![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia. : Rob im Már regisztrált ezen az oldalon, mert én tényleg nagyon kevéssé számítógépek, tudok dolgozni az utam körülöttük stb de kevés ötletet a számítógépes hardver, stb Im érdekelt épületben egy számítógép vagy esetleg korszerűsítés az enyém, de ha jól értem, hogy nem minden összetevő kompatibilisek egymással. miatt gondoltam, hogy ez a legjobb, hogy kérje becsületes emberek itt is ellenzi a számítógépes üzletek, akik általában a végén próbál eladni nekem valamit lol. Ha valaki tudna nekem mondani, mit fog ajánlani, mit tegyek lenne igazán nagy. Teszek rá, mit tudok a számítógépem fel. Processzor - AMD Althlon64 3400 + (2,4 GHZ) Video Card - NVIDIA GeForce FX5200 (Szeretnék frissíteni ezt) 512MB DDR-SDRAM (is szeretné frissíteni ezt) 200GB merevlemez - Nem tudom, mi mást kell tenni itt, Im fut XP Home Edition, de én vagyok a kísértés, hogy kap kilátás. I dont really számítógépes játékokat játszani egy hatalmas összeget úgy, I dont szükség egy teljesen top spec számítógép viszont tudom játszani néhány. Én elsősorban használni a PC-t az interneten, és nézte, DVD, stb, a zenehallgatást és az MSN Messenger, stb, ahogy azt használni a számítógépet a zene és DVD-Szeretnék venni egy HD video kártya. Szeretnék is, mint a televíziót nézni a számítógépet, lehetőleg a DVB-T (UK) is, egyre Windows Media Center megéri ez? Elnézést kérek az én hiányos ismeretei lol, Ha kell mást tenni itt aztán csak hadd tudjam meg. Thanks for any help Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello és örvendetes, ha elkezd egy topikot a megfelelő fórum rész biztos vagyok benne, hogy valaki örömmel segít Önnek
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Welcome .... Költözött Általános Hardware. |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, fogalmam sincs, hol kellett volna, hogy ezt a szál Im nagyon új az ezen az oldalon, ahol tegyem meg? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kell lennie az általános bevezetését, közel tetején a fórumok listáját, de kétlem, hogy idén egy felhajtás azonban szeretné, ha socialwarfare mondta a jobb a szál helyezkedik el a gyorsabb yourll kap választ, van értelme, hehehe szívesen haver yourll sokat tanulnak itt:)
| |||
| |||
| köszönöm, betette a fórum bevezetése előtt, de ez került át, sajnos még nem anwsers lol |
|
| |||
| |||
| kk, letölthető Everest itt, Fuss, kattints, számítógép, összefoglalót, az mondja meg, hogy a gyártmány az alaplap és mi kezdéshez
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| I use PCwizard 2007, amelyek szintén azt mondja, ez a fajta információ. Az alaplap által time számítógépek - K8TM-ILSR |
|
| |||
| |||
| Max ram támogatja a hajón 2gigs a DDR400 Tudod, mi watt tápegység van így tudjuk kitalálni, milyen fajta grafikus kártyát tud kezelni
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| lol Érdemes korszerűsítését vagy csak kéne venni egy teljesen új rendszert, a DDR érdemes megvenni most vagy volna jobb, hogy többet költsenek pénzt kap DDR2? Nem tudom a hatalmat watt im félek. Ha úgy gondolod, hogy könnyebben fogok tesz minden olyan információt, holnap, annak most már késő, de köszönöm, hogy felajánlotta a segítségét, ha azt mondja nekem, mit kell találnom I'll get it all össze |