![]() |
|
| |||
| |||
| Ok here we go. Kaut arī ir spēks utt mans dators nevar uzsākt, kad es nospiediet pogu pati un man ir atvienojiet DVD barošanas aizmugurē DVD un pieslēdziet to atpakaļ pirms tas sāk boot. Man ir aizstāja varas rezultātā, un mēģināju dažādas kombinācijas, bet vienmēr tas pats. Checked CMOS sākt kārtas tas ir ok. Atvienot DVD pilnībā, tas tomēr nevar uzsākt, atvieno 2. DVD diska arī tas vēl nevar palaist. Tās jātiecas vienmēr no paša DVD jauda kontaktdakšu būt pie sākumā un pēc tam atvieno un atpakaļsavienojuma pēc tam spiežot pogu, lai sāktu boot secību. Es zinu, es, iespējams, nevajadzētu to darīt tāpēc, tapas u.tml, bet tas nevar būt raķešu zinātne jums ekspertiem, kas tur ir man atrisinājums - Es esmu tikai vienkāršs daļēji pensijā inženieris, kas ir diezgan loģiski, viņa pieeja, bet diemžēl ne tas, kurš nodarbojas ar datortehniku. Sagaidot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... kā uz zemes tu darbu, ka šī secība varētu palīdzēt?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es piekrītu, tas skan kā PSU. Cik vecs ir?
|
| |||
| |||
| Quote:
Jebkuru loģiku, kāpēc jūs domājat, tas PSU - ir 2 atsevišķas 4 pin outputs, kas sniedz tiesības uz biti un bumbuļiem no kurām katrai ir vairāki 4 pin paralēli savienotāji un esmu mēģinājis tos visus, bet katru reizi tas pats. Ir arī multi-pin connector, kas tērēta MB. Jautājums ir kādēļ varētu tā strādāt, kad es esmu atvienots tai pilnvaras un tad plugged to no jauna, ir tiesības MB tiklīdz ieslēdzu ir pirmajā vietā, jo ventilatori darbs un dažas LED's come on tā kā to varētu PSU? Nenozīmē būt nesa tā ir tikai inženiera mani mēģina rast loģisku iemeslu, vai puse no kuriem vismaz viens. |
|
| |||
| |||
| No simptomiem, ko Jūs aprakstītu un ne sākuma, bez jums unplugging / replugging in Molex connector, visdrīzāk iemesls ir PSU. Mans minējums varētu būt ka PSU mirst un reaģē erraticly un kaut kādā veidā savu darbību, šķiet, wake it up / aizsāktu to darbībā. Ir, protams, varētu būt arī citi iemesli, piemēram, bojātu mātesplatē, vai CPU, bet PSU ir relatīvi lēti un viegli nomainīt un tāpat kā daudzās lietās, kad tā ir izņemšanas process, jums ir nepieciešams izmēģināt vislētāko lietas pirmās. ti, jūs nevarētu mainīt ģeneratora pirms jūs pārbaudīt sveces ![]() Ir iespējas pārbaude sprieguma rezultāti par PSU ir, bet jums vajadzētu pārbaudīt to zem slodzes un mašīnu, izmantojot Digital Multimeter. Šī mājas lapa sniedz daudz detaļu, ja jūtaties tā tiecas, bet, ja tas būtu man, es tikai swap it out. Ja nekas cits, tas novērsīs to no saraksta: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil - jebkuru konsultāciju par to, kur iegādāties labs un minimālās jaudas, man vajadzētu iet. |
|
| |||
| |||
| Nezinot sistēmas specs, tas ir mazliet grūti pateikt, bet noņemot veco, tam jāparāda jaudas par lietu. Es vēlētos piebilst, 100w, lai viss, kas pastāv tagad un jums ir jābūt labi. Dont iet lētākais, svērteni, lai vidējā cenu vienību. Daži ražotāji, tomēr, derīgi vai nestandarta PSUs ar nestandarta mātesplatē sveces, tāpēc Jums ir saliekts, lai tos visus protēzēm, tāpēc pirms šķiršanās ar savu naudu, pārliecinieties, vai jums ir standarta vienība. Šaubu gadījumā, tā varētu būt laba ideja, lai atrastu vietējo piegādātāju, lai salīdzinātu un kurš tās nomainīt, ja tā nav taisnība. |
|
| |||
| |||
| Es būtu meklēt kaut aptuveni 450W. Tas varētu būt nedaudz overkill, bet tie ir tik lēti tagad jūs varat arī strādāt spēcīgāks vienu mazāk nekā max mazākā vienu out. Tikai mans viedoklis.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thanks guys pašreizējais PSU ir 400 Watts. Domāšanas pirkšanas Trust 570W Pro PSU Dual Fan, izmantojot Amazon 26 £ + P & P. Jūsu domas lūdzu. |
|
| |||
| |||
| Ka PSU varētu būt labi. Tas nav labākais uz tirgu, bet šķiet OK vērtību. Negaida kluss augstas kvalitātes PSU, bet es esmu pārliecināts, ka tā būs labāk nekā jūsu veco.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |