![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima ... Treba mi pomoć ... ponedjeljak radni dan ... ovdje ... kako u kući PC umro ... jedan je imao HDD problemi koji su sada fiksno ... ali druga je bila žrtva DDR plesti ... umetnuta tumbe by tinejdžerski yougin '... ... ali pošto sam novi RAM na računalo ali izgleda da boot screens ostaje prazno .... ja kupio novu grafičku karticu. .. bez rezultata ... pokvario i kupio novi SATA HDD spremni reinstalirati XP i pretpostaviti izgubljene podatke ... još uvijek nema rezultata ... napajanje izgleda kao fino vidim navijača pokrenut i čuti optički pogoni churning ... voziti (DVDRAM), čini se da radi mi je matična ploča pržene? može bilo tko pomoć? Molim! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što se događa kad okrenete ga, zar ne vidite BIOS post ekranima?
| |||
| |||
| potpuno prazan ... samo obožavatelji planuti ... kao optički pogon |
|
| |||
| |||
| Ok pa prva stvar za učiniti je provjeriti sve kabele, ako je netko s unutra messing stvari. Tada je swap PSU, ovo bi moglo biti i to je ujedno i najjeftiniji opciju. Samo zato ovlasti na računalu ne znači i PSU je kosha. Zatim, kao što je rekao, da stavite u krivu RAM matične ploče će biti sljedeći. |
|
| |||
| |||
| Hvala Dave ... to je ono što sam bojao ... napajanje izgleda fino ... matična ploča mora biti to .... |
|
| |||
| |||
| PSUs su notoriously krhke, samo zato što se čini da rade i obožavatelji zapletati ne znači da je. Htio kažu 90% od njih su slične scenarije PSUs. RAM nepravilno umetnuli mogla izazvati neki oblik power problem je feniranje. Za 20 dolara to je jednostavna stvar za probati prije nego što počnete kopanje dublje i trošenje više. |
|
| |||
| |||
| cool ću svakako provjerite PSU prvi .... hvala opet |