![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хи тхере. Им Оробити
Ја сам регистрован са овим сајтом јер сам заиста имају врло мало знања о компјутерима, не могу радити мој пут око њих, итд, али имам мало појма о компјутерском хардверу итд Им заинтересованих у изградњи могуће надоградње рачунара или моје, али како сам схватио није све компоненте су компатибилне са другима. због тога сам мислио да је најбоље да питате поштених људи овде као да се супротстављају продавнице рачунара који обично на крају покушава да ми прода нешто ЛОЛ. Ако неко може да ми каже шта би ми препоручујемо да урадите то би било стварно супер. Ја ћу ставити оно што знам о мом рачунар. Процесор - АМД-Алтхлон64 3400 + (2,4 ГХз) Видео картица - нВидиа ГеФорце ФКС5200 (желим да надоградите) 512МБ ДДР-СДРАМ меморије (такође желите да надоградите) 200ГБ хард диска Ја донт кноткле шта друго морам овде да стави, Им покретање КСП Хоме Едитион, али ја сам у искушењу да се Виста. ЈА донт стварно играју компјутерске игре огроман тако да ЈА донт треба потпуно врх специфицаллы рачунару, међутим ја играти неке. Ја углавном користим мој ПЦ за интернет, гледање ДВД-а итд, слушање музике и за Мессенгер и сл, као да користим мој компјутер за музику и ДВД-ја бих се ХД видео картицу. И ја бих да гледам ТВ на мом рачунару, пожељно фреевиеу (Велика Британија) такође, постаје за Уиндоус Медиа Центер вредело за ово? Ја извинити за мој недостатак знања ЛОЛ Ако ти је потребно ставити било шта више овде, онда само јави ми. Хвала за било какву помоћ Роб |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Поздрав и добродошао, ако почнете нит у одговарајућем форуму секцији Сигуран сам да ће неко бити драго да вам помогнемо
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Добродошли ....
Преселио у Генерал Хардуаре. |
|
|
|||
|
|||
|
Нажалост, нема појма где сам требао да ставим овај конац, као Им веома нови у овом сајту, где би требало да га стави?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
треба да буде општи увод, близу врха листе форуме, али сумњам да ће почети до комесање али као што рече социалуарфаре боља нит је постављена ыоурлл брже добити одговор, има смисла хехехе добродошли другара ыоурлл сазнајте овде пуно:)
|
|||
|
|||
|
хвала, ја га ставио у увођењу форуму раније, али је премештена, али нажалост нема анусерс ЛОЛ
|
|
|
|||
|
|||
|
КК, преузели Еверест овде, Покрените га, кликните на дугме, компјутер, резиме, од тога ми реци да ваше матичне плоче и можемо почетак
|
|||
|
|||
|
Користим ПЦуизард 2007 који такодје ми говори ова врста информација. матична плоча се прави по времену рачунара - К8ТМ-ИЛСР
|
|
|
|||
|
|||
|
Макс овна подржава ваш одбор 2гигс од ДДР 400
Да ли знате шта волтаже напајања, тако да смо могу да схватим шта графичку картицу кинд то може да обради
|
|||
|
|||
|
ЛОЛ вреди надоградње или треба купити само цео нови систем, који је вредан куповине ДДР сада или би било боље да потрошите више новца и добити ДДР2?
Ја донт кноткле снага у ватима ИМ плаши. Ако мислите да је лакше ћу све информације о овде сутра, сад је касно, али хвала на понуди своју помоћ, ако вам кажем шта ми је потребно да се пронађе да ћу добити све заједно |