![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима ... Треба ми помоћ ... понедељак радни дан ... овде ... како у кући ПЦ умро ... један је имао ХДД проблеми који су сада фиксно ... али друга је била жртва ДДР плести ... уметнута тумбе бы тинејџерским ыоугин '... ... али пошто сам нови РАМ на рачунар али изгледа да боот сцреенс остаје празно .... ја купио нову графичку картицу. .. без резултата ... покварио и купио нови САТА ХДД спремни наново КСП и претпоставити изгубљене податке ... још увек нема резултата ... напајање изгледа као фино видим навијача покренут и чути оптички погони цхурнинг ... возити (ДВДР), чини се да ради ми је матична плоча пржена? моћи било ко помоћ? Молим! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта се дешава кад окренете га, зар не видите БИОС пост екранима?
| |||
| |||
| потпуно празан ... само обожаватељи планути ... као оптички погон |
|
| |||
| |||
| Ок па прва ствар за учинити је проверити све каблове, ако је неко са унутра мессинг ствари. Тада је суап псу, ово би могло бити и то је уједно и најјефтинији опцију. Само зато овлашћења на рачунару не значи и псу је косха. Затим, као што је рекао, да ставите у криву РАМ матичне плоче ће бити следећи. |
|
| |||
| |||
| Хвала Даве ... то је оно што сам бојао ... напајање изгледа фино ... матична плоча мора да буде то .... |
|
| |||
| |||
| ПСУс су ноториоуслы крхка, само зато што се чини да раде и обожаватељи заплетати не значи да је. Хтео кажу 90% од њих су сличне сценарије ПСУс. РАМ неправилно уметнули могла изазвати неки облик поуер проблем је фенирање. За 20 $ то је једноставна ствар за пробати пре него што почнете копање дубље и трошење више. |
|
| |||
| |||
| цоол ћу свакако проверите псу први .... хвала опет |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ на суитцх, Набавите празан екран! | сани33 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 30 Окт 2009 13:52 |
| Празан екран? Шта да радим? | ПЦдуммы | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 16 јануар 2009 15:43 |
| Празан екран на боот | ноодлеслап | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 25. сеп 2008 02:11 |
| Празан екран након укључивања лаптоп | кенфлыкен | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 13 јануар 2008 12:05 |
| Празан екран са Ы ∞ Ы | пурплекирсты | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 4 јануар 2008 04:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |