kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Hey all, segíteni kell

Reply

Téma eszközök
Old November 20, 2007, 12:35
Új tag Csoport

Szia. : Rob im

Már regisztrált ezen az oldalon, mert én tényleg nagyon kevéssé számítógépek, tudok dolgozni az utam körülöttük stb de kevés ötletet a számítógépes hardver, stb
Im érdekelt épületben egy számítógép vagy esetleg korszerűsítés az enyém, de ha jól értem, hogy nem minden összetevő kompatibilisek egymással. miatt gondoltam, hogy ez a legjobb, hogy kérje becsületes emberek itt is ellenzi a számítógépes üzletek, akik általában a végén próbál eladni nekem valamit lol.

Ha valaki tudna nekem mondani, mit fog ajánlani, mit tegyek lenne igazán nagy. Teszek rá, mit tudok a számítógépem fel.

Processzor - AMD Althlon64 3400 + (2,4 GHZ)
Video Card - NVIDIA GeForce FX5200 (Szeretnék frissíteni ezt)
512MB DDR-SDRAM (is szeretné frissíteni ezt)
200GB merevlemez -

Nem tudom, mi mást kell tenni itt, Im fut XP Home Edition, de én vagyok a kísértés, hogy kap kilátás.

I dont really számítógépes játékokat játszani egy hatalmas összeget úgy, I dont szükség egy teljesen top spec számítógép viszont tudom játszani néhány. Én elsősorban használni a PC-t az interneten, és nézte, DVD, stb, a zenehallgatást és az MSN Messenger, stb, ahogy azt használni a számítógépet a zene és DVD-Szeretnék venni egy HD video kártya. Szeretnék is, mint a televíziót nézni a számítógépet, lehetőleg a DVB-T (UK) is, egyre Windows Media Center megéri ez?

Elnézést kérek az én hiányos ismeretei lol, Ha kell mást tenni itt aztán csak hadd tudjam meg.
Thanks for any help

Rob
Old November 20, 2007, 12:44
Moderátor Csoport

Hello és örvendetes, ha elkezd egy topikot a megfelelő fórum rész biztos vagyok benne, hogy valaki örömmel segít Önnek

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old November 20, 2007, 12:46
Moderátor Csoport

Welcome ....

Költözött Általános Hardware.

Old November 20, 2007, 12:46
Új tag Csoport

Sajnálom, fogalmam sincs, hol kellett volna, hogy ezt a szál Im nagyon új az ezen az oldalon, ahol tegyem meg?
Old November 20, 2007, 16:12
Donor Group

kell lennie az általános bevezetését, közel tetején a fórumok listáját, de kétlem, hogy idén egy felhajtás azonban szeretné, ha socialwarfare mondta a jobb a szál helyezkedik el a gyorsabb yourll kap választ, van értelme, hehehe szívesen haver yourll sokat tanulnak itt:)

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old November 20, 2007, 16:16
Új tag Csoport

köszönöm, betette a fórum bevezetése előtt, de ez került át, sajnos még nem anwsers lol
Old November 20, 2007, 16:20
Moderátor Csoport

kk, letölthető Everest itt, Fuss, kattints, számítógép, összefoglalót, az mondja meg, hogy a gyártmány az alaplap és mi kezdéshez

Old November 20, 2007, 16:23
Új tag Csoport

I use PCwizard 2007, amelyek szintén azt mondja, ez a fajta információ. Az alaplap által time számítógépek - K8TM-ILSR
Old November 20, 2007, 16:43
Moderátor Csoport

Max ram támogatja a hajón 2gigs a DDR400
Tudod, mi watt tápegység van így tudjuk kitalálni, milyen fajta grafikus kártyát tud kezelni

Old November 20, 2007, 16:55
Új tag Csoport

lol Érdemes korszerűsítését vagy csak kéne venni egy teljesen új rendszert, a DDR érdemes megvenni most vagy volna jobb, hogy többet költsenek pénzt kap DDR2?
Nem tudom a hatalmat watt im félek. Ha úgy gondolod, hogy könnyebben fogok tesz minden olyan információt, holnap, annak most már késő, de köszönöm, hogy felajánlotta a segítségét, ha azt mondja nekem, mit kell találnom I'll get it all össze
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.