Ajutor, care te-ar alege. De 8800. Este vom joc până la un res de 1680x1050 (20-22 "ecranului) cu AA şi AF.
1 GB de RAM pe o carte, din care caiet de sarcini, este nejustificată, masiv. În 2900 este comparabilă în performanţă (RAM deoparte) la un 8800GTS. Nici carte poate joc la 1920x1200 cu orice grad de detaliu sau framerates decente aşa că de ce un GB de RAM de pe ATI carte?
Dar, veţi fi plătiţi în plus pentru 1GB versiunea din 2900 peste 512MB versiune.
Unul din nou, este doar un truc de marketing de către AMD. Ca si lor le va asuma oamenii vor vedea mai mare cantitate de RAM şi să-şi asume este cu atât mai bine carte, aşa că acestea sunt de asemenea insultător dvs. inteligenta ca majoritatea oamenilor de cumpărare-un astfel de card sunt entuziast lui şi, prin urmare, ştiu un lucru sau două despre componentele PC.
Lucrurile să caute într-o carte de DX10 sunt: viteza GPU, viteza de memorie, memoria de controler-bit latime, Shader flux de viteză, suma de flux shaders.
Gazon de berbec suma peste ceea ce este necesar pentru joc la rezoluţii a declarat carte este capabil. Şi acesta va fi echipate cu această sumă, ca o chestiune de curs.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus
Sistemul meu: Zoomy Procesor (e): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v | Plăci de bază: Asus P5K Premium | Memorie RAM: 2GB stăpânitor 8500 | Placă grafică (e): BFG 8800GT | Placă de sunet: Xfi Extremegamer | Hard Drive (e): 3.35TB int depozitare. 2TB int stocare | Optical Drive (e): LG GGC H20L | Cauza / PSU: Enermax 720w | Răcire: AC7 | Network / Internet:
| Monitor (e): 245B, 931B (Samsung) | Sistem de operare (e): Vista 32P | |