![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Добре тут ми йдемо. Хоча влада і т.д. мій комп'ютер не запускається, коли я натискаю на кнопку саме по собі, і я повинен відключити DVD живлення на задній панелі DVD і підключити його назад в перш ніж він приступить до завантаження. Я змінив влада веде і пробував різні комбінації, але це завжди однаково. Перевірено CMOS послідовність запуску It's OK. Disconnected DVD повністю, вона все ще не почнеться, відключений 2 DVD диска теж, він все одно не почнеться. Він завжди потребує такої ж потужності DVD Plug бути в початку, а потім відключається і перепідключення після натискання на кнопку для початку завантаження.
Я знаю, що, ймовірно, не повинні робити це через піку і т.д, але воно не може бути ракетобудування для Вас фахівці там, щоб дати мені ключ - я всього лише простий напів-інженера у відставці, який є досить логічно у своєму підході, але На жаль, НЕ той, хто займається комп'ютерної техніки. В очікуванні. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL .... Як же ви працюєте, що ця послідовність буде сприяти?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я згоден, це схоже на БП.
Коли ж це було?
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Ніякої логіки, чому Ви думаєте, це блок живлення - є 2 окремі +4 Pin заходів, які забезпечують потужність до мотлох, кожен з яких має кілька паралельних 4-контактний роз'єм, і я спробувала всі, але кожен раз це те ж саме. Існує також мульти-контактний роз'єм, що йде в МБ. Питання: чому ж це робота, коли я Unplugged його владу, а потім підключити його знову, там влада в МБ, як тільки я включення в першу чергу як вентилятори роботи і декілька світлодіодів давай То як же це буде блок живлення? Не хочу бути нудним це тільки у мене інженер намагається знайти логічного пояснення або половина одного з по крайней мере. |
|
|
|||
|
|||
|
З симптомами ви описали, і, не починаючи, без вас відключенні / replugging в роз'єм Molex, найбільш імовірною причиною є БП. Моя б припустити, що блок живлення вмирає, і веде себе erraticly і як-то ваші дії можуть здатися на розбудити / Kick запустити його в дію.
Там, звичайно, можуть бути й інші причини, як несправна материнська плата або процесор, але БП є відносно дешевої і легко замінити, і як це часто буває, коли він в процесі ліквідації, ви повинні спробувати самі дешеві речі першої. тобто ви не зміните генератора перед перевірила запалювання ![]() Є способи перевірки напруги Заходи ПГУ, але ви повинні перевірити його під навантаженням і в машині, за допомогою цифровий мультиметр. Цей веб-сайт дає багато подробиць, якщо ви відчуваєте, так схильний, але якби воно було, я б просто замінити на. Якщо нічого, він буде усунути його зі списку: http://www.informit.com/articles/art...1105&seqNum=12 |
|
|
|||
|
|||
|
Thanks Phil - будь-які поради про те, де купити хороший і мінімальна потужність я повинен йти за.
|
|
|
|||
|
|||
|
Не знаючи система специфікації, це досить складно сказати, але при видаленні старого, то він повинен показати потужність у цій справі. Я хотів би додати 100W до того, що там зараз і ви повинні бути добре.
Dont Go для дешевих, прямовисно на середній ціні одиниці. Деякі виробники, однак, придатний нестандартних блоків живлення з нестандартним платі запалювання, так що ви підключили до них за будь-які заміни, тому що перед розлученням з грошима, переконайтесь, що у вас стандартні одиниці. В разі сумніву, вона може бути гарною ідеєю, щоб знайти місцевих постачальників, порівнювати, і хто буде обміняти її, якщо це не так. |
|
|
|||
|
|||
|
Я хотів би побачити щось близько 450W. Це може бути трохи зайвим, але вони такі дешеві зараз Ви можете також роботу на більш потужний менш Макс меншою один из. Просто моя думка.
|
|||
|
|||
|
Спасибі, хлопці поточний БП 400 Вт. Думаючи про купівлю цільових Pro 570W PSU Dual Fan через Amazon за £ 26 + P & P. Ваші думки будь ласка.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цей блок живлення буде в порядку.
Це не найкращий на ринку, але начебто нормально значення. Чи не чекайте, що мовчазне високої якості ПГУ, але я впевнений, що буде краще, ніж старий.