![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך. Im רוב אני כבר רשום עם אתר זה כי אני באמת יש מעט מאוד ידע במחשבים, אני יכול לעבוד את הדרך לעקוף אותם וכו 'אבל יש לי קצת מושג לגבי חומרת המחשב וכו' Im מעוניין בבניית מחשב או אולי לשדרג את שלי, עם זאת כפי שאני מבין את זה לא כל הרכיבים תואמים אחרים. בגלל זה אני חשבתי שזה הכי טוב לשאול אנשים כנים כאן בניגוד ל המחשב חנויות אשר בסופו של דבר, בדרך כלל מנסה למכור לי משהו LOL. אם מישהו יכול לומר לי מה הם היו ממליצים לי לעשות את זה יהיה ממש נהדר. אני מתכוון לשים את מה שאני יודע על המחשב שלי למעלה. מעבד - AMD Althlon64 3400 + (2.4 GHz) כרטיס המסך - NVIDIA GeForce FX5200 (אני רוצה לשדרג את זה) 512MB DDR-SDRAM (גם רוצה לשדרג את זה) דיסק קשיח 200GB Dont אני יודע מה עוד אני צריך לשים כאן, Im מפעיל XP Home Edition אבל אני tempted להגיע Vista. אני באמת dont לשחק במשחקי מחשב סכום ענק אז אני צריך dont לחלוטין הדף spec המחשב עם זאת אני רוצה לשחק קצת. אני בעיקר על המחשב שלי להשתמש באינטרנט, צופה ב-DVD של וכו ', האזנה למוזיקה ו-MSN Messenger ל וכו', כמו אוכל להשתמש במחשב של מוסיקה ו-DVD הייתי רוצה HD כרטיס הווידאו. בנוסף, ברצוני לצפות בטלוויזיה על המחשב שלי, עדיף freeview (בריטניה) יותר מדי, הוא מקבל את Windows Media Center זה שווה את זה? אני להתנצל על חוסר הידע שלי LOL, אם אני צריך לשים משהו יותר פה אז רק תודיעי לי. תודה על כל העזרה רוב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום וברוכים הבאים, אם אתה מפעיל את התגובה של הפורום בסעיף המתאים אני בטוח שמישהו יהיה שמח לעזור לך
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים .... הועבר אל חומרה כללי. |
|
| |||
| |||
| מצטערים, לא היה מושג איפה אני אמור לשים את זה כמו Im פתיל מאוד חדש באתר, שבו אני צריך לשים את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש בכלל המבוא, ליד העליון של רשימות הפורומים אבל אני בספק שזה יהיה לקרוע את א יזענות אולם כמו socialwarfare אמר את זה טוב יותר את פתיל להציב את yourll לקבל מענה מהיר, הגיוני hehehe ברוכים הבאים חבר yourll ללמוד הרבה כאן:)
| |||
| |||
| תודה, שמתי את זה לפני מבוא הפורום אבל הוא היה זז, לצערי אין עדיין anwsers LOL |
|
| |||
| |||
| kk, להוריד everest כאן, להפעיל אותו, לחץ, מחשב, תקציר, מזה אומר לי לעשות את לוח האם שלך כדי שנוכל להתחיל
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| אני משתמש PCwizard 2007 אומר שגם לי זה סוג של מידע. לוח האם מתבצע באמצעות מחשבים הזמן - K8TM-ILSR |
|
| |||
| |||
| המקסימלית ראם שלך נתמך על ידי מועצת המנהלים של DDR400 היא 2gigs האם אתה יודע מה wattage החשמל יש לך כדי שנוכל להבין קצת מה כרטיס המסך יכול לטפל בו
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| LOL האם כדאי לשדרג או שאני פשוט צריך לקנות מערכת חדשה לגמרי, הוא DDR שווה לקנות עכשיו או שזה היה יותר טוב להוציא יותר כסף ולקבל DDR2? אני מכיר את dont כוח וואט IM מפחד. אם את חושבת שאני יהיה יותר קל לשים את כל המידע על כאן מחר, אבל עכשיו מאוחר שלה תודה על הצעת העזרה שלך, אם אתה תגיד לי מה אני צריך למצוא אני נתחיל הכל ביחד |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה הדרוש | teenee23 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 30 דצמבר 2008 13:34 |
| עזרה הדרוש | Mike0001 | כללי תוכנות צ 'אט | 21 | ה -5 בחודש אפריל 2008 09:43 |
| עזרה הדרוש | aeroken1 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 22 אוגוסט 2007 06:42 |
| עזרה הדרוש | doomjeffs | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 12th אוגוסט 2007 04:37 |
| שרשרת כלים | |
| |