menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Ahoj všem, pomoc potřebná

Reply

Thread Nástroje
Old 20.listopadu 2007, 12:35
Nový člen skupiny

Default Ahoj všem, pomoc potřebná

Ahoj. Im Rob

Jsem registrována u této stránce, protože jsem opravdu velmi málo znalostí počítačů, mohu pracovat mé cestě kolem sebe atd, ale mám trochu představu o počítačový hardware atd.
Im zájem o vybudování počítačové případně modernizace dolu, ale jak já to chápu, že ne všechny komponenty jsou kompatibilní s ostatními. Vzhledem k tomuto jsem myslela, že je nejlepší se zeptat poctivé lidi na tu, jak proti počítači obchody, které obvykle končí snaží prodat mi něco lol.

Pokud někdo mohl říct, co mi doporučí, abych udělal by to být opravdu velký. Uvidíme, jak to dát vědět o svém počítači nahoru.

Procesor - AMD Althlon64 3400 + (2,4 GHz)
Grafická karta - NVIDIA GeForce FX5200 (chci tento upgrade)
512mb DDR-SDRAM (také chtějí tento upgrade)
200gb pevný disk

I dont vědět, co ještě potřebuju, aby zde, Im systémem XP Home Edition, ale jsem v pokušení si VISTA.

I dont opravdu hrají počítačové hry obrovské částky, tak jsem dont potřebovat úplně top spec počítače však mám hrát si. Já hlavně využití počítače pro internet, sledování DVD, atd., poslech hudby a MSN Messenger apod., jak použít počítač pro hudbu a DVD bych HD video karty. To bych také rád se dívám na televizi na svém počítači, nejlépe freeview (UK) se také dostat Windows Media Center za to za to?

Omlouvám se za mé neznalosti lol, když potřebuji, aby něco tady pak dejte mi vědět.
Díky za pomoc

Rob
Old 20.listopadu 2007, 12:44
Moderátor skupiny

Zdravím a vítám, když spustíte vlákno v příslušné sekci fóra Jsem si jist, že někdo bude rád, že to pomůže

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 20.listopadu 2007, 12:46
Moderátor skupiny

Vítejte ....

Přesunuto do Obecné Hardware.

Old 20.listopadu 2007, 12:46
Nový člen skupiny

Je nám líto, ale netuším, kde bych se měl dát toto vlákno jako Im velmi nového na tuto stránku, kde bych dal?
Old 20.listopadu 2007, 16:12
Dárce Skupina

by mělo být v úvodu, v blízkosti horní části fóra seznamy, ale pochybuji, že bude dělat povyk však rád socialwarfare řekl lépe vaše závit je umístěn na rychlejší yourll dostat odpověď, má smysl hehehe vítám kamaráde yourll dozvědět spoustu zde:)

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 20.listopadu 2007, 16:16
Nový člen skupiny

díky, já ji v úvodu do fóra, ale bylo přesunuto, bohužel ne anwsers ještě lol
Old 20.listopadu 2007, 16:20
Moderátor skupiny

kk, download Everest tady, Spusťte jej, klepněte na tlačítko, počítač, shrnutí, ze které mi říct, že se vaše základní deska a můžeme začít

Old 20.listopadu 2007, 16:23
Nový člen skupiny

I use PCwizard 2007, který také říká, že mě tento druh info. základní deska je vyrobena podle času počítače - K8TM-ILSR
Old 20.listopadu 2007, 16:43
Moderátor skupiny

Max ram podpořeno vaše deska je 2gigs na DDR400
Víte, co příkon napájení máte tak můžeme zjistit, co trochu grafickou kartu je možné zpracovat

Old 20.listopadu 2007, 16:55
Nový člen skupiny

lol je to za modernizaci nebo měla jsem koupit celý nový systém, je DDR hodnotě nákupu hned, nebo by bylo lepší utratit víc peněz a získejte DDR2?
I dont vědí moc ve wattech im strach. Pokud si myslíte, že jeho snadnější dám všechny informace o tu zítra, jeho pozdní nyní nabízejí, ale díky za vaši pomoc, pokud byste mi říci, co potřebují k nalezení uvidíme ho všichni společně
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nápověda potřebných teenee23 Notebooky, Mobily a PDA 7 30. Prosinec 2008 13:34
Nápověda potřebných Mike0001 Obecné Software Chat 21 5. dubna 2008 09:43
Nápověda potřebných aeroken1 Obecné Hardware Chat 8 22. srpna 2007 06:42
Nápověda potřebných doomjeffs Virus, spyware a bezpečnost 2 12. srpen 2007 04:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.