![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім ... Мені потрібна допомога ... Понеділок День Праці ... тут ... і в будинку комп'ютер помер ... треба було HDD проблем, які зараз фіксовані ... але інша стала жертвою фальсифікації ... DDR вставити догори дном підлітковому yougin ... Але з того часу ... Я отримала нові ОЗУ комп'ютера здається завантаження, але екран залишається пустим .... Я купив нову відеокарту. .. без результату ... не витримав і купив новий жорсткий диск SATA готове для установки XP і припустимо, втратили дані ... все ще не знайдено ... харчування здається штрафу як я бачу вентиляторів працює і чути дисків спінення ... оптичних дисків (DVDRAM), схоже на роботу моя материнська плата смаженим? Чи можна допомогти? Будь-ласка! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що відбувається, коли ви вмикаєте його, ви бачите екран BIOS POST?
| |||
| |||
| абсолютно пусте ... тільки шанувальників вогню до ... як оптичного приводу |
|
| |||
| |||
| ИТАК, перше що потрібно зробити, це перевірити всі кабелі, якщо хтось був всередині возитися з речами. Тоді підкачки блоку харчування, може бути це і це також самий дешевий варіант. Просто тому, що повноваження на ПК не означає, що БП Коша. Тоді, як ви сказали, ви поклали RAM в неправильній плати буде наступною. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave ... Ось що я боявся ... харчування здається штрафу ... Материнська плата повинна бути його .... |
|
| |||
| |||
| БП, як відомо, крихкою, тільки тому, що з'являється на роботі і вентилятори обертаються не значить, воно є. Я б сказав, 90% з цих сценаріїв аналогічних блоків живлення. Пам'яті вставлена неправильно може призвести до тієї або іншій формі влади питанням для її підриву. За $ 20, що це легка справа, щоб спробувати, перш ніж почати копати глибше і витрачати гроші. |
|
| |||
| |||
| Cool Я обов'язково перевірити блок живлення перший .... Ще раз спасибі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Switch Pc, давай Порожній екран! | sani33 | Генеральний обладнання чат | 3 | 30 жовтня 2009 13:52 |
| Порожній екран? Що мені робити? | PCdummy | Генеральний обладнання чат | 7 | 16 січня 2009 15:43 |
| Порожній екран при завантаженні | noodleslap | Генеральний обладнання чат | 4 | 25 вересня 2008 02:11 |
| Порожній екран після включення ноутбука | kenflyken | General Software чат | 1 | 13 січня 2008 12:05 |
| Порожній екран з Y Y ∞ | purplekirsty | Генеральний обладнання чат | 2 | 4 січня 2008 04:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |