![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem ... Potřebuju pomoct ... Pondělí ... pracovní den sem ... to jak v domě PC zemřel ... jeden HDD měl problémy, které jsou nyní stanoveny ... , ale ostatní bylo obětí DDR zásahům ... zní hlavou dolů do dospívání yougin '... ... ale protože jsem dostal nový operační paměti počítače, ale zdá se, že boot obrazovky zůstane prázdný .... jsem koupil novou grafickou kartu. .. bez výsledku ... zbořilo a koupil nový SATA HDD připraveni přeinstalovat XP a převzít ztracených dat ... ještě žádné výsledky ... napájecí zdroj se zdá pokuta za vidím fanoušky jízdy a slyšet optické mechaniky stlučení ... disku (DVDRAM) Zdá se, že práce je moje deska smažené? může někdo pomoci? Prosím! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co se stane, když se dáte na, vidíte BIOS post obrazovkách?
| |||
| |||
| úplně slepý ... pouze fanoušci oheň až ... jako optické mechaniky |
|
| |||
| |||
| Ok tak první, co udělat, je zkontrolovat všechny kabely, jestli někdo byl uvnitř umazávání s věcmi. Pak je swap PSU, by mohl být tento a je i nejlevnější varianta. Jen proto, že PC pravomoci neznamená PSU je kosha. Tedy, jak jste řekl vy dát RAM na základní desce špatně by se další. |
|
| |||
| |||
| Díky Dave ... že to, co jsem se bál ... napájení zdá pokuta ... základní deska je třeba ji .... |
|
| |||
| |||
| PSUs jsou notoricky křehká, jen proto, že se zdá, k práci a ventilátory roztočí, neznamená, že je. Bych říci, 90% z těchto scénářů jsou podobné PSUs. RAM zní nesprávně mohla způsobit nějakou formu moci vydat ji vyhodit. Za 20 dolarů je to jednoduchá věc vyzkoušet dříve, než začnete kopat hlouběji a další výdaje. |
|
| |||
| |||
| cool uvidíme určitě zkontrolovat PSU první .... díky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pc Switch On, Get prázdná obrazovka! | sani33 | Obecné Hardware Chat | 3 | 30.října 2009 13:52 |
| Prázdnou obrazovkou? Co mám dělat? | PCdummy | Obecné Hardware Chat | 7 | 16. leden 2009 15:43 |
| Prázdný displej na boot | noodleslap | Obecné Hardware Chat | 4 | 25. Září 2008 02:11 |
| Prázdná obrazovka po zapnutí notebooku | kenflyken | Obecné Software Chat | 1 | 13. ledna 2008 12:05 |
| Prázdná obrazovka s Y ∞ Y | purplekirsty | Obecné Hardware Chat | 2 | 4. ledna 2008 04:32 |
| Thread Nástroje | |
| |