![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok here we go. Hoci tam je moc apod počítač nespustí, keď stlačíte tlačidlo na sám a musím sa odpojiť DVD napájania na zadnej strane DVD a pripojte ho späť pred tým, ako začne štartovať. Som vymenil napájacích káblov a skúsil rôzne kombinácie, ale je to stále rovnaké. Skontrolovať CMOS začiatok sekvencie je to ok. Odpojeno DVD úplne, stále sa nespustí, odpojený 2. DVD mechaniku taky, ale stále sa nespustí. Je potrebné vždy rovnaké DVD elektrická zástrčka je v na začiatku a potom sa odpojiť a znovu pripojiť po stlačení na tlačidlo pre spustenie zavádzacie sekvencie. Viem, že som asi nemal robiť, pretože hrotov atď, ale to nemôže byť žiadna veda pre vás odborníkov tam dať mi kľúč - som len jednoduchý polo-dôchodcu inžinier, ktorý je docela logické, ale v jeho prístupe bohužiaľ nie ten, kto sa zaoberá počítačovým hardvérom. V očakávaní. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... ako preboha ste pracoval, že táto sekvencia by pomohlo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Súhlasím s tým, že to znie ako PSU. Koľko je hodín?
|
| |||
| |||
| Citácia:
Akákoľvek logika, prečo si myslíte, že je to PSU - sú 2 samostatné 4 pin výstupy, ktoré poskytujú výkon na kúsky a Bobs z ktorých každá má niekoľko 4 pin parallel konektory a snažila som sa ich všetky, ale vždy je to rovnaké. K dispozícii je aj multi-pinový konektor, ktorý ide do MB. Otázkou je, prečo by to fungovať, keď som ho odpojil zapnutie a potom ho zase zapojiť, je moc MB, akonáhle som zapnúť v prvom rade ako fanúšikovia práce a pár LED diód poď tak, ako to môže byť PSU? Nechcem byť nudný je to len inžinier vo mne sa snaží nájsť logický dôvod-alebo polovicu aspoň jeden. |
|
| |||
| |||
| Od príznakov bys opísať aj iné ako predvolené, bez toho aby ste odpojením / replugging v konektora Molex, najpravdepodobnejšou príčinou je PSU. Podľa môjho odhadu by bolo, že PSU umiera a chová erraticly a nejako vaše akcie Zdá sa, že sa prebudiť / naštartovaní do akcie. Tam by samozrejme mohla byť z iných dôvodov, ako chybné doske alebo procesora, ale PSU je relatívne lacné a ľahko vymeniť, a ako väčšina vecí, keď je proces eliminácie, musíte vyskúšať najlacnejších vecí. tj by ste nezmení alternátor, ako ste sa vo sviečky ![]() Existujú spôsoby, ako testovanie napätia výstupy PSU, ale budete musieť vyskúšať pod zaťažením a stroj, pomocou digitálny multimeter. Táto webová stránka poskytuje dostatok informácií, ak cítite, tak naklonený, ale keby to bolo na mne, tak by som jednoducho swap to. Keď nič iného, bude odstránenie zo zoznamu: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil - nejakú radu, kde kúpiť dobré a minimálny príkon by som mala ísť. |
|
| |||
| |||
| Bez znalosti systémové špecifikácie, je to trochu ťažké povedať, ale keď sa odstrániť starý, mal by ukázať príkonu na prípadu. Dodal by som, 100w, čo je tam teraz, a mali by ste byť v poriadku. Dont go za najlacnejšie, kolmo na strednú ceny jednotky. Niektorí výrobcovia však vhodné neštandardné PSUs s neštandardné doska zásuvky, takže je zahnutý, aby im žiadne náhrady, takže ešte ako lúčenie s hotovosťou, uistite sa váš štandardný jednotky. V prípade pochybností, môže to byť dobrý nápad nájsť miestne dodávateľa, porovnávať a kto ho vymeniť, ak to nie je v poriadku. |
|
| |||
| |||
| To by som sa niečo okolo 450W. Toto by mohlo byť trochu zbytočná, ale oni sú tak lacné teraz môžete pracovať aj silnejší jeden menej ako maximálne jeden menší von. Len môj názor.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vďaka hoši aktuálne PSU je 400 Wattov. Uvažujete o kúpe Trust 570W Dual Fan Pre psov cez Amazon za £ 26 + P & P. Vaše myšlienky prosím. |
|
| |||
| |||
| PSU, že bude v poriadku. Nie je to najlepšie na trhu, ale zdá sa OK hodnotu. Neočakávam, že tichý kvalitný PSU, ale som si istý, že bude lepšie, ako váš starý.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE6 jazdy mě naštvaná! | lukeshep | Web Design, hosting & SEO | 3 | 6. mája 2009 09:41 |
| Čo je všetci vodičského | CallumUK | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 13. marca 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop až mi šialenú jazdu | christine154 | Virus, spyware a bezpečnosť | 22 | 23. februára 2008 16:33 |
| ITunes je hnacou mě naštvaná! Prosím pomôžte | harriet40 | Multimedia & Kodeky | 2 | 28. novembra 2007 04:18 |
| Pomoc! Pop ups jazdí mi tuknut! | curlysmith | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 23. októbra 2007 11:22 |
| Thread Tools | |
| |