![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт там. Im Роб
Я зареєструвався з цим сайтом, тому що я дійсно дуже мало знають про комп'ютери, я можу працювати дорогу навколо них і т.д., але я мало що знають про комп'ютерні апаратних т.д. Im зацікавлені у створенні комп'ютера або, можливо, модернізація моє, однак, як я розумію, не всі компоненти сумісні з іншими. У зв'язку з цим я подумав, що найкраще запитати чесні люди тут як виступати проти комп'ютерних магазинів, які в кінцевому підсумку зазвичай намагаються продати мені що-небудь LOL. Якщо хтось може сказати мені, що вони будуть рекомендувати мене зробити це буде дуже великий. Я покладу те, що я знаю про моєму комп'ютері вгору. Процесор - AMD Althlon64 3400 + (2.4 ГГц) Відеокарта - NVIDIA GeForce FX5200 (Я хочу, щоб це оновлення) 512MB DDR-SDRAM (також хочемо, щоб це оновлення) 200GB жорсткий диск Я не знаю, що ще мені потрібно покласти тут, Im Running XP Home Edition, але я підмивало VISTA. I Dont дійсно грати в комп'ютерні ігри величезні суми таким чином, I Dont Need повністю Top специфікації комп'ютера Однак я граю деякі. В основному я використовувати свій комп'ютер для Інтернету, дивіться і т.д. DVD, слухати музику і для MSN Messenger і т.д., як я використовувати свій комп'ютер для музики і DVD, я б хотів карту HD відео. Я також хотів би дивитися ТБ на комп'ютері, бажано Freeview (Великобританія) теж стає Windows Media Center стоїть за цим? Приношу вибачення за мою відсутність знань LOL, якщо мені потрібно покласти більше нічого тут то просто дайте мені знати. Спасибо за будь-яку допомогу Роб |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Привіт і ласкаво просимо, якщо ви почнете потоку у відповідному розділі форуму Я впевнений, що хтось буде радий допомогти вам
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ласкаво просимо ....
Переїхав до основного обладнання. |
|
|
|||
|
|||
|
На жаль, не знає, де я повинен був поставити цей потік, як Їм дуже новий сайт, де я повинен це сказати?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
повинно бути в загальне введення, поблизу верхньої форумах списки, але я сумніваюся, він буде піднімати шум Однак, як сказав socialwarfare тим краще ваш потік поміщається yourll швидко отримати відповідь, має сенс Hehehe вітаємо yourll Buddy багато чому навчитися тут:)
|
|||
|
|||
|
спасибо, я поклав його у введенні форумі раніше, але воно було перенесено, на жаль, поки немає anwsers LOL
|
|
|
|||
|
|||
|
К.К., завантажити Еверест тут, Запустіть його, натисніть кнопку, комп'ютер, резюме, з цього скажіть мені зробити вашої материнської плати, і ми можемо почати роботу
|
|||
|
|||
|
Я використовую PCwizard 2007 року, який також каже мені таку інформацію. Материнська плата виконана за часом комп'ютери - K8TM-ILSR
|
|
|
|||
|
|||
|
Макс RAM підтримується рада 2gigs від DDR400
Ви знаєте, що потужність блоку живлення у вас є, щоб ми змогли з'ясувати, що відеокарта цікаве він може працювати
|
|||
|
|||
|
LOL Чи варто модернізація або я повинен просто купити абсолютно нової системи, є DDR варто купувати зараз або було б краще витратити більше грошей і отримати DDR2?
Я не знаю потужності у ВАТ їм страшно. Якщо ви думаєте простіше вкласти всю інформацію про завтра, його тепер пізно, але дякую за пропозицію вашою допомогою, якщо ви скажете мені, що я повинен знайти я отримаю все це разом |