mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Hey all, palīdzība vajadzīga

Reply

Thread Tools
Old Novembris 20, 2007, 12:35
New Member Group

Default Hey all, palīdzība vajadzīga

Hi there. Im Rob

Esmu reģistrēts ar šo vietu, jo man tiešām ir ļoti maz zināšanu par datoru, varu strādāt pa ceļam ap tiem uc, bet man ir vājš priekšstats par datora aparatūru uc
Im interesē ēkas datora vai iespējams uzlabot raktuves, tomēr kā es saprotu, ka ne visi komponenti ir saderīgi ar citiem. sakarā ar to es domāju, ka vislabāk lūgt godīgi cilvēki šeit, kā pretoties ar datoru veikalos, kas parasti nonāk cenšas pārdot man kaut ko lol.

Ja kāds varētu man pateikt, ko viņi ieteiktu man to darīt būtu tiešām lieliski. I'll īstenot to, ko es zinu par mana datora uz augšu.

Procesors - AMD Althlon64 3.400 + (2.4 GHz)
Video karte - NVIDIA GeForce FX5200 (Es gribu, lai uzlabotu šo)
512MB DDR-SDRAM (arī vēlas uzlabot this)
200GB cietais disks

I dont zināt, ko vēl man vajag ievietot šeit, Im ekspluatācijas XP Home Edition, bet es esmu mēģināt iegūt Vista.

I dont tiešām spēlē datorspēles lielu summu, lai I dont vajadzīga pilnīgi top spec datora tomēr es spēlē daži. Es galvenokārt izmanto manu datoru internetā, skatīties DVD utt, klausoties mūziku un MSN Messenger uc, kā es varu izmantot datoru mūzikas un DVD Es gribētu HD video karti. Es vēlētos arī skatīties TV pārraides sava datora, vēlams FREEVIEW (UK) arī kļūst Windows Media Center vērts to this?

Es atvainojos par savu nezināšanu lol, ja man ir nepieciešams izvirzīt kaut ko vairāk šeit tad tikai let me know.
Thanks for any help

Aplaupīt
Old Novembris 20, 2007, 12:44
Moderator Group

Hello and welcome, ja sākat pavediens ir piemērots forums sadaļā Esmu pārliecināts, ka kāds būs priecīgi Jums palīdzēt

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Novembris 20, 2007, 12:46
Moderator Group

Welcome ....

Pārcelts uz General Hardware.

Old Novembris 20, 2007, 12:46
New Member Group

Atvainojiet, nav ideju, kur man bija paredzēts īstenot šo pavedienu Im ļoti jauna pie šīs vietas, kur man likt to?
Old Novembris 20, 2007, 16:12
Donors Group

jābūt vispārējo ieviešanu, netālu aug forumos sarakstos, bet es šaubos, ka strauji tiks izveidota tomēr vēlētos socialwarfare satraukums teica labāk jūsu pavediens atrodas ātrāk yourll saņemt atbildes, ir jēga hehehe welcome draugs yourll uzzināt daudz šeit:)

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Novembris 20, 2007, 16:16
New Member Group

paldies, es to ieviešanu forumā agrāk, bet tas tika pārvietots, diemžēl nav anwsers vēl lol
Old Novembris 20, 2007, 16:20
Moderator Group

kk, download everest šeit, Palaidiet to, klikšķis, dators, kopsavilkumu, no ka man darīt savu mātesplati, un mēs varam sākt

Old Novembris 20, 2007, 16:23
New Member Group

I use PCwizard 2.007, kas arī man saka, šāda veida info. mātesplatē ir ar laiku datoriem - K8TM-ILSR
Old Novembris 20, 2007, 16:43
Moderator Group

Max ram ko atbalsta jūsu klāja 2gigs no DDR400
Vai jūs zināt, kādi jaudas barošanas jums ir, lai mēs varētu izdomāt, kinda grafikas karti, tā var rīkoties

Old Novembris 20, 2007, 16:55
New Member Group

lol Vai ir vērts uzlabot vai man tikai iegādāties pilnīgi jaunu sistēmu, ir DDR vērts pērk tagad vai arī tas labāk tērēt vairāk naudas un iegūt DDR2?
I dont know jauda vatos im bail. Ja Jūs domājat, ka tā vieglāk Es likšu visu informāciju par šeit rīt, tā vēlu tagad, bet paldies par piedāvājumu jūsu palīdzību, ja tu man pateikt, kas man ir nepieciešams atrast es nopirkšu to visu kopā
Reply

Register

Bookmarks