menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Ahoj všetkým, pomoc potrebná

Reply

Thread Tools
Old 20.novembra 2007, 12:35
Nový člen skupiny

Ahoj. Im Rob

Ja som registrovaná s týmto webom, pretože som naozaj veľmi málo vedomostí počítačov, môžem pracovať ceste okolo seba atď, ale mám trochu predstavu o tom, počítačový hardware, atd
Im záujem vybudovať počítaču alebo prípadne modernizácie bane, ale ako som pochopil, že nie všetky komponenty sú kompatibilné s ostatnými. kvôli tomu som si myslel, že bude najlepšie opýtať čestní ľudia tu, ako vyjadriť nesúhlas s počítačmi obchodov, ktorí zvyčajne končí až sa snažia predať mi niečo lol.

Ak sa niekto mohol povedať, čo by mi odporúčajú, aby som to urobil, že by bolo naozaj skvelé. Dám, čo viem o môj počítač sa.

Procesor - AMD Althlon64 3400 + (2,4 GHz)
Grafická karta - NVIDIA GeForce FX5200 (Chcem tento upgrade)
512MB DDR-SDRAM (tiež chcú, aby tento upgrade)
200 gigabajtov pevného disku

Neviem, čo ešte musím dať sem, Im running XP Home Edition, ale ja som v pokušení si VISTA.

I dont hranie počítačových hier naozaj veľké množstvo, takže já dont potrebovať úplne hore špec počítač ale mám zahrať. Ja hlavne používať svoje PC na internet, sledovanie DVD, atď, počúvanie hudby a MSN Messenger atď, ako som svoj počítač používať pre prehrávanie hudby a DVD sa rád by som kartu HD video. Tiež by som chcel sledovať televíziu na počítači, najlepšie DVB-T (UK) príliš, je stále Windows Media Center stojí to za to?

Ospravedlňujem sa za moje nedostatočné vedomosti lol, jsem-li potreba dať niečo viac sem potom dajte mi vedieť.
Vďaka za pomoc

Rob
Old 20.novembra 2007, 12:44
Moderátor skupiny

Dobrý deň, vitajte, ak začnete vlákno v príslušnej sekcii fóra som si istý, že niekto bude rád, že vám pomôže

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 20.novembra 2007, 12:46
Moderátor skupiny

Vitajte ....

Presunuté do Všeobecnej Hardware.

Old 20.novembra 2007, 12:46
Nový člen skupiny

Ospravedlňujeme sa, kde som mal tušenie, aby toto vlákno za Im veľmi nový na tento web, kde by som mal to?
Old 20.novembra 2007, 16:12
Darcu Skupina

by mal byť vo všeobecnom úvode, v blízkosti hornej časti fóra zoznamov, ale pochybujem, že bude robiť rozruch však ako socialwarfare povedal lepšie niť je umiestnený rýchlejší yourll dostať odpoveď, má zmysel hehehe vítam kámo yourll veľa naučiť tu:)

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 20.novembra 2007, 16:16
Nový člen skupiny

Vďaka, dal som ho v úvode fóra predtým, ale to bol presunutý, bohužiaľ zatiaľ nie anwsers lol
Old 20.novembra 2007, 16:20
Moderátor skupiny

kk, download Everest tady, Spustite ho, kliknite na tlačidlo, počítač, zhrnutie, z toho mi povedať, aby vaša základná doska a môžeme začať

Old 20.novembra 2007, 16:23
Nový člen skupiny

Používam PCwizard 2007, ktoré mi hovorí, že aj tento druh informácií. základná doska je vyrobená podľa času počítača - K8TM-ILSR
Old 20.novembra 2007, 16:43
Moderátor skupiny

Max ram podporuje vaša doska je 2gigs na DDR400
Viete, čo príkon napájanie máte, takže môžeme zistiť, čo trochu grafická karta zvládne

Old 20.novembra 2007, 16:55
Nový člen skupiny

lol Stojí to za modernizáciu alebo mám jednoducho kúpiť úplne nový systém, je potrebné kupovať hneď DDR alebo by bolo lepšie utratiť viac peňazí a dostať DDR2?
Neviem výkon vo wattoch im strach. Ak si myslíte, jeho ľahšie Dám všetky informácie na zajtra, svoje neskoro, ale vďaka za ponuku vašu pomoc, ak by ste mi povedať, čo potřebuju nájsť budem si to všetko dohromady
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.