![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all ... Man reikia pagalbos ... pirmadienis ... darbo diena ... Čia tiek namų kompiuterį mirė ... dar viena HDD problemas, kurios šiuo metu nustatytos ... o kitas buvo auka DDR sugadinimo ... Įrašytas aukštyn kojomis iki paauglių yougin "... bet nuo ... Aš naujus atminties kompiuteryje atrodo batų, bet ekrane lieka tuščia .... aš įsigyti naują vaizdo plokštę. .. be to ... sugedo ir nusipirkau naujas SATA HDD pasirengusi įdiegti XP ir prisiimti prarasti duomenys ... vis dar nėra rezultatų ... energijos tiekimo atrodo gerai, kaip matau, ventiliatoriai veikia ir klausytis diskai mušimas ... optical drive (DVDRAM) atrodo, kad darbas mano plokštėje kepti? Can anyone help? Prašau! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas atsitinka, kai jūs ją įjungti, matote BIOS post ekranai?
| |||
| |||
| visiškai tuščias ... tik gerbėjai ugnies iki ... kaip optinis diskas |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, tai patikrinti, ar visi kabeliai, jei kas buvo viduje su maitinimu dalykų. Tada apsikeitimo yra PSU, galėtų būti tai ir jis taip pat pigiausias variantas. Tiesiog todėl, kad kompiuteryje galias nereiškia PSU yra Kosha. Tada kaip tu pasakei galima dėti RAM klaidingą plokštė būtų šalia. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave ... That's what I bijoti ... maitinimo, atrodo gerai ... plokštę reikia tai .... |
|
| |||
| |||
| PSUs yra gerai žinoma trapi, tik todėl, kad atrodo, kad darbas ir ventiliatoriai nugara nereiškia, kad ji yra. Norėčiau pasakyti 90% šių panašūs scenarijai PSUs. RAM Įrašytas neteisingai gali sukelti tam tikrus įgaliojimus išduoti formą smūgį jį. $ 20 tai paprastas dalykas, kad pabandyti Prieš pradėdami kasti giliau ir išlaidų daugiau. |
|
| |||
| |||
| Cool Aš tikrai patikrinti PSU pirma .... Dėkojame |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Perjungti kompiuterį, atsisiųskite tuščias ekranas! | sani33 | General Hardware Chat | 3 | 30 spalis 2009 13:52 |
| Juodas ekranas? Ką man daryti? | PCdummy | General Hardware Chat | 7 | 16 sausis 2009 15:43 |
| Tuščias ekranas ant paleidimo | noodleslap | General Hardware Chat | 4 | 25 rugsėjis 2008 02:11 |
| Juodas ekranas po įjungimo nešiojamas | kenflyken | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 13 sausis 2008 12:05 |
| Tuščias ekranas su Y ∞ Y | purplekirsty | General Hardware Chat | 2 | 4 sausis 2008 04:32 |
| Temos įrankiai | |
| |