![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there. Im Rob Ja sam registriran sa ove stranice jer sam stvarno imaju jako malo znanja o računalima, ne mogu raditi moj put oko njih itd, ali sam malo pojma o hardveru računala, itd. Im zainteresirana za izgradnju računalu ili eventualno nadogradnje mina, no kako ga ja ne razumijem sve komponente su kompatibilne s drugima. zbog ovog sam mislio da je najbolje pitati pošteni ljudi ovdje za razliku od računalnih dućana koji su na kraju obično pokušava prodati nešto me lol. Ako je netko mogao reći mene što će mi preporučiti za to bi bilo stvarno super. Ja ću staviti ono što ja znam o mojim gore računalo. Procesor - AMD Althlon64 3400 + (2.4 GHz) Video Card - NVIDIA GeForce FX5200 (Želim nadograditi ova) 512MB DDR-SDRAM (isto tako ištanje to ažurirati na ovo) 200GB Hard disk Ja dont znati što još trebam staviti ovdje, Im trčanje XP Home Edition, ali ja sam u iskušenju da biste dobili Vidik. JA dont stvarno igraju računalne igre ogroman iznos na taj način JA dont potreba potpuno vrh spec. računar ipak JA činiti igrati neke. Ja uglavnom iskoristiti moj računalo za internet, gledanje DVD-a itd, slušanje glazbe, a za MSN Glasnik, itd., kao što sam iskoristiti moj računalo za glazbu i DVD-ove ja bih kartice HD video. Ja također željeli gledati TV na računalu, poželjno freeview (UK) previše, je dobivanje sustav Windows Media Center isplati za ovo? I isprike za moje neznanje lol, ako moram staviti nešto više ovdje gore onda pravedan pustiti mene znati. Hvala za bilo kakvu pomoć Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav i dobro došli, ako počnete nit u odgovarajući dio foruma siguran sam da netko rado će vam pomoći
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Dobrodošli .... Preselio se u General Hardware. |
|
| |||
| |||
| Nažalost, nema pojma gdje je trebao sam staviti ovaj thread kao Im vrlo novi na ovim stranicama, gdje ga trebam staviti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bi trebao biti u opći uvod, blizu vrhu foruma listama, ali ja sumnjam da će izazvati metež socialwarfare međutim kao što je rekao vaš bolje nit se nalazi brže yourll dobiti odgovori, ima smisla hehehe welcome prijatelj yourll učiti puno ovdje:)
| |||
| |||
| hvala, to sam stavio u uvod foruma prije, ali to je bio ganut, nažalost ne anwsers još lol |
|
| |||
| |||
| kk, download Everest ovdje, Pokrenite ga, zatim, računalo, sažetak, od toga reci mi da svoje matične ploče i možemo započeti
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Koristim PCwizard 2007 što također govori mi ovu vrstu informacije. matična ploča je napravio mimo vrijeme računala - K8TM-ILSR |
|
| |||
| |||
| Max ovan podržava odbor je 2gigs od DDR400 Znate li što opskrba snagom moć ste tako možemo shvatiti što rod grafička kartica može rukovati
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| LOL Je li vrijedno nadogradnju ili bi trebao sam kupiti cijeli novi sustav, DDR je vrijedan kupovina sada ili bi ga bilo bolje potrošiti više novca i dobiti DDR2? Ja dont znati snaga u vatima im uplašen. Ako mislite da je lakše ću staviti sve informacije o ovdje sutra, sada je kasno, ali hvala za nudeći svoju pomoć, ako li mi reći što trebam naći ću ga dobiti sve zajedno |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć potrebna | teenee23 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 30. prosinac 2008 13:34 |
| Pomoć potrebna | Mike0001 | Općenito Software Chat | 21 | 5. travanj 2008 09:43 |
| Pomoć potrebna | aeroken1 | General Hardware Chat | 8 | 22. kolovoz 2007 06:42 |
| Pomoć potrebna | doomjeffs | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 12. kolovoz 2007 04:37 |
| Thread Tools | |
| |