![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте. Им Роб Аз бях регистриран с този сайт, защото наистина са много малко познания за компютри, мога да работя по моя начин около тях и т.н., но имам малко представа за компютърен хардуер др Им интерес към изграждането на компютър или евентуално повишаване мина, обаче както аз го разбирам, не всички компоненти са съвместими с другите. Поради това си помислих, че най-добре да питам честни хора тук, като се противопостави на компютърни магазини, които обикновено край горе се опитва да ме продаде нещо хаха. Ако някой може да ми кажете какво ще ми препоръча да направя това ще бъде наистина страхотно. Аз ще поставим това, което знам за моите компютъра си. Процесор - AMD Althlon64 3400 + (2.4 GHz) Видео карта - NVIDIA GeForce FX5200 (Искам да ъпгрейд това) 512MB DDR-SDRAM (също искам да ъпгрейд това) 200GB твърд диск Не знам какво друго мога нужда към слагам тук, Im тичане XP Home Edition, но аз съм изкушен да получите Vista. Аз съм наистина играят компютърни игри огромна сума за да мога Dont нужда от изцяло началото спец. компютър обаче аз да играя някои. Аз използвам компютъра главно за интернет, гледане и т.н. DVD, да слушате музика и за MSN Messenger и т.н., като използвам компютъра ми за музика и DVD на Бих искал HD видео карта. Бих искал също така да гледат телевизия на моя компютър, за предпочитане Freeview (Великобритания) също става Windows Media Center струва за това? Извинявам се за липсата си на знания LOL, Ако трябва да поставите нещо повече тук след това просто да ме уведомите. Благодаря за всяка Помощ Роб |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте и добре дошли, ако започнете нишка в съответния форум раздел Сигурен съм, че някой ще се радваме да ви помогне
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Добре дошли .... Преместена на генерал хардуер. |
|
| |||
| |||
| За съжаление, няма идея, където трябваше да сложи тази тема като Им много нови за този сайт, където да ви кажа? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| трябва да бъде в общия увод, в близост до върха на форумите списъци, но се съмнявам че ще вдига много шум обаче socialwarfare като заяви, че по-добре си нишката е поставен по-бързото yourll получите отговор, има смисъл Hehehe добре дошъл приятелю yourll науча много тук:)
| |||
| |||
| благодаря, аз я тури в увода форум преди, но той е преместен, за жалост все още не anwsers LOL |
|
| |||
| |||
| KK, изтегляне Еверест тук, Тичам, щракнете върху компютъра, обобщение, от това да ми кажете на дънната платка и ние можем да започнем
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Използвам PCwizard 2007 г., която също така ми казва този вид информация. дънната платка е направена от времето компютри - K8TM-ILSR |
|
| |||
| |||
| Макс овен се поддържа от вашия съвет е 2gigs на DDR400 Знаете ли какво доставка мощност мощност имате за да можем да разбера какво доста графична карта, тя може да се справи
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| LOL Струва си да се модернизиране или просто трябва да купя цяла нова система, е DDR струва купуват сега, или ще е по-добре да похарчите повече пари и да получите DDR2? Не знам на мощност във ватове IM страх. Ако мислите, че си по-лесно ще вложа цялата информация тук, утре си късно, но сега ви благодаря за предлагане на помощ, ако ми кажете ли какво трябва да се намери ще го направя всички заедно |