![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Proste krótkie pytanie. Hipotetycznie rzecz ujmując, jeśli miał wybór pomiędzy dwoma systemami PC, które były dokładnie takie same, ale miały różne karty graficzne, które wybrać? Jeden z 2900pro 1gb karty graficznej. Lub 8800gts 320mb karty. Dziękujemy za opinie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W 8800. It'll gry upto jeden z res 1680x1050 (20-22 "ekranie) z AA i AF. 1 GB pamięci RAM na karcie, z tej specyfikacji jest Overkill, masowo. W 2900 są porównywalne wydajności RAM (bok) do 8800GTS. Ani karta może gra w 1920x1200 z jakimkolwiek stopniem szczegółowości lub godnej framerates więc dlaczego GB pamięci RAM na karcie ATI? Ale będziesz płacenia za dodatkowy 1GB w wersji z 2900 ponad 512mb wersji. Jeden znowu to po prostu taktyka marketingu AMD. They'll zakładać ludzie zobaczą wyższej kwoty barana i zakładamy, że lepsze karty, dlatego są one również swój znieważaniu inteligencji, ponieważ większość ludzi zakupu takiej karty entuzjastów, a więc wiedzieć coś więcej o PC Components. W rzeczy szukać w DX10 karty: GPU prędkości, szybkość pamięci, kontroler pamięci bitowej szerokości, prędkość strumienia shaderów, wysokość strumienia cieniowania. Sod barana kwotę ponad to, co jest niezbędne do gry w rozdzielczościach powiedział karty zdolny. I będzie wyposażony w tę kwotę jako oczywistością.