![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all ... Χρειάζομαι βοήθεια ... Δευτέρα ... ... εδώ ημέρες εργασίας τόσο στο σπίτι PC ... πέθανε ένας είχε HDD προβλήματα, τα οποία αποτελούν πλέον πάγια ... αλλά το άλλο ήταν θύμα των ΑΑΕ παραποιήσεις ... παρεμβάλλεται ανάποδα από την εφηβεία yougin "... ... αλλά επειδή έχω νέα μνήμη RAM του υπολογιστή φαίνεται να εκκινήσετε οθόνες αλλά παραμένει κενή .... Αγόρασα μια νέα κάρτα βίντεο. .. με το αποτέλεσμα ... δεν χάλασε και αγόρασε νέο sata HDD έτοιμη να αναλάβει την επανεγκατάσταση XP και έχασε δεδομένων ... ακόμη δεν έχει αποτελέσματα ... το τροφοδοτικό φαίνεται προστίμου κατά τη γνώμη μου τρέχει και να ακούει τους οπαδούς drives δουρβάνισμα ... οπτικός δίσκος (DVDRAM) φαίνεται να εργαστεί Έχω τη μητρική πλακέτα τηγανητά; μπορεί κανείς να βοηθήσει; Παρακαλώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι συμβαίνει όταν το ανάβετε, βλέπετε το BIOS μετά οθόνες;
| |||
| |||
| εντελώς κενό ... μόνο οι οπαδοί φωτιά μέχρι ... ως οπτικός δίσκος |
|
| |||
| |||
| Ok so πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγχει όλα τα καλώδια, αν κάποιος έχει εσωτερικό Messing με πράγματα. Τότε swap είναι το PSU, θα μπορούσε να είναι αυτό και είναι και η φθηνότερη επιλογή. Απλά επειδή το PC αρμοδιοτήτων δεν σημαίνει για το PSU είναι kosha. Στη συνέχεια, όπως είπατε εσείς RAM τεθεί σε λάθος μητρική πλακέτα θα είναι ο επόμενος. |
|
| |||
| |||
| Χάρη Dave ... αυτό είναι που μου φόβος ... τροφοδοτικό φαίνεται ωραία ... μητρική πλακέτα πρέπει να είναι .... |
|
| |||
| |||
| PSUs, ως γνωστόν, εύθραυστη, απλά και μόνο επειδή φαίνεται να λειτουργεί και ανεμιστήρες γύρο δεν σημαίνει ότι είναι. Είχα πει το 90% αυτών είναι παρόμοια σενάρια PSUs. RAM παρεμβάλλεται εσφαλμένα θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια μορφή εξουσίας θέμα να πάρει ο διάβολος. Για 20 δολάρια είναι ένα εύκολο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε πριν να ξεκινήσετε το σκάψιμο βαθύτερο και πιο δαπανών. |
|
| |||
| |||
| Θα πάρω σίγουρα δροσερό ελέγξετε την πρώτη PSU .... ευχαριστώ και πάλι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Switch Pc, βάλε Κενή οθόνη! | sani33 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 30 Οκτωβρίου 2009 13:52 |
| Κενή οθόνη;; Τι να κάνω; | PCdummy | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 16 Ιαν 2009 15:43 |
| Κενή οθόνη για boot | noodleslap | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 25η Σεπ 2008 02:11 |
| Κενή οθόνη μετά την ενεργοποίηση laptop | kenflyken | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 13 Ιαν 2008 12:05 |
| Κενή οθόνη με ∞ Y Y | purplekirsty | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 4η Ιαν 2008 04:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |