![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте на всички ... Имам нужда от помощ ... понеделник ... трудови дни тук ... както в дома PC умря ... един HDD имали проблеми, които сега са фиксирани ... но другият е бил жертва на DDR подправяне ... поставена наобратно от юношеските yougin '... но тъй като ... Имам нова RAM на компютъра изглежда обувка екрани остава празно, но .... аз закупени нова видео карта. .. с резултат няма ... събори и купили нов SATA HDD готови да преинсталирате XP и поема загуба на данни ... Все още няма резултати ... захранването е наред, както виждам фенове пускат и чуят дискове churning ... оптично устройство (DVDRAM) изглежда да работят ми е дънната платка пържени? мога кой да помогне? Моля! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво се случва, когато сте я включите, виждате BIOS пост екрани?
| |||
| |||
| напълно празно ... само феновете огън нагоре ... като оптично устройство |
|
| |||
| |||
| Добре, така Първото нещо да направите, е да провери всички кабели, ако някой е бил вътре messing с нещата. Тогава суап е PSU, може да бъде това и също така е най-евтиният вариант. Просто защото PC правомощия на не означава PSU е kosha. След като сте казали да поставите RAM в дънната платка ще е наред следващия. |
|
| |||
| |||
| Благодарение Дейв ... , която е това, което се боеше ... захранването изглежда добре ... дънната платка трябва да е .... |
|
| |||
| |||
| PSUs са изключително крехка, просто защото тя изглежда да работят и фенове предат, не означава, че е. Бих кажем 90% от тези, подобни сценарии са PSUs. RAM поставена неправилно би могло да предизвика някаква форма на власт проблем да го взривим. За $ 20, че е лесно нещо, да се опита, преди да започнете да копаят дълбоки и разходване повече. |
|
| |||
| |||
| готино ще Определено провери PSU първо .... Благодаря отново |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Switch На Pc, Махни празен екран! | sani33 | Общи Хардуер Чат | 3 | 30 октомври 2009 год. 13:52 |
| Празен екран? Какво да правя? | PCdummy | Общи Хардуер Чат | 7 | 16-то Jan 2009 15:43 |
| Празен екран на обувка | noodleslap | Общи Хардуер Чат | 4 | 25-ти септември 2008 02:11 |
| Празен екран след включването на лаптопа | kenflyken | Общи Софтуер Чат | 1 | 13 Jan 2008 12:05 |
| Празен екран с Y ∞ Y | purplekirsty | Общи Хардуер Чат | 2 | 4 януари 2008 04:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |