![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all ... Man ir vajadzīga palīdzība ... pirmdiena ... darba diena šeit ... gan mājas datoru miris ... vienai bija HDD problēmas, kas tagad nosaka ... bet otrs upuris DDR pēdas ... ievietota otrādi ar pusaudžu yougin "... bet tā ... Man jaunu RAM datoru, šķiet, boot, bet uz ekrāniem joprojām ir tukša .... man iegādāties jaunu video karti. .. bez rezultātiem ... sabojājusies un nopirka jaunu SATA HDD gatavs pārinstalēt XP un uzņemties zaudē datus ... joprojām nav rezultātu ... barošanas liekas naudas soda es redzu fanu kustība un dzirdēt drives kuļot ... optiskā diskdziņa (DVDRAM) Šķiet, darbs ir mana motherboard cepts? Can anyone help? Lūdzu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas notiek, ja jūs to ieslēgtu, Jūsuprāt BIOS post screens?
| |||
| |||
| pilnīgi tukša ... tikai fani uguns līdz ... kā optisko disku |
|
| |||
| |||
| Ok tā pirmā lieta, kas jādara, ir pārbaudīt, vai visi kabeļi, ja kāds ir bijis iekšā messing ar lietām. Pēc tam mijmaiņas līgums ir PSU, varētu būt, un tas ir arī lētākais risinājums. Tikai tāpēc, ka dators pilnvaras nenozīmē PSU ir kosha. Tad kā jūs teicāt jūs varēsiet ievietot RAM nepareizu mātesplatē varētu būt nākamais. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave ... tas ko es baidījos ... elektroapgādes liekas naudas ... mātesplatē ir tā .... |
|
| |||
| |||
| PSUs ir notoriously trauslas, tikai tāpēc, šķiet, uz darbu un ventilatori spin nenozīmē, ka tā ir. Es teiktu, ka 90% no šiem līdzīgi scenāriji PSUs. RAM ievietota nepareizi, varētu radīt dažāda veida pilnvaras izdot izpūst to. 20 $ tas ir viegli lieta izmēģināt pirms sākat rakšanu dziļāk un izdevumu vairāk. |
|
| |||
| |||
| cool Es noteikti pārbaudiet psu pirmais .... Thanks again |