![]() |
|
| |||
| |||
| Biz Ok go here. Her ne kadar benim bilgisayar ne zaman I sıkıştırma başlamaz güç etc düğmesini kendisi tarafından ve DVD arka DVD güç kaynağı fişini çekin ve geri takın önce boot başlar var. Ben güç olur takas ve çeşitli kombinasyonları denedim ama hep aynı şey. CMOS it's ok dizisi başlatmak Kontrol Edildi. Tamamen bağlantısız, hala, bağlantısız 2 de hala başlamaz DVD sürücüsü başlamaz DVD. O her zaman başında olmak ve daha sonra kesilir ve butonuna basarak sonra yeniden amacıyla önyükleme sırası başlatmak için aynı DVD fişi gerekmektedir. Ben muhtemelen ani nedeniyle etc yapmak gerektiğini biliyorum ama roket bilim sizin için uzmanlar var bana bir ipucu vermek olamaz - Ben sadece basit bir yarı kulüpler kim oldukça onun yaklaşımı, ancak mantıklı bir emekli mühendis Bilgisayar donanımı ile maalesef bir ilgilenen. Beklemekte olan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... nasıl yeryüzüne sana iş mi bu dizi yardımcı olacak?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben PSU benziyor katılıyorum. Ne kadar eski o?
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Neden bunu PSU düşünüyorum herhangi bir mantık - bundan bit ve bobs için her biri birkaç 4 pin paralel konektörler ve onlara her ama her zaman o aynı's denedi güç sağlar 2 ayrı 4 pin çıkışları vardır. Ayrıca multi-ki MB gider konnektörü. Soru, neden o zaman üzerinde güç ve unplugged sonra tekrar onu takılı işe yarayabilir, orada MB güç olarak kısa zamanda birkaç LED's come fanlar çalışma ve ilk etapta geçiş olacak öylesine nasıl PSU olabilir? Bir bana sadece mühendis mantıklı bir sebep bulmaya veya bir yarısı's delik olmasının anlamı Don't en azından. |
|
| |||
| |||
| Sen prizden olmadan ve olmayan başlangıç tarif belirtiler, düşük / Molex bağlantısı, en muhtemel nedeni de replugging PSU olduğunu. Benim tahminim bu PSU ve ölüyor erraticly davranmak ve her nasılsa Hareketlerinizin uyanmak için o kadar / eylem içine tekmelemek başlamak gibi görünüyor olabilir. Orada elbette başka nedenlerle, hatalı bir anakart veya CPU gibi, ama PSU nispeten ucuz ve yerine kolay ve çok şey gibi, zaman eleme süreci's, size ucuz şeyler ilk denemek gerekiyor olabilir. önce fişlerini kontrol size alternatör değiştirmek olmaz yani ![]() PSU var, ama size yük altında test etmek ve makine, bir Dijital Multimetre kullanarak gerekir ve gerilim çıkışları test yolları vardır. Bu web sitesinin birçok ayrıntı, eğer Feel So eğik, ama verir eğer, sadece o dışarı takas olur beni vardı. Başka hiçbir şey olmasa, bu listeden ortadan kaldırır: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
| |||
| |||
| Teşekkür Phil - Burada iyi bir ben için gitmeliyim asgari Vat satın alma ile ilgili herhangi bir tavsiye. |
|
| |||
| |||
| Sistem özellikleri bilmeden, biraz söylemek zor, ama zaman eski kaldırırsanız, bu duruma Vat göstermelidir. Ben 100w maliyeti ne olursa olsun artık ve ince olmalıdır olduğunu eklersiniz. Dont ucuz için, orta birim fiyatlı için plumb gidin. Bazı üreticiler, nakit ile ayrılırken önce standart olmayan anakart fişleriyle Ancak, uygun olmayan standart PSU, bu yüzden onlara herhangi bir değiştirmeleri için bağlıysa, bu yüzden emin senin standart bir birimi olduğundan emin olun. Şüpheniz varsa, iyi bir fikir, bir yerel tedarikçi bulmak karşılaştırmak ve kim değişim olacak, eğer doğru değil olabilir. |
|
| |||
| |||
| Ben 450W bir şey olmazdı. Bu biraz overkill olabilir ama şimdi sen de az daha güçlü bir iş olabilir daha az bir bir dışarı max ucuzdur. Just my opinion.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thanks guys mevcut PSU 400 watt. Güven 570w £ 26 için Kaynak aracılığıyla yandaş Psu Çift Fan + P & P. satın alma Düşünme Düşüncelerinizi lütfen. |
|
| |||
| |||
| Bu PSU iyi olur. Bu piyasada en iyisi değil Tamam değer görünüyor. Sessiz kaliteli PSU ama eski bir daha iyi olacaktır eminim beklemeyin.
__________________ serverguy |