un aizstājot kontaktspraudņi un kontaktligzdas ar pilnvaras un hey PRESTO ātri pīkstiens un līdz viņa zābakus (no lekcijas, lūdzu). Anyway dators ir aptuveni 13 mēnešu vecuma (nav tās visas, ja lietas noiet greizi!!)

Jebkuru loģiku, kāpēc jūs domājat, tas PSU - ir 2 atsevišķas 4 pin outputs, kas sniedz tiesības uz biti un bumbuļiem no kurām katrai ir vairāki 4 pin paralēli savienotāji un esmu mēģinājis tos visus, bet katru reizi tas pats. Ir arī multi-pin connector, kas tērēta MB. Jautājums ir kādēļ varētu tā strādāt, kad es esmu atvienots tai pilnvaras un tad plugged to no jauna, ir tiesības MB tiklīdz ieslēdzu ir pirmajā vietā, jo ventilatori darbs un dažas LED's come on tā kā to varētu PSU? Nenozīmē būt nesa tā ir tikai inženiera mani mēģina rast loģisku iemeslu, vai puse no kuriem vismaz viens.
Old Novembris 20, 2007, 17:06
Donors Group

No simptomiem, ko Jūs aprakstītu un ne sākuma, bez jums unplugging / replugging in Molex connector, visdrīzāk iemesls ir PSU. Mans minējums varētu būt ka PSU mirst un reaģē erraticly un kaut kādā veidā savu darbību, šķiet, wake it up / aizsāktu to darbībā.

Ir, protams, varētu būt arī citi iemesli, piemēram, bojātu mātesplatē, vai CPU, bet PSU ir relatīvi lēti un viegli nomainīt un tāpat kā daudzās lietās, kad tā ir izņemšanas process, jums ir nepieciešams izmēģināt vislētāko lietas pirmās. ti, jūs nevarētu mainīt ģeneratora pirms jūs pārbaudīt sveces

Ir iespējas pārbaude sprieguma rezultāti par PSU ir, bet jums vajadzētu pārbaudīt to zem slodzes un mašīnu, izmantojot Digital Multimeter. Šī mājas lapa sniedz daudz detaļu, ja jūtaties tā tiecas, bet, ja tas būtu man, es tikai swap it out. Ja nekas cits, tas novērsīs to no saraksta:

http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12
Old Novembris 21, 2007, 05:48
New Member Group

Thanks Phil - jebkuru konsultāciju par to, kur iegādāties labs un minimālās jaudas, man vajadzētu iet.
Old Novembris 21, 2007, 06:27
Donors Group

Nezinot sistēmas specs, tas ir mazliet grūti pateikt, bet noņemot veco, tam jāparāda jaudas par lietu. Es vēlētos piebilst, 100w, lai viss, kas pastāv tagad un jums ir jābūt labi.
Dont iet lētākais, svērteni, lai vidējā cenu vienību.

Daži ražotāji, tomēr, derīgi vai nestandarta PSUs ar nestandarta mātesplatē sveces, tāpēc Jums ir saliekts, lai tos visus protēzēm, tāpēc pirms šķiršanās ar savu naudu, pārliecinieties, vai jums ir standarta vienība. Šaubu gadījumā, tā varētu būt laba ideja, lai atrastu vietējo piegādātāju, lai salīdzinātu un kurš tās nomainīt, ja tā nav taisnība.
Old Novembris 21, 2007, 11:03
Moderator Group

Es būtu meklēt kaut aptuveni 450W. Tas varētu būt nedaudz overkill, bet tie ir tik lēti tagad jūs varat arī strādāt spēcīgāks vienu mazāk nekā max mazākā vienu out. Tikai mans viedoklis.

Old Novembris 22, 2007, 11:58
New Member Group

Thanks guys pašreizējais PSU ir 400 Watts. Domāšanas pirkšanas Trust 570W Pro PSU Dual Fan, izmantojot Amazon 26 £ + P & P. Jūsu domas lūdzu.
Old Novembris 22, 2007, 12:15
Moderator Group

Ka PSU varētu būt labi.

Tas nav labākais uz tirgu, bet šķiet OK vērtību.

Negaida kluss augstas kvalitātes PSU, bet es esmu pārliecināts, ka tā būs labāk nekā jūsu veco.

Reply

Register

Bookmarks