![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Im Rob Bu sitede bilgisayar, çünkü gerçekten çok az bilgi, onları etrafında vb ama bilgisayar donanım vs hakkında biraz fikir sahibi my way çalışabilir kayıtlı ettik Im veya bilgisayar bina muhtemelen benim yenilenmesinde, ancak ben tüm bileşenleri değil anlamak ilgilenen başkaları ile uyumludur. Bu ben en iyi burada kim genellikle bana lol şey satmaya çalışan uç bilgisayar dükkanlara karşı dürüst insanlara sormak düşünce nedeniyle. Birinin bana ne tavsiye edeceğini yapmak gerçekten çok olacağını söyleyebilirim. Sanırım bilgisayarı hakkında bildiklerini koymak gerekir. İşlemci - AMD Althlon64 3400 + (2,4 GHz) Video Card - NVIDIA GeForce FX5200 (I yükseltmek istiyorsanız bu) 512MB DDR-SDRAM (da yükseltmek istiyorsanız bu) 200GB sabit disk Ben başka ne buraya koymak gerek, ama Im XP Home Edition çalıştıran ben VISTA için cazip I'm dont bilmek. Ben bu yüzden ancak biraz oynarlar, tamamen üst spec bilgisayara ihtiyacınız dont gerçekten bilgisayar oyunları büyük miktarda oyun dont. Ben esas olarak internet, DVD's vs izlemek, müzik dinlemek benim bilgisayar kullanabilir ve MSN Messenger vb gibi, ben müzik için benim bilgisayar kullanımı ve DVD bir HD video kartı istiyorum's. Ben de bilgisayarda televizyon izlemek, tercihen (İngiltere) de Freeview buna değer bunun için Windows Media Center is getting istiyorum? Eğer bir şey buraya sonra bana izin daha eklememiz gerekiyor biliyorum bilgi lol benim eksikliği için özür dileriz. Thanks for any help Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello and welcome, eğer uygun forumda bir konu başlığı başlangıç bölümünde emin biri size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır pm
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Hoşgeldiniz .... Genel Donanım taşındı. |
|
| |||
| |||
| Üzgünüz, hiçbir fikri nerede Im bu thread çok bu siteye yeni, nereye koymak gerekir koymak gerekiyordu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Genel giriş bölümünde, forumlar listelerinin üst but i socialwarfare Ancak böyle bir yaygara koparmak geleceğinden şüphe yakın olmalıdır sizin iplik cevap olsun hızlı yourll yerleştirilir, mantıklı hehehe edilir dostum yourll burada çok daha iyi öğrenmek:) dedi
| |||
| |||
| teşekkür, ama önce taşınmış, ne yazık ki hiçbir anwsers henüz lol giriş forumda koydu |
|
| |||
| |||
| kk, download Everest burada, Çalıştırmak tıklatın, bilgisayar, özet, sunulan ve anakartınızın yapmak söyleyin ve biz başlayabilirsiniz
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben PCwizard 2.007 da bana bilgi bu tür söyler kullanın. anakart zaman bilgisayarlar tarafından - K8TM-ILSR yapılır |
|
| |||
| |||
| Max ram boardun DDR400 ve 2gigs olduğunu tarafından desteklenen Sen bunu bunu halledebiliriz ne tür grafik kartı anlamaya ebilmek var ne Vat güç kaynağı biliyor musunuz
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| DDR değer lol veya yükseltme ben yepyeni bir sistem satın almalıyım değer mi, bir satın alma ya da şimdi olması daha iyi olur o daha fazla para harcamak ve almak DDR2? Ben de watt güç bilmiyorduysanız korkuyor im. Eğer sen düşünmek onun yarın burada tüm bilgileri koymak kolay olur, ama şimdi onun sayesinde senin yardım sunan geç, eğer bana hepsini bir araya alırsınız bulmak için ne söylemek gerekir |