мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Хеј свима, потребна помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Мар 2007, 12:35
Нови члан групе

Default Хеј свима, потребна помоћ

Хи тхере. Им Оробити

Ја сам регистрован са овим сајтом јер сам заиста имају врло мало знања о компјутерима, не могу радити мој пут око њих, итд, али имам мало појма о компјутерском хардверу итд
Им заинтересованих у изградњи могуће надоградње рачунара или моје, али како сам схватио није све компоненте су компатибилне са другима. због тога сам мислио да је најбоље да питате поштених људи овде као да се супротстављају продавнице рачунара који обично на крају покушава да ми прода нешто ЛОЛ.

Ако неко може да ми каже шта би ми препоручујемо да урадите то би било стварно супер. Ја ћу ставити оно што знам о мом рачунар.

Процесор - АМД-Алтхлон64 3400 + (2,4 ГХз)
Видео картица - нВидиа ГеФорце ФКС5200 (желим да надоградите)
512МБ ДДР-СДРАМ меморије (такође желите да надоградите)
200ГБ хард диска

Ја донт кноткле шта друго морам овде да стави, Им покретање КСП Хоме Едитион, али ја сам у искушењу да се Виста.

ЈА донт стварно играју компјутерске игре огроман тако да ЈА донт треба потпуно врх специфицаллы рачунару, међутим ја играти неке. Ја углавном користим мој ПЦ за интернет, гледање ДВД-а итд, слушање музике и за Мессенгер и сл, као да користим мој компјутер за музику и ДВД-ја бих се ХД видео картицу. И ја бих да гледам ТВ на мом рачунару, пожељно фреевиеу (Велика Британија) такође, постаје за Уиндоус Медиа Центер вредело за ово?

Ја извинити за мој недостатак знања ЛОЛ Ако ти је потребно ставити било шта више овде, онда само јави ми.
Хвала за било какву помоћ

Роб
Old 20. Мар 2007, 12:44
Модератор / ица групе

Поздрав и добродошао, ако почнете нит у одговарајућем форуму секцији Сигуран сам да ће неко бити драго да вам помогнемо

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 20. Мар 2007, 12:46
Модератор / ица групе

Добродошли ....

Преселио у Генерал Хардуаре.

Old 20. Мар 2007, 12:46
Нови члан групе

Нажалост, нема појма где сам требао да ставим овај конац, као Им веома нови у овом сајту, где би требало да га стави?
Old 20. Мар 2007, 16:12
Донаторска Група

треба да буде општи увод, близу врха листе форуме, али сумњам да ће почети до комесање али као што рече социалуарфаре боља нит је постављена ыоурлл брже добити одговор, има смисла хехехе добродошли другара ыоурлл сазнајте овде пуно:)

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 20. Мар 2007, 16:16
Нови члан групе

хвала, ја га ставио у увођењу форуму раније, али је премештена, али нажалост нема анусерс ЛОЛ
Old 20. Мар 2007, 16:20
Модератор / ица групе

КК, преузели Еверест овде, Покрените га, кликните на дугме, компјутер, резиме, од тога ми реци да ваше матичне плоче и можемо почетак

Old 20. Мар 2007, 16:23
Нови члан групе

Користим ПЦуизард 2007 који такодје ми говори ова врста информација. матична плоча се прави по времену рачунара - К8ТМ-ИЛСР
Old 20. Мар 2007, 16:43
Модератор / ица групе

Макс овна подржава ваш одбор 2гигс од ДДР 400
Да ли знате шта волтаже напајања, тако да смо могу да схватим шта графичку картицу кинд то може да обради

Old 20. Мар 2007, 16:55
Нови члан групе

ЛОЛ вреди надоградње или треба купити само цео нови систем, који је вредан куповине ДДР сада или би било боље да потрошите више новца и добити ДДР2?
Ја донт кноткле снага у ватима ИМ плаши. Ако мислите да је лакше ћу све информације о овде сутра, сад је касно, али хвала на понуди своју помоћ, ако вам кажем шта ми је потребно да се пронађе да ћу добити све заједно
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц