менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Всім привіт, допомога необхідна

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 листопада 2007, 12:35
Нові члени групи

Default Всім привіт, допомога необхідна

Привіт там. Im Роб

Я зареєструвався з цим сайтом, тому що я дійсно дуже мало знають про комп'ютери, я можу працювати дорогу навколо них і т.д., але я мало що знають про комп'ютерні апаратних т.д.
Im зацікавлені у створенні комп'ютера або, можливо, модернізація моє, однак, як я розумію, не всі компоненти сумісні з іншими. У зв'язку з цим я подумав, що найкраще запитати чесні люди тут як виступати проти комп'ютерних магазинів, які в кінцевому підсумку зазвичай намагаються продати мені що-небудь LOL.

Якщо хтось може сказати мені, що вони будуть рекомендувати мене зробити це буде дуже великий. Я покладу те, що я знаю про моєму комп'ютері вгору.

Процесор - AMD Althlon64 3400 + (2.4 ГГц)
Відеокарта - NVIDIA GeForce FX5200 (Я хочу, щоб це оновлення)
512MB DDR-SDRAM (також хочемо, щоб це оновлення)
200GB жорсткий диск

Я не знаю, що ще мені потрібно покласти тут, Im Running XP Home Edition, але я підмивало VISTA.

I Dont дійсно грати в комп'ютерні ігри величезні суми таким чином, I Dont Need повністю Top специфікації комп'ютера Однак я граю деякі. В основному я використовувати свій комп'ютер для Інтернету, дивіться і т.д. DVD, слухати музику і для MSN Messenger і т.д., як я використовувати свій комп'ютер для музики і DVD, я б хотів карту HD відео. Я також хотів би дивитися ТБ на комп'ютері, бажано Freeview (Великобританія) теж стає Windows Media Center стоїть за цим?

Приношу вибачення за мою відсутність знань LOL, якщо мені потрібно покласти більше нічого тут то просто дайте мені знати.
Спасибо за будь-яку допомогу

Роб
Old 20 листопада 2007, 12:44
Модератор групи

Привіт і ласкаво просимо, якщо ви почнете потоку у відповідному розділі форуму Я впевнений, що хтось буде радий допомогти вам

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 20 листопада 2007, 12:46
Модератор групи

Ласкаво просимо ....

Переїхав до основного обладнання.

Old 20 листопада 2007, 12:46
Нові члени групи

На жаль, не знає, де я повинен був поставити цей потік, як Їм дуже новий сайт, де я повинен це сказати?
Old 20 листопада 2007, 16:12
Донор групи

повинно бути в загальне введення, поблизу верхньої форумах списки, але я сумніваюся, він буде піднімати шум Однак, як сказав socialwarfare тим краще ваш потік поміщається yourll швидко отримати відповідь, має сенс Hehehe вітаємо yourll Buddy багато чому навчитися тут:)

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 20 листопада 2007, 16:16
Нові члени групи

спасибо, я поклав його у введенні форумі раніше, але воно було перенесено, на жаль, поки немає anwsers LOL
Old 20 листопада 2007, 16:20
Модератор групи

К.К., завантажити Еверест тут, Запустіть його, натисніть кнопку, комп'ютер, резюме, з цього скажіть мені зробити вашої материнської плати, і ми можемо почати роботу

Old 20 листопада 2007, 16:23
Нові члени групи

Я використовую PCwizard 2007 року, який також каже мені таку інформацію. Материнська плата виконана за часом комп'ютери - K8TM-ILSR
Old 20 листопада 2007, 16:43
Модератор групи

Макс RAM підтримується рада 2gigs від DDR400
Ви знаєте, що потужність блоку живлення у вас є, щоб ми змогли з'ясувати, що відеокарта цікаве він може працювати

Old 20 листопада 2007, 16:55
Нові члени групи

LOL Чи варто модернізація або я повинен просто купити абсолютно нової системи, є DDR варто купувати зараз або було б краще витратити більше грошей і отримати DDR2?
Я не знаю потужності у ВАТ їм страшно. Якщо ви думаєте простіше вкласти всю інформацію про завтра, його тепер пізно, але дякую за пропозицію вашою допомогою, якщо ви скажете мені, що я повинен знайти я отримаю все це разом
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.