![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок идемо. Иако је моћ и сл мој рачунар неће да се покрене кад притиснете на дугме сама и морам да искључите ДВД-напајање на задњи део ДВД-а укључите га поново пре него што почне да се покрене. Суаппед имају моћ да води и покушали разне комбинације али увек исто. Проверени ЦМОС-почетак низа то је ок. ДВД-раскида у потпуности, то још увек неће почети, раскида 2. ДВД-диск превише, он још увек неће почети. Увек треба исти ДВД-моћи да се укључите у на почетку, а затим и раскида рецоннецтед после гурање на дугме да би покренули низ покретање. Знам да вероватно не би требало да то уради због шиљцима итд, али то не може бити ракетна наука за вас стручњаке тамо да ми да појма - ја сам само једноставно полу-пензионисани инжењер, који је прилично логично у свом приступу, али нажалост, не онај који се бави компјутерском хардверу. У очекивању. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЛОЛ .... на земљи како си посао да би помогли да се низу?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се да звучи као ЛУП. Колико је то?
|
| |||
| |||
| Куоте:
Било логику зашто мислите да је ЛУП - постоје 2 одвојена излаза 4 пина која дају моћ и Бобс бита од којих сваки има неколико паралелних 4 пинске конекторе и покушао сам их све, али сваки пут је исто. Ту је и мулти-пински конектор који иде у мб. Питање је зашто би то ради када сам га УНПЛУГГЕД са укључи и затим га поново на струју, постоји моћ мб чим укључите на првом месту као навијачи рада и неколико ЛЕД хајде Па како то може бити ЛУП? Не значи да се роди то је само инжењер у мени покушавају да пронађу логичан разлог или пола један бар. |
|
| |||
| |||
| Од симптома које описује и не почиње, без тебе унплуггинг / реплуггинг на Молекс конектор, највероватније је узрок ЛУП. Мој претпостављам да би се ЛУП умире и ерратицлы понашају и некако своје радње, изгледа да пробуди га / Кицк Ит почети у акцију. Ту би, наравно, бити и других разлога, као неисправног процесора или матичне плоче, али ХДД је релативно јефтин и лако се замени и као и већина ствари, када је процес елиминације, треба да покушате најјефтиније ствари први. тј не би променили алтернатора пре него што сте проверили утикачи ![]() Постоје начини тестирања напона излаза из ЛУП, али ти би требало да је тестирање на основу оптерећења и машине, користећи Дигитални мултиметар. Овај сајт пружа довољно детаља, ако мислите тако склон, али ако су ми, ја бих га се замени. Ако ништа друго, оно ће га елиминисати са листе: хттп://ууу.информит.цом/артицлес/арт...1105&секНум=12 |
|
| |||
| |||
| Хвала Фил - сваки савет где да купите добар и минимални волтаже ја треба да идем за. |
|
| |||
| |||
| Без познавања система спецификације, то је мало тешко рећи, али ако уклоните стари, то би требало да покаже волтаже на случају. Ја бих додати 100У на оно сто је тамо сада и требало би бити у реду. Донт ићи на најјефтиније, Висак за средње ценом јединице. Неки произвођачи, међутим, не одговарају стандардним ПСУс матичну плочу са не стандардним утикачи, тако да се навукао на њих за било какве замене, тако да пре растанка са готовином, да ли је твоја стандардна јединица. Ако сте у недоумици, било би добро да пронађе локалног добављача, упоредити и ко ће је листа, ако није у праву. |
|
| |||
| |||
| Ја бих нешто траже од око 450У. То може бити помало непотребан терет, али су они тако јефтини сада могу да раде добро као моћнији од мање од максимално мање од један. Само моје мишљење.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Хвала момци тренутно ЛУП је 400 вати. Размишљате о куповини поверења 570У ПРО ПСУ дуал фан преко Амазона за £ 26 + П & П. Ваше мишљење молим. |
|
| |||
| |||
| ЛУП који ће бити у реду. То није најбољи на тржишту, али изгледа реду вредности. Немојте очекивати квалитетне ЛУП тихо, али сигуран сам да ће бити боље од старог.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ИЕ6 вожњи ми луди! | лукесхеп | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 3 | 6 мај 2009 09:41 |
| Шта је свима вожње | ЦаллумУК | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 13 март 2008 12:01 |
| Цонтекстадвисор - поп уп дривинг ме довести до лудила | цхристине154 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 22 | 23 фебруар 2008 16:33 |
| ИТунес је возачки мене луди! Угодити помоћ | харриет40 | Мултимедија и кодеци | 2 | 28 новембар 2007 04:18 |
| Хелп! Поп-уп прозоре су крекери возачки мене! | цурлысмитх | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 23 октобар 2007 11:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |