![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Jednoduchá rychlá otázka. Hypoteticky vzato, pokud jste měli vaše volba mezi dvěma PC systémů, které jsou naprosto stejné, ale mají odlišné grafické karty, které by jste zvolili?
Na jedno s 2900pro 1 GB grafickou kartu. Nebo 8800gts 320mb karta. Díky za vaše názory. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na 8800. Je vám hra až jedna z res 1680x1050 (20-22 "screen) s AA a AF.
1GB RAM na kartu, ze které specifikace, je přemíra, masivně. V 2900 je srovnatelný s výkonem (ram stranou) na 8800GTS. Ani karty je hra na 1920x1200 s případnými stupeň podrobnosti, nebo slušné framerates tak proč se GB paměti RAM na ATI kartu? Ale budete platit extra za 1GB verzi 2900 se nad 512mb verze. Jednou zase je to jen marketingový trik od AMD. Bude předpokládat, lidé uvidí vyšší částku ram a zajišťuje je to lepší kartu, tak si také urážku vaší inteligenci, protože většina lidí nákup takové kartě jsou to nadšenci, a proto vím něco o PC komponent. Věci hledat v DX10 karty: GPU rychlost, rychlost paměti, řadič paměti bit-width, stream shader rychlost, množství proudu shadery. Sod skopce částky nad to, co je nezbytné pro hru na usnesení řekl karta schopná. A bude vybavena tato částka jako samozřejmost.
|