![]() |
|
| |||
| |||
| Έι Μόλις εγκαταστήσει ένα watercooling setup, αλλά είμαι gettin ρελαντί temps 60 βαθμών για την cpu μου! im χρησιμοποιώντας thermochill pa120.3 καλοριφέρ και μια swiftec απογείου gt νερό μπλοκ im χρησιμοποιώντας ARTIC ασήμι θερμική σύνθετες ...; οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί i dont cpu μου θέλουν να εκραγεί οποιαδήποτε στιγμή σύντομα! ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Είστε σίγουρος ότι εφαρμόζεται η πάστα σωστά; |
|
| |||
| |||
| φαίνεται να ναι έλεγξα και αυτό φαινόταν σαν θέσει για μία παρτίδα για έτσι αραιώνονται έξω, αλλά μόνο σε 1 - 2 βαθμό diff! ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να μου εξηγήσετε επακριβώς το ποσό που έχετε θέσει για την? |
|
| |||
| |||
| ΜΣΙ το πώς δεν σίγουροι πώς να measurte πόσο θ τεθεί στην; ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αρκτικές για χρήση αργύρου περίπου όσο ενός κόκκου ρυζιού, επίσης, τι temp πρόγραμμα χρησιμοποιείτε και τι επεξεργαστή είσαι καλά, χρησιμοποιώντας ως
| |||
| |||
| im usign speedfan και το ένα AMD 6000 + δεν overclocked ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Άκουσα κάπου ότι η ταχύτητα του ανεμιστήρα ήταν ακριβή κατά καιρούς; |
|
| |||
| |||
| hmmm φαινόταν να είναι ακριβείς, πριν, θ αλλάξει αυτό με το νερό ψύξης, ενδεχομένως άρρωστοι κατεβάσετε κάποιο άλλο λογισμικό να xcheck ευχαριστώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| I7 μητρικής - 44-48γ TEMPS ΟΚ; | viperdude | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 23η Μαΐου 2009 02:37 |
| TEMPS Για Υψηλή | Ozzie82 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 19 | 3η Αυγούστου 2008 12:37 |
| Πολύ παράξενο cpu temps | rbscooby | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 15 | 20 Ιουλ 2008 14:48 |
| Laptop υψηλό cpu temps | Cew27 | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 20 Απρ 2008 16:40 |
| Q6600 temps | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 9 Απρ 2008 01:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |