![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Im Rob Έχω καταχωρηθεί με αυτό το site γιατί πραγματικά έχει πολύ λίγη γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, μπορώ να εργαστείτε με τον τρόπο μου γύρω τους κτλ, αλλά έχω μικρή ιδέα σχετικά με το υλικό του υπολογιστή, κλπ. Im ενδιαφέρονται για την οικοδόμηση ενός υπολογιστή ή, ενδεχομένως, την αναβάθμιση των ναρκών, ωστόσο, όπως αντιλαμβάνομαι, δεν είναι όλα στοιχεία είναι συμβατά με τους άλλους. λόγω αυτής της σκέφτηκα ότι καλύτερα να ζητήσω από τίμιους ανθρώπους στις εδώ αντιταχθεί σε καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που συνήθως καταλήγουν να προσπαθεί να πουλήσει κάτι μου lol. Αν κάποιος μπορούσε να μου πει τι θα μου προτείνει να κάνω θα ήταν πραγματικά μεγάλη. Θα βάλω ό, τι ξέρω για τον υπολογιστή μου επάνω. Επεξεργαστής - AMD Althlon64 3400 + (2.4 GHz) Video Card - NVIDIA GeForce FX5200 (θέλω να αναβαθμίσω αυτό) 512MB DDR-SDRAM (και εγώ να αναβαθμίσουμε αυτή) 200GB σκληρό δίσκο Ξέρω τι άλλο θα πρέπει να τεθεί εδώ, Im running XP σπίτι έκδοση αλλά είμαι στον πειρασμό να πάρετε VISTA. I dont πραγματικά παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή ένα τεράστιο ποσό αυτό Ι dont ανάγκη ένα εντελώς υψηλών προδιαγραφών υπολογιστή όμως να κάνω κάποια παίζουν. Χρησιμοποιώ κυρίως τον υπολογιστή μου για το Διαδίκτυο, κλπ βλέποντας DVD, να ακούτε μουσική και για το MSN Messenger κλπ, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν τον υπολογιστή μου για τη μουσική και DVD Θα ήθελα μια κάρτα βίντεο HD. Θα ήθελα επίσης να παρακολουθήσετε τηλεόραση στον υπολογιστή μου, κατά προτίμηση DVB-T (UK) πάρα πολύ, είναι να πάρει το Windows Media Center, αξίζει τον κόπο για αυτό; Ζητώ συγγνώμη για την απουσία μου lol γνώσης, Αν χρειάζεται να βάλεις τίποτα περισσότερο εδώ, στη συνέχεια απλά να μου το πεις. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας και καλώς, αν ξεκινήσετε μια κλωστή στο κατάλληλο φόρουμ τμήμα είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα χαρεί να σας βοηθήσει
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Καλώς ήρθατε .... Μεταφέρθηκε στο Γενικό Hardware. |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε, δεν ιδέα για το πού θα έπρεπε να θέσει αυτό το νήμα που Im πολύ νέος σε αυτό το χώρο, όπου θα πρέπει να πω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα πρέπει να είναι σε γενική εισαγωγή, κοντά στην κορυφή των καταλόγων φόρουμ, αλλά αμφιβάλλω ότι θα κλωτσήσει επάνω μια αναστάτωση, ωστόσο, όπως είπε socialwarfare το καλύτερο σας το νήμα τοποθετείται η ταχύτερη yourll να απαντηθεί, είναι λογικό hehehe καλώς yourll φίλε μάθουν πολλά εδώ:)
| |||
| |||
| thanks, το έβαλα στο φόρουμ για εισαγωγή στο παρελθόν, αλλά μεταφέρθηκε, δυστυχώς δεν έχει ακόμα anwsers lol |
|
| |||
| |||
| kk, κατεβάστε το Everest εδώ, Να τρέξει, κάντε κλικ στο κουμπί, ο υπολογιστής, συνοπτικά, από ότι μου πει η μάρκα της μητρικής πλακέτας σας και μπορούμε να ξεκινήσετε
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ PCwizard 2007, η οποία λέει επίσης με αυτού του είδους την πληροφορία. τη μητρική πλακέτα που γίνεται από τους υπολογιστές του χρόνου - K8TM-ILSR |
|
| |||
| |||
| Max ram που υποστηρίζονται από το διοικητικό συμβούλιο σας είναι 2gigs της DDR400 Ξέρετε τι τροφοδοτικό ισχύς έχετε γι 'αυτό μπορώ να καταλάβω τι ευγενικός κάρτα γραφικών μπορεί να χειριστεί
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| lol Αξίζει αναβάθμιση ή θα πρέπει να αγοράσουν μόνο ένα εντελώς νέο σύστημα, είναι DDR αξίζει να αγοράζει τώρα ή θα ήταν καλύτερα να δαπανήσει περισσότερα χρήματα και να πάρει DDR2; I dont know η ισχύς σε βατ im φοβισμένος. Αν νομίζετε ότι του πιο εύκολο θα δώσω όλες τις πληροφορίες για την εδώ αύριο, του αργά τώρα, αλλά τις ευχαριστίες για την προσφορά βοήθειά σας, αν μπορείτε να μου πείτε τι θα πρέπει να βρούμε θα το κάνω όλα μαζί |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια που απαιτείται | teenee23 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 30 Δεκ. 2008 13:34 |
| Βοήθεια που απαιτείται | Mike0001 | Γενικά Λογισμικό Chat | 21 | 5 Απρ 2008 09:43 |
| Βοήθεια που απαιτείται | aeroken1 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 22 Αυγ 2007 06:42 |
| Βοήθεια που απαιτείται | doomjeffs | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 12 Αυγ 2007 04:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |