menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Pomôžte prosím, je to hnacie mne naštvaný

Reply

Thread Tools
Old 20.novembra 2007, 10:23
Nový člen skupiny

Default Pomôžte prosím, je to hnacie mne naštvaný

Ok here we go. Hoci tam je moc apod počítač nespustí, keď stlačíte tlačidlo na sám a musím sa odpojiť DVD napájania na zadnej strane DVD a pripojte ho späť pred tým, ako začne štartovať. Som vymenil napájacích káblov a skúsil rôzne kombinácie, ale je to stále rovnaké. Skontrolovať CMOS začiatok sekvencie je to ok. Odpojeno DVD úplne, stále sa nespustí, odpojený 2. DVD mechaniku taky, ale stále sa nespustí. Je potrebné vždy rovnaké DVD elektrická zástrčka je v na začiatku a potom sa odpojiť a znovu pripojiť po stlačení na tlačidlo pre spustenie zavádzacie sekvencie.

Viem, že som asi nemal robiť, pretože hrotov atď, ale to nemôže byť žiadna veda pre vás odborníkov tam dať mi kľúč - som len jednoduchý polo-dôchodcu inžinier, ktorý je docela logické, ale v jeho prístupe bohužiaľ nie ten, kto sa zaoberá počítačovým hardvérom.

V očakávaní.
Old 20.novembra 2007, 10:43
Darcu Skupina

LOL .... ako preboha ste pracoval, že táto sekvencia by pomohlo?

Pripadá mi, ako by si mal vadný PSU ... Ako staré je PC?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20.novembra 2007, 12:23
Moderátor skupiny

Súhlasím s tým, že to znie ako PSU.

Koľko je hodín?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 20.novembra 2007, 16:25
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal philthomas View Post
LOL .... ako preboha ste pracoval, že táto sekvencia by pomohlo?

Pripadá mi, ako by si mal vadný PSU ... Ako staré je PC?
Ďakujeme za Vašu odpoveď na svoju otázku odpoveď, je čírou náhodou naozaj, hľadal som zlé spojenie, aby sa pokúsila vyriešiť problém a ťahanie a nahradenie zástrčky a zásuvky s zapnutí a hej presto rýchlo pípne a až ona čižmy (ne prednášky, prosím). V každom počítači je asi 13 mesiacov (nie všetci, keď sa niečo pokazí!)

Akákoľvek logika, prečo si myslíte, že je to PSU - sú 2 samostatné 4 pin výstupy, ktoré poskytujú výkon na kúsky a Bobs z ktorých každá má niekoľko 4 pin parallel konektory a snažila som sa ich všetky, ale vždy je to rovnaké. K dispozícii je aj multi-pinový konektor, ktorý ide do MB. Otázkou je, prečo by to fungovať, keď som ho odpojil zapnutie a potom ho zase zapojiť, je moc MB, akonáhle som zapnúť v prvom rade ako fanúšikovia práce a pár LED diód poď tak, ako to môže byť PSU? Nechcem byť nudný je to len inžinier vo mne sa snaží nájsť logický dôvod-alebo polovicu aspoň jeden.
Old 20.novembra 2007, 17:06
Darcu Skupina

Od príznakov bys opísať aj iné ako predvolené, bez toho aby ste odpojením / replugging v konektora Molex, najpravdepodobnejšou príčinou je PSU. Podľa môjho odhadu by bolo, že PSU umiera a chová erraticly a nejako vaše akcie Zdá sa, že sa prebudiť / naštartovaní do akcie.

Tam by samozrejme mohla byť z iných dôvodov, ako chybné doske alebo procesora, ale PSU je relatívne lacné a ľahko vymeniť, a ako väčšina vecí, keď je proces eliminácie, musíte vyskúšať najlacnejších vecí. tj by ste nezmení alternátor, ako ste sa vo sviečky

Existujú spôsoby, ako testovanie napätia výstupy PSU, ale budete musieť vyskúšať pod zaťažením a stroj, pomocou digitálny multimeter. Táto webová stránka poskytuje dostatok informácií, ak cítite, tak naklonený, ale keby to bolo na mne, tak by som jednoducho swap to. Keď nič iného, bude odstránenie zo zoznamu:

http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12
Old 21. novembra 2007, 05:48
Nový člen skupiny

Thanks Phil - nejakú radu, kde kúpiť dobré a minimálny príkon by som mala ísť.
Old 21. novembra 2007, 06:27
Darcu Skupina

Bez znalosti systémové špecifikácie, je to trochu ťažké povedať, ale keď sa odstrániť starý, mal by ukázať príkonu na prípadu. Dodal by som, 100w, čo je tam teraz, a mali by ste byť v poriadku.
Dont go za najlacnejšie, kolmo na strednú ceny jednotky.

Niektorí výrobcovia však vhodné neštandardné PSUs s neštandardné doska zásuvky, takže je zahnutý, aby im žiadne náhrady, takže ešte ako lúčenie s hotovosťou, uistite sa váš štandardný jednotky. V prípade pochybností, môže to byť dobrý nápad nájsť miestne dodávateľa, porovnávať a kto ho vymeniť, ak to nie je v poriadku.
Old 21. novembra 2007, 11:03
Moderátor skupiny

To by som sa niečo okolo 450W. Toto by mohlo byť trochu zbytočná, ale oni sú tak lacné teraz môžete pracovať aj silnejší jeden menej ako maximálne jeden menší von. Len môj názor.

Old 22.listopadu 2007, 11:58
Nový člen skupiny

Vďaka hoši aktuálne PSU je 400 Wattov. Uvažujete o kúpe Trust 570W Dual Fan Pre psov cez Amazon za £ 26 + P & P. Vaše myšlienky prosím.
Old 22.listopadu 2007, 12:15
Moderátor skupiny

PSU, že bude v poriadku.

Nie je to najlepšie na trhu, ale zdá sa OK hodnotu.

Neočakávam, že tichý kvalitný PSU, ale som si istý, že bude lepšie, ako váš starý.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
IE6 jazdy mě naštvaná! lukeshep Web Design, hosting & SEO 3 6. mája 2009 09:41
Čo je všetci vodičského CallumUK Vypnúť Téma diskusie 6 13. marca 2008 12:01
Contextadvisor - pop až mi šialenú jazdu christine154 Virus, spyware a bezpečnosť 22 23. februára 2008 16:33
ITunes je hnacou mě naštvaná! Prosím pomôžte harriet40 Multimedia & Kodeky 2 28. novembra 2007 04:18
Pomoc! Pop ups jazdí mi tuknut! curlysmith Virus, spyware a bezpečnosť 1 23. októbra 2007 11:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.