![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Im Rob Am înregistrat cu acest site pentru ca am într-adevăr să cunoască foarte mic de calculatoare, pot lucra calea mea în jurul lor, etc, dar am idee de puţin despre hardware-ul computerului, etc Im interesate de construirea unui calculator sau, eventual, modernizarea a mea, cu toate acestea după cum am înţeles, nu pe toate componentele sunt compatibile cu alţii. datorită acestei am crezut că cel mai bun de a cere oamenilor cinstiţi pe aici ca să se opună magazine de calculator, care de obicei ajung încercând să-mi vinzi ceva lol. În cazul în care cineva ar putea spune-mi ce le-ar recomanda să fac eu că ar fi foarte mare. Voi pune ceea ce ştiu despre computerul meu sus. Procesor - AMD Althlon64 3400 + (2.4 GHz) Video Card - NVIDIA GeForce FX5200 (Vreau să-upgrade Aceasta) 512MB DDR-SDRAM (de asemenea, nevoie la spre upgrade acest lucru) 200GB Hard disc I dont know ce altceva am nevoie pentru a pune aici, Im running XP ediţie acasă dar eu sunt tentat sa VISTA. I dont într-adevãr joc jocuri pe calculator o sumă uriaşă, aşa că am dont nevoie de un calculator complet de top spec. cu toate acestea fac nişte joc. Eu folosesc în principal pentru PC-ul meu de internet, etc vizionarea DVD-uri, ascult muzică şi pentru MSN Messenger, etc, aşa cum am utilizare a calculatorului meu pentru muzică şi DVD-ul lui Aş dori o placa video HD. Aş dori, de asemenea, sa ma uit la televizor de pe computerul meu, de preferinţă, Freeview (Marea Britanie), de asemenea, devine din ce în Windows Media Center meritat pentru asta? Îmi cer scuze pentru lipsa mea de lol cunoştinţe, Daca am nevoie pentru a pune ceva mai mult aici, apoi doar să-mi spuneţi. Multumesc pentru orice ajutor Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună ziua şi bun venit, dacă începeţi un fir în forum adecvat secţiunea Sunt sigur că cineva va fi bucuros să vă ajute
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Bine ai venit .... Sa mutat la General Hardware. |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău, nu am idee unde ar trebui să pună this thread ca Im foarte nou la acest site, în cazul în care ar trebui să am pus-o? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ar trebui să fie în introducerea generală, în apropiere de partea de sus a listelor forumuri dar mă îndoiesc că va lovi cu piciorul un tam-tam cu toate acestea ca socialwarfare a spus mai bine firul tău este plasat yourll mai repede primi raspuns, are sens hehehe yourll Bine aţi venit prietene invata multe aici:)
| |||
| |||
| , mulţumesc, am pus-o în forum înainte de introducerea, dar a fost mutat, din păcate nu anwsers încă lol |
|
| |||
| |||
| KK, Everest download aici, A alerga it, faceţi clic pe, calculator, rezumat, de la faptul că spune-mi fac din placa de bază şi putem începe
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Eu folosesc PCwizard 2007, care, de asemenea, imi spune ca acest tip de informaţii. placa de bază se face prin calculatoare de timp - K8TM-ILSR |
|
| |||
| |||
| Berbec Max sprijinit de consiliul de dvs. este 2gigs de DDR400 Ştiţi ce putere alimentarea cu energie electrică aveţi astfel încât să putem da seama ce grafica carte de cam se poate manipula
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Cumpararea lol Merită modernizare sau ar trebui să mă doar cumpăr un întreg sistem nou, în valoare de DDR este acum sau ar fi mai bine să cheltuiască mai mulţi bani şi a obţine DDR2? I dont know puterea în waţi IM frică. Dacă credeţi că sa mai uşor voi pune toate informaţiile de pe aici mâine, sa târziu acum, dar mulţumiri pentru oferirea de ajutor, în cazul în care sa-mi spui ceea ce am nevoie pentru a găsi voi a lua it tot impreuna |