менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Допомога порожній екран з ПК під управлінням

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 вересня 2008, 14:54
Нові члени групи

Default Допомога порожній екран з ПК під управлінням

Привіт усім ...
Мені потрібна допомога ...
Понеділок День Праці ... тут ... і в будинку комп'ютер помер ... треба було HDD проблем, які зараз фіксовані ...
але інша стала жертвою фальсифікації ... DDR вставити догори дном підлітковому yougin ... Але з того часу ... Я отримала нові ОЗУ комп'ютера здається завантаження, але екран залишається пустим .... Я купив нову відеокарту. .. без результату ... не витримав і купив новий жорсткий диск SATA готове для установки XP і припустимо, втратили дані ... все ще не знайдено ...
харчування здається штрафу як я бачу вентиляторів працює і чути дисків спінення ... оптичних дисків (DVDRAM), схоже на роботу
моя материнська плата смаженим?
Чи можна допомогти?
Будь-ласка!
Old 3 вересня 2008, 14:58
Адміністратор групи

Що відбувається, коли ви вмикаєте його, ви бачите екран BIOS POST?

Чи це абсолютно порожнім після включення живлення?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 вересня 2008, 15:03
Нові члени групи

абсолютно пусте ... тільки шанувальників вогню до ... як оптичного приводу
Old 3 вересня 2008, 15:06
Адміністратор групи

ИТАК, перше що потрібно зробити, це перевірити всі кабелі, якщо хтось був всередині возитися з речами.

Тоді підкачки блоку харчування, може бути це і це також самий дешевий варіант. Просто тому, що повноваження на ПК не означає, що БП Коша.

Тоді, як ви сказали, ви поклали RAM в неправильній плати буде наступною.
Old 3 вересня 2008, 15:09
Нові члени групи

Thanks Dave ...
Ось що я боявся ... харчування здається штрафу ... Материнська плата повинна бути його ....
Old 3 вересня 2008, 15:14
Адміністратор групи

БП, як відомо, крихкою, тільки тому, що з'являється на роботі і вентилятори обертаються не значить, воно є.

Я б сказав, 90% з цих сценаріїв аналогічних блоків живлення.

Пам'яті вставлена неправильно може призвести до тієї або іншій формі влади питанням для її підриву.

За $ 20, що це легка справа, щоб спробувати, перш ніж почати копати глибше і витрачати гроші.
Old 3 вересня 2008, 15:17
Нові члени групи

Cool Я обов'язково перевірити блок живлення перший .... Ще раз спасибі
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Switch Pc, давай Порожній екран! sani33 Генеральний обладнання чат 3 30 жовтня 2009 13:52
Порожній екран? Що мені робити? PCdummy Генеральний обладнання чат 7 16 січня 2009 15:43
Порожній екран при завантаженні noodleslap Генеральний обладнання чат 4 25 вересня 2008 02:11
Порожній екран після включення ноутбука kenflyken General Software чат 1 13 січня 2008 12:05
Порожній екран з Y Y ∞ purplekirsty Генеральний обладнання чат 2 4 січня 2008 04:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.