![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there. Im Rob I've zarejestrowany w tym serwisie, bo naprawdę bardzo mało wiedzą o komputerach, mogę pracować drodze wokół nich itp ale mam trochę pojęcia o sprzęcie komputerowym itp. Im zainteresowanych w budynku komputera lub ewentualnie modernizacji kopalni, jednak, jak rozumiem, to nie wszystkie elementy są kompatybilne z innymi. w związku z tym myślałem to najlepiej zapytać uczciwi ludzie tutaj, jak sprzeciwił się sklepy komputerowe, które zwykle kończą się próbuje sprzedać mi lol. Jeśli ktoś może mi powiedzieć, co zaleca mi na to byłoby naprawdę świetnie. I'll umieścić co wiem na temat mojego komputera. Procesor - AMD Althlon64 3400 + (2,4 GHz) Video Card - NVIDIA GeForce FX5200 (chcę uaktualnić) 512MB DDR-SDRAM (również chcą uaktualnić) Dysk twardy 200 GB I dont know what else muszę umieścić tutaj, Im jazdy XP Home Edition, ale ja jestem kuszony się Vista. I dont really grać w gry komputerowe tak dużo I dont potrzeba zupełnie górę spec komputer jednak zrobić kilka grać. I przede wszystkim korzystać z mojego komputera do Internetu, oglądanie DVD itp., słuchanie muzyki oraz MSN Messenger itp., jak mogę używać mojego komputera do muzyki i DVD Chciałbym HD karta graficzna. Pragniemy również oglądać telewizję na moim komputerze, najlepiej freeview (UK) także jest coraz Windows Media Center warte tego? I przepraszam za mój brak wiedzy lol: Jeśli muszę umieścić coś więcej tutaj po prostu daj mi znać. Thanks for any help Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witamy, jeśli rozpocząć wątek na forum sekcji Jestem pewien ktoś będzie zadowolony, które pomogą Ci
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Witamy .... Przeniósł się do Generalnego sprzętu. |
|
| |||
| |||
| Niestety, nie ma pomysłu, gdzie miała umieścić ten wątek, jak bardzo nowe Im tę stronę, gdzie należy umieścić go? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| powinny być w ogólnym wprowadzeniu, w pobliżu góry fora list, ale i wątpliwości, to rozpocznie się denerwować jednak jak powiedział socialwarfare lepsze wątku umieszczono yourll szybciej uzyskać odpowiedzi, sens hehehe welcome buddy yourll tutaj wiele nauczyć:)
| |||
| |||
| thanks, umieścić go na forum przed wprowadzeniem ale został przeniesiony, niestety jeszcze nie anwsers lol |
|
| |||
| |||
| kk, należy pobrać Everest tu, Uruchom go, kliknij przycisk, komputer, streszczenia, z tego powiedz mi się na Twojej płycie i możemy zacząć
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Używam PCwizard 2007 r., która mówi mi również tego rodzaju informacji. płyta główna jest przez czas komputerów - K8TM-ILSR |
|
| |||
| |||
| Max RAM obsługiwana przez zarząd jest 2gigs z DDR400 Czy wiesz co moc zasilania masz abyśmy mogli dowiedzieć się, co kinda karty graficznej może obsłużyć
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| lol Czy warto modernizacji lub mam tylko kupić cały nowy system, DDR jest warte zakupu teraz, czy też lepiej byłoby wydać więcej pieniędzy i dostać DDR2? I dont know moc w watach im boi. Jeśli uważasz, że jej łatwiej będę umieścić wszystkie informacje o tutaj jutro, ale teraz jego późno oferując dzięki za pomoc, jeśli mi powiedzieć co muszę znaleźć I'll get it all together |
![]() |
|
| Zakładki |