![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all ... Segítségre van szükségem ... H. ... munka ünnepe itt ... mind a PC-házban hunyt el ... egy HDD problémák, amelyek most fix ... de a másik áldozat a DDR beavatkozással ... Feltöltve fejjel lefelé a tizenéves yougin "... de mivel ... Megvan az új memória a számítógép, úgy tűnik, de a boot képernyő üres marad .... én vásárolt egy új videó kártya. .. nem eredményezheti ... lerobbant, és vett új SATA HDD kész újratelepítéséhez XP, és ellátja az elveszett adatok ... még nincs eredmény ... a tápegység jól látszik, amint azt látni és hallani fans futó meghajtó pezsgés ... optikai meghajtó (DVDRAM) úgy tűnik, hogy Az én sült alaplap? tud akárki segít? Kérem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történik, ha viszont azt, lát a BIOS post képernyőn?
| |||
| |||
| Teljesen üres ... csak a rajongók tűz ki, mint az optikai meghajtó ... |
|
| |||
| |||
| Ok így az első dolog, hogy ellenőrizze az összes kábelt, ha valaki már belülről messing a dolgokat. Aztán a swap PSU, lehet, és egyben a legolcsóbb lehetőség. Csak azért, mert a számítógép hatáskörüket nem jelenti a PSU is Kosha. Akkor, amikor már azt mondta, hogy a RAM hibás alaplap lenne a következõ. |
|
| |||
| |||
| Köszönet Dave ... Ez az, amit féltem ... áramellátás tűnik finom ... alaplap kell, hogy .... |
|
| |||
| |||
| PSUs a közismerten törékeny, csak azért, mert úgy tűnik, hogy a munka és a szurkolók spin nem jelenti azt, hogy az. Azt mondanám, hogy 90%-a hasonló forgatókönyv PSUs. RAM Feltöltve helytelenül okozhat valamilyen hatalmi kérdés robbantani. A 20 $ ez egy könnyű dolog, hogy megpróbálja Mielőtt elkezdené áshassák mélyebb és kiadások tovább. |
|
| |||
| |||
| cool Én határozottan ellenőrizni psu első .... köszönöm |