![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there. Im Rob Aš registruota šią svetainę, nes man tikrai labai mažai žinių apie kompiuterius, galiu dirbti savo kelią aplink juos ir tt, bet man mintis apie kompiuterinę techniką ir tt Im domina pastato kompiuterį arba galbūt mano atnaujinimą, tačiau kaip suprantu ne visos dalys yra suderinamos su kitais. Dėl to aš maniau, kad geriausia paklausti sąžiningi žmonės čia prieštarauti kompiuterių parduotuvių, kurie paprastai galų gale bando parduoti man ką Lol. Jei kas nors galėtų pasakyti, ką jie rekomenduos man tai padaryti bus tikrai puikus. Aš įdėti ką aš žinau apie mano kompiuteryje ne. Procesorius - AMD Althlon64 3400 + (2,4 GHz) Vaizdo plokštė - NVIDIA GeForce FX5200 (Aš noriu patobulinti) 512MB DDR SDRAM (taip pat nori patobulinti) 200GB Kietasis diskas I dont know what else I need įdėti čia, Im veikia XP Home Edition, bet aš bandyti gauti Vista. I dont really žaisti kompiuterinius žaidimus, kad didžiulis kiekis I dont reikia visiškai viršų Techninė kompiuterių Tačiau aš žaisti. Aš daugiausia naudoti savo kompiuterį internetu, žiūrėti DVD ir tt, klausytis muzikos ir "MSN Messenger" ir tt, kaip galiu naudoti kompiuterį muzikos ir DVD Norėčiau HD video. Man taip pat patinka žiūrėti TV savo kompiuteriu, pageidautina freeview (Jungtinė Karalystė) taip pat tampa Windows Media Center verta už tai? Atsiprašau už savo žinių stokos lol: Jei aš turiu daryti nieko daugiau čia paskui tiesiog let me know. Thanks for any help Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello and welcome, jei paleidus siūlų tinkamas forumas skyrių Esu tikras, kad kažkam bus malonu Jums padėti
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Sveiki .... Perkelta į bendrųjų metalo dirbinių gamyba. |
|
| |||
| |||
| Deja, ne idėja kur ir norėta įdėti šią IM gija labai nauja šioje svetainėje, kur turėčiau tai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turėtų būti apskritai įvadas, šalia viršų forumai sąrašus, tačiau aš abejoju, kad bus pakelti tačiau kaip socialwarfare šurmulio sakė geriau jūsų tema yra pateikiami greičiau yourll gauti atsakymų, prasminga Hehehe pasveikinti bičiulio yourll sužinoti daug čia:)
| |||
| |||
| Ačiū, aš įdėti ją į įvedimas forume anksčiau, bet jis buvo perkeltas, deja, ne anwsers dar lol |
|
| |||
| |||
| kk, download Everest čia, Paleiskite ją, paspauskite, kompiuteris, santrauka, nuo to man pasakyti, kad jūsų pagrindinė plokštė ir mes galime pradėti
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju PCwizard 2.007 kuri taip pat sako man ši info natūra. plokštės yra pateiktas laiku Kompiuteriai - K8TM-ILSR |
|
| |||
| |||
| Max RAM palaiko savo lenta 2gigs nuo DDR400 Ar žinote, kiek vatų elektros energijos tiekimo Jums, kad galėtume išsiaiškinti, kas kinda grafikos plokštę galima apdoroti
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Lol Ar verta atnaujinti ar man reikia tik nusipirkti visiškai naują sistemą, kad NDR verta pirkti dabar ar nebūtų geriau išleisti daugiau pinigų ir gauti DDR2? I dont know galia vatais im bijoti. Jei manote, kad jos lengviau Aš atlikau visa informacija apie čia rytoj, savo vėlu, bet ačiū už pasiūlymą jums padėti, jei galite pasakyti ką reikia rasti I'll get to visi kartu |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help Needed | teenee23 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 30 gruodis 2008 13:34 |
| Help Needed | Mike0001 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 21 | 5 balandis 2008 09:43 |
| Help Needed | aeroken1 | General Hardware Chat | 8 | Rugpjūtis 22, 2007 06:42 |
| Help Needed | doomjeffs | Virus, Spyware & Security | 2 | Rugpjūtis 12, 2007 04:37 |
| Temos įrankiai | |
| |